Mam lat ...naście
 Mam lat ...naście  Mieszkam w miescie niedaleko Tychów
 Mieszkam w miescie niedaleko Tychów    kocham zwierzaki. mam królika, chomika, żaby, ryby, żółwia
 kocham zwierzaki. mam królika, chomika, żaby, ryby, żółwia   mam jakieśtam doświadczenie w sprawach zwierzęcych. Lubię też śpiewać sama dla siebie ale muzyką się zbytnio nie interesuję, taka już jestem dziwna
 mam jakieśtam doświadczenie w sprawach zwierzęcych. Lubię też śpiewać sama dla siebie ale muzyką się zbytnio nie interesuję, taka już jestem dziwna  lubię poezję, sama trochę piszę. Najbardziej lubię wiersze Szymborskiej, niezłe są też te Mirona Białoszewskiego, potrafią rozbawić do łez :d no to będzie na tyle, jeśli chcecie jeszcze coś wiedzieć to pytajcie
 lubię poezję, sama trochę piszę. Najbardziej lubię wiersze Szymborskiej, niezłe są też te Mirona Białoszewskiego, potrafią rozbawić do łez :d no to będzie na tyle, jeśli chcecie jeszcze coś wiedzieć to pytajcie  

!!!!!!!!!!!!!!
 !!!!!!!!!!!!!!      Miło Cię widzieć, im więcej nowych, tym lepiej.
 Miło Cię widzieć, im więcej nowych, tym lepiej.  Co do wierszy - fajnie, ja też uwielbiam pisać... ^^" Pochwal się czymś na forum.
 Co do wierszy - fajnie, ja też uwielbiam pisać... ^^" Pochwal się czymś na forum.  Pozdrawiam.
 Pozdrawiam.  

| Cytat: | 
| a wiem, że lat masz trzynaście | 
 [/quote]
 [/quote]      
| Kobieca intuicja, powiedzmy.. ;> A co, nie masz trzynastu? | 

mam thirteen niestety
 mam thirteen niestety  )
 )
 ?? Ja zawsze mam tą oryginalną nazwę miasta
 ?? Ja zawsze mam tą oryginalną nazwę miasta  

| Linka napisał/a: | ||
| 
 No akurat nie   (żart        mam thirteen niestety  ) Już chyba wiem skąd wiesz...czyżby z jakiegos innego forka  ?? Ja zawsze mam tą oryginalną nazwę miasta          | 

| Linka napisał/a: | ||
| 
 No akurat nie   (żart        mam thirteen niestety  ) Już chyba wiem skąd wiesz...czyżby z jakiegos innego forka  ?? Ja zawsze mam tą oryginalną nazwę miasta          | 
 Masz po prostu wpisany wiek w katalogu, w gg.
 Masz po prostu wpisany wiek w katalogu, w gg.  
      Żywiec ;p
 Żywiec ;p     | [cenzura] napisał/a: | 
| [cenzura] Z TEGO FORUM WALI OD CIEBIE WARZYWNIAKIEM DZIWKO I UWAŻAJ BO CIE ZGWAŁCI TEN [cenzura] DWADŻESZCZA I BĘDZIE HOOOOOOOOOOOYOOOOOWOOOOO | 

... co za ludzie
 ... co za ludzie      
      co do CHU** to no comment
 co do CHU** to no comment  

| hm, avatary, podpis + ostatni post tej drugiej...rozdwojenie jazni? kolejna... | 

?
 ?