......ale chyba zwykle to je pokonuję
 ......ale chyba zwykle to je pokonuję  

| Kinga napisał/a: | 
| jeśli sa bardzo ciężkie to z trudnościami ale zawsze  | 

Hmm wątpię żebym miała jakoś ucierpieć nie pomagając. Jeśli nawet bym miała to może bym i pomogła...ale to zależy od sytuacji
 Hmm wątpię żebym miała jakoś ucierpieć nie pomagając. Jeśli nawet bym miała to może bym i pomogła...ale to zależy od sytuacji  

. To oczywiście ironia. Jednakże mam wrażenie, że co niektórzy dużo by z tego wynieśli...
 . To oczywiście ironia. Jednakże mam wrażenie, że co niektórzy dużo by z tego wynieśli...      ) to powiem ci ze nie kazdy tutaj jest inteligentnyi zdrowy na umysle i moze wolic narzekac niz dzialac
 ) to powiem ci ze nie kazdy tutaj jest inteligentnyi zdrowy na umysle i moze wolic narzekac niz dzialac  . Rownie dobrze mozna zalozyc temat i zadac pytanie "Kto z was nosi podpaski? Wykluczajac kobiety oczywiscie i facetow odbiegajacych zdeczka od normy". Oczywiscie odpowiedz brzmi : Nikt.
. Rownie dobrze mozna zalozyc temat i zadac pytanie "Kto z was nosi podpaski? Wykluczajac kobiety oczywiscie i facetow odbiegajacych zdeczka od normy". Oczywiscie odpowiedz brzmi : Nikt.
 . Zapewne zalozycielowi tematu chodzilo dokladnie o to o co tobie
. Zapewne zalozycielowi tematu chodzilo dokladnie o to o co tobie  .
.
 . Pozdrawiam:)
 . Pozdrawiam:)     | Pulkownik Nikt napisał/a: | 
| Natomiast skoro tak logicznie podchodzisz do tematu Inteligencie ( glupio mi mowic do ciebie Inteligencjo bo mi sie z Bondem kojazysz wtedy  ) to powiem ci ze nie kazdy tutaj jest inteligentnyi zdrowy na umysle i moze wolic narzekac niz dzialac  . | 

) jeli się na co upre to nie ma odwrotu ^^ i tak samo jest ze zlotem forumowym czy z tym ze odwiedzę Małš kindzię pulkownika i wogóle =)
 ) jeli się na co upre to nie ma odwrotu ^^ i tak samo jest ze zlotem forumowym czy z tym ze odwiedzę Małš kindzię pulkownika i wogóle =)