Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - kolczyk na chrząstce

Anonymous - Czw 18 Lis, 2004 21:36
Temat postu: kolczyk na chrząstce
No wiec chciałam sobie zrobić druga dziurke w lewym uchu. Na chrząstce .. jak myslicie czy to boli? moze juz ktos ma tam kolczyk. Czy to prawda, że dy przebije sie drugą dziuke w prawym uchu to oznacza ze jest sie lesbijka?
Rolling Eyes
Anonymous - Czw 18 Lis, 2004 22:31
Temat postu:
Ja zawsze przebijam lewe, bo mam je "kształtniejsze" Smile Ale rób gdzie ci sie podoba, to od Ciebie zależy.
Tak, na chrząstce boli bardziej Sad
Juwenta - Pią 19 Lis, 2004 11:05
Temat postu:
ja ostatnio przygladalam sie dziewczynom-gdzie robia sobie drugie dziurki i widze ze wiekszosc w lewym, chcoiaz ostatnio widzialam kobiete z mezem i dzieckiem i dwa kolczyki miala w prawym. Ja tam nie wiem kiedy co oznacza, podobne teorie sa co do pierścionków ale tez nie wiem dokladnie co i jak biggrin ale ja do tego wagi nie przyzwiazuje. Jesli bym przebijala ucho to mysle ze jednak w prawym....Wink
CHOMICZKAAA - Pią 19 Lis, 2004 12:58
Temat postu:
Moja koleżanka ma w tym miejscu kolczyk i fajnie to wygląda,ale na poczatku troche jej jakaś wydzielina leciała,ale po kilku tygodniach przestało i jest ok.Podobno to 3 razy bardziej boli niż normalne przebicie ucha(tak mi powiedziała) Very Happy
Anonymous - Pią 19 Lis, 2004 21:23
Temat postu:
Pierwsze slysze taka opinie (o lesbijkach)... Idiotyczna. A geje nosza zielone bluzy w czwartki Razz (takie cos bylo w jakim filmie).
Anonymous - Nie 21 Lis, 2004 19:21
Temat postu:
Nena - ja słyszałam wersje, że jeżeli ktoś (facet czy dziewczyna) założy w piątek coś czerwonego (spodnie, bluzke, bieliznę, skarpetki, buty itd.) to jest homo. Ambitne!
Nikita - Pon 22 Lis, 2004 16:49
Temat postu:
Ja w takie bzdury nie wierzę...
P.S. Chomiczka dlaczego nie masz żadnego avatarka??
havranek - Pon 22 Lis, 2004 17:10
Temat postu:
kolczyk to luxux pomysł tylko szkoda sobie psuć ciał:p
panienka_wierzba - Wto 23 Lis, 2004 15:03
Temat postu:
ja mam na chrząstce (na prawym uchu, bo w prawym mam 4 a w lewym 3) i bolało tyle co przebijaniena dole czyli praktycznie nic.
Polecam =) fajnie wygląda tylko trzeba trzymać leczniczy troche dłużej niż na dole, poza tym nic złego. Pozdrawiam
Chesterka - Wto 23 Lis, 2004 16:46
Temat postu:
Mnie nic nie bolało jak miałam robioną dziurkę w chrząstce... Tylko później musiałam dwa razy dziennie przemywać ją wodą utlenioną żeby nic siem nie paprało...

Co do gejów, lesbijek itd, słyszałam że jak chłopak ma czerwone skarpetki (obojętnie w jaki dzień tygodnia) to jest gejem i można do niego podejść i powiedzieć mu:

Nosisz czerwone
Skarpetki zboczone...
Jesteś gej
Idź się lej...

Coś tam dalej jeszcze było ale nie pamiętam... Laughing Razz
EU07 - Wto 23 Lis, 2004 16:51
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Mnie nic nie bolało jak miałam robioną dziurkę w chrząstce... Tylko później musiałam dwa razy dziennie przemywać ją wodą utlenioną żeby nic siem nie paprało...

Co do gejów, lesbijek itd, słyszałam że jak chłopak ma czerwone skarpetki (obojętnie w jaki dzień tygodnia) to jest gejem i można do niego podejść i powiedzieć mu:

Nosisz czerwone
Skarpetki zboczone...
Jesteś gej
Idź się lej...

Coś tam dalej jeszcze było ale nie pamiętam... Laughing Razz

"Wszyscy bikiniarze chodzili w czerwonych skarpetkach..."
"... mówi się, że pedaly też"
To moje pierwsze skojarzenie Razz
Pulkownik Nikt - Wto 23 Lis, 2004 16:51
Temat postu:
Chesterka.. Nie polecam ogladac komisji sledczej tobie Wink
Zbytnio na ciebie odzialuje :]
Chesterka - Wto 23 Lis, 2004 17:01
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
Chesterka.. Nie polecam ogladac komisji sledczej tobie Wink
Zbytnio na ciebie odzialuje :]

Jakiej komisji śledczej? Oczywiście niedoinformowana jestem...

Jeśli to była aluzja do mojego posta, to ja tego nie wymyślilam... Moi (tak jakby) "koledzy" to wymyślili i ciągle gadali ten wierszyk do takiego Patryka z mojej klasy który chyba wszystkie swoje skarpetki ma czerwone Wink

EU07 - nie rozumiem twojego skojarzenia... Pewnie znowu przez to że jestem niedoinformowana... Rolling Eyes
Kinga - Wto 23 Lis, 2004 17:02
Temat postu:
Komisja śledcza do spraw bodajże Afery Rywina ... no wtedy takie głupie teksty mówili o skarpetkach i róznych takich Smile
EU07 - Wto 23 Lis, 2004 17:06
Temat postu:
Chodzi o to, że jak były przesłuchania świadkó afery Rywina to podczas jednego z przesluchań (pana Michnika) toczyla sie taka rozmowa:
Adam Michnik: A czy Pani pamietalaby w jakich skarpetkach bylby Lew Rywin rok temu?
Anita Blochowiak: Jeśli przy tym spotkaniu zaproponowalby mi 16 milionow to na pewno.
(...)
AM: Ale pani posel, wszyscy bikiniarze chodzili w czerwonych skarpetkach...
AB: Mówi się, że pedaly też...
Chesterka - Wto 23 Lis, 2004 17:06
Temat postu:
Hue hue hue. W komisji śledczej o skarpetkach. Nie dziwię siem że nie siem nie kapnęłam bo polityką siem nie interesuję Mr. Green
Mała - Wto 23 Lis, 2004 19:52
Temat postu:
mam to na kompie:p zwalowe jest... ;> hehehe..
wlasnie niewiedzialam skad to znam..
rodzynka - Czw 25 Lis, 2004 16:13
Temat postu:
też mam w chrząstce ;) w lewym uchu. Troche bolało ale mi sie bardzo podoba . Fajnie wygląda jak ma sie tylko ten jeden kolczyk...
nidhogg - Czw 25 Lis, 2004 21:07
Temat postu:
no wiec tak. ja mam akurat w obydwu chrzastkach znaczy w lewym i parwym uchy, z tymze w jednym mam inaczej Wink nie chce mi sie tlumaczyc ale to nie istotne.
podstawowa sprawa to nei robic pistoletem, pistolet nadaje sie TYLKO do platka ucha, ja jedna mialam robiona pistoletem i po pierwsze goilo sie zdecydowanie dluzej, a po drugie moge wkladac tylko "normalne" kolczyki (w sesie nie piercingowe o grubiosci preta conajmniej mm).
czy boli ? troche boli... ale zby sie przejmowac..

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group