Mam na imię Ewa i mam 15 lat. Lubię grać na kompie, słuchać muzyki, chodzić na dyskoteki i uprawiam judo. Moimi ulubionymi działami są: dojrzewanie, sex i nastolatki na luzie. Chętnie pogadam na gg. Mój numer: 5234610
  Mam na imię Ewa i mam 15 lat. Lubię grać na kompie, słuchać muzyki, chodzić na dyskoteki i uprawiam judo. Moimi ulubionymi działami są: dojrzewanie, sex i nastolatki na luzie. Chętnie pogadam na gg. Mój numer: 5234610   
      Ja jestem Karolina, mam piętnaście lat. Co do zainteresowań - przede wszystkim muzyka (głównie metal i gotyk); kino; rysowanie i pisanie wierszy.
 Ja jestem Karolina, mam piętnaście lat. Co do zainteresowań - przede wszystkim muzyka (głównie metal i gotyk); kino; rysowanie i pisanie wierszy.  Interesuję się również M&A oraz RPG.
 Interesuję się również M&A oraz RPG.  Jeśli chodzi o moje ulubione działy - ''Trudne Pytania'', "Nastolatki na luzie", Fantastyka/RPG" i "Do śmiechu".
 Jeśli chodzi o moje ulubione działy - ''Trudne Pytania'', "Nastolatki na luzie", Fantastyka/RPG" i "Do śmiechu".  Pozdrawiam. *^^*
 Pozdrawiam. *^^*      

Tez jestem tu nowa.Mam 11lat,mieszkam w Szczecinie.Narazie nie mam ulobonego dzialu,powoli zapoznaje sie z kazdym z nich.Pewnie wktotce ktorys sobie upodobam
 Tez jestem tu nowa.Mam 11lat,mieszkam w Szczecinie.Narazie nie mam ulobonego dzialu,powoli zapoznaje sie z kazdym z nich.Pewnie wktotce ktorys sobie upodobam  
      Chyba ulubiony dział to poezja, wiele osób tutaj naprawdę świetnie pisze:) Pozatym zapraszam to przeczytania moich wierszy, a raczej wiersza:) Jak będę miał więcej czasu na studiach to będzie ich więcej
 Chyba ulubiony dział to poezja, wiele osób tutaj naprawdę świetnie pisze:) Pozatym zapraszam to przeczytania moich wierszy, a raczej wiersza:) Jak będę miał więcej czasu na studiach to będzie ich więcej  , póki co jest jeden
 , póki co jest jeden  

)) Nie mam ulubionych działow tu.. to chyba na tyle;>
)) Nie mam ulubionych działow tu.. to chyba na tyle;>      moje ulubione działki to Trudne Pytania, Różności i Literetura, Poezja, Kultura
 moje ulubione działki to Trudne Pytania, Różności i Literetura, Poezja, Kultura  

Jak chcesz to pisz na gg: 3687193
 Jak chcesz to pisz na gg: 3687193     | kotecek napisał/a: | 
| ALe i tak najładniejszy jest ten zboczony   | 
 interesuję się tym czym się interesuję ^^ no dobrze nie będe okrutna, RPG M&A muzyka capoeira i wiel wiele innych... nie mam zbyt ulubionego tematu tutaj (no bo temat a topic to jest różnica!
 interesuję się tym czym się interesuję ^^ no dobrze nie będe okrutna, RPG M&A muzyka capoeira i wiel wiele innych... nie mam zbyt ulubionego tematu tutaj (no bo temat a topic to jest różnica!  ) a słucham rocka, metalu, gotyku, punkrocka, trochę reggae i ska =) pozdrawiam
 ) a słucham rocka, metalu, gotyku, punkrocka, trochę reggae i ska =) pozdrawiam      (chodzimy razem do klasy jak by co)
  (chodzimy razem do klasy jak by co)   
      . Nick "YO !!!" mi nawalał ....
 . Nick "YO !!!" mi nawalał ....      .
.