Dzieci OnLine

SEKS - tematy o masturbacji...

Ekspertka - Czw 18 Lis, 2004 19:30
Temat postu: tematy o masturbacji...
Czemu wszystkie tematy o masturbacji są zamknięte? Chciałam na nie odpisać Cool
Anonymous - Czw 18 Lis, 2004 19:36
Temat postu:
Zaraz dostaniesz ode mnie 3 ostrzeżenie i sobie więcej nie popiszesz. Razz
Twoje wypociny, wcale nie są śmieszne. A ty Chesterko trochę przypilnuj swojej 'rozgarniętej' kumpeli.

Ja znam idealne forum dla ciebie: *click*
Anonymous - Czw 18 Lis, 2004 20:14
Temat postu:
Odpisać na tematy o masturbacji? Opisuj je ile wlezie, ale nie na tym forum. Ludzie, panujcie nad sobš, a przynajmniej się starajcie. Przecież to, co piszecie, œwiadczy o Was... Rolling Eyes
Anonymous - Czw 18 Lis, 2004 22:04
Temat postu:
Tak, tylko do niektórych to niedociera Confused Rolling Eyes
Anonymous - Czw 18 Lis, 2004 22:42
Temat postu:
Witam.
No i trzecie ostrzeżenie dostała. W gruncie rzeczy to było już od jakiegoś czasu pewne, dziwi mnie, że tak późno. Natomiast co do tematów o masturbacji to bardzo wiele zostało już tam powiedziane i sprawy zaczynały przybierać dość niepomyślny obrót... Rolling Eyes
Pozdrawiam Kwiat
Chesterka - Pią 19 Lis, 2004 20:13
Temat postu:
Tavion napisał/a:
Twoje wypociny, wcale nie są śmieszne. A ty Chesterko trochę przypilnuj swojej 'rozgarniętej' kumpeli.

Przypilnuj....nie będę jej przecież zakazywać pisać!!! Niech sobie pisze jak chce, to jej sprawa. Nie jestem modem, żeby usuwać jej posty albo dawać ostrzeżenia. Confused
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 20:15
Temat postu:
Ale siedzi na twoim kompie (ponoć). Mam wątpliwości, czy to przypadkiem tobie się nie nudziło. Razz
Jak to udowodnisz? Rolling Eyes
Chesterka - Pią 19 Lis, 2004 20:20
Temat postu:
No nie.... czy ja wyglądam na kogoś kto miałby się niby podawać za drugą osobę bo by się mi nudziło?! Nie róbcie ze mnie drugiej sami10!!! (bez obrazy sami) Nie mogę tego udowodnić, ale wy też mi swojego zdania nie udowodnicie. A ja się staram być szanowaną uczestniczką tego forum. Przykro mi że tak myślisz Tavion
Ona89 - Pią 19 Lis, 2004 21:02
Temat postu: Re: tematy o masturbacji...
Ekspertka napisał/a:
Czemu wszystkie tematy o masturbacji są zamknięte? Chciałam na nie odpisać Cool

Gdyby wszyscy traktowali te tematy poważnie z pewnością nie były by zamknięte. Ten dzial jest dla ludzi mających problemy i dla tych którzy chcą pomóc w ich rozwiązywaniu, a nie dla kogoś komu się nudzi i chce sobie pośmiać z czyiś postów.
kicp - Sob 20 Lis, 2004 10:23
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Tavion napisał/a:

Przypilnuj....nie będę jej przecież zakazywać pisać!!! Niech sobie pisze jak chce, to jej sprawa. Nie jestem modem, żeby usuwać jej posty albo dawać ostrzeżenia. Confused

Jestes jej matka, a moze starsza siostra? A moze to poprostu ty?! W takim razie pozdrowienia, ja tez mam rozdwojenie jazni
Chesterka - Sob 20 Lis, 2004 17:57
Temat postu:
Kicp - jestem jej przyjaciółką i nie mam rozdwojenia jaźni Evil or Very Mad
kicp - Sob 20 Lis, 2004 22:29
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Kicp - jestem jej przyjaciółką i nie mam rozdwojenia jaźni Evil or Very Mad

kurde no, spudłowałem Sad
btw - Chester i LP suxxxxx!
havranek - Pon 22 Lis, 2004 13:32
Temat postu:
Smerf + Smerfetka = Geek
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 07:13
Temat postu:
Witam.
Havranek: A co TO miało znaczyć? biggrin Jeżeli miało służyć nabiciu posta, to jeszcze się z takim sposobem nie spotkałem. Co do Ekspertki: Jak się dziewczyna trochę opanuje, to nie będzie tak źle. Teraz wg mnie jest.
Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 11:55
Temat postu:
Havranek - ostrzegam Cię po raz kolejny. Jeżeli masz pisać tego typu posty, to lepiej w ogóle się nie wypowiadaj.
havranek - Wto 23 Lis, 2004 13:59
Temat postu:
wybaczcie poniosło mnie. już bedzie okej.
Chesterka - Wto 23 Lis, 2004 14:03
Temat postu:
I masz jush ostrzeżenie Smile należało ci siem Exclamation
Anonymous - Wto 23 Lis, 2004 16:15
Temat postu:
Havranek - no ja myślę. Wink Sądzę, że już nie będę musiała być dla Ciebie niemiła. Smile Ale wszystko ma swoją przyczynę. <;]
kurrara - Wto 16 Sie, 2005 15:36
Temat postu:
mastrubacja jest ok lubie się mastrubować to takie odprężające Love
kicp - Wto 16 Sie, 2005 15:37
Temat postu:
1) nie odkopuj starych tematow
2) nie rob sobie jaj

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group