A słyszeliście w Shreku1: "Myślisz że koleś ma jakieś kompleksy?". Heh, może i Farquad miał (nie wiem jak to się pisze
 A słyszeliście w Shreku1: "Myślisz że koleś ma jakieś kompleksy?". Heh, może i Farquad miał (nie wiem jak to się pisze  ). Ale powracając do tematu... też czasem mam kompelksy dotyczące figury, jak z resztą wiele nastolatek, ale to przechodzi.
). Ale powracając do tematu... też czasem mam kompelksy dotyczące figury, jak z resztą wiele nastolatek, ale to przechodzi.  
      Mi raczej przechodzą kompleksy co do figury, bo odkryłam w sobie niezłą laskę
 Mi raczej przechodzą kompleksy co do figury, bo odkryłam w sobie niezłą laskę  Nie no, bez przesady, ale zaczynam doceniać w sobie to, że mogłabym być grubsza. Ale nie chcę! A wcale gruba nie jestem, tylko mam taką figurę i kropka. W przekonaniu pomogła mi V-ce dyrektorka
 Nie no, bez przesady, ale zaczynam doceniać w sobie to, że mogłabym być grubsza. Ale nie chcę! A wcale gruba nie jestem, tylko mam taką figurę i kropka. W przekonaniu pomogła mi V-ce dyrektorka  Zawsze skarżyłam się jej, gdy chciałam się zwolnić w sekretariacie, że mnie brzuch boli, albo głowa, to ona się zawsze mnie pytała, co jadłam na śniadanie. No i zawsze mi powtarzała, że jestem chudzielcem. A jednak szkoła ma jakieś plusy
 Zawsze skarżyłam się jej, gdy chciałam się zwolnić w sekretariacie, że mnie brzuch boli, albo głowa, to ona się zawsze mnie pytała, co jadłam na śniadanie. No i zawsze mi powtarzała, że jestem chudzielcem. A jednak szkoła ma jakieś plusy  

| adam(o)_1991 napisał/a: | 
| może od razu będziemy na ciebie mówić: "Pani ekologiczna normalna inteligenta sprawująca" w skrócie PENIS      a teraz tak na serio to wytłumaczyłaś świtnie i dzięki dzi bardzo  | 

).
 ).

).
).