HyHyHy może byc w paczce
 HyHyHy może byc w paczce  HyHyHy ale priorytetem
 HyHyHy ale priorytetem  
 HyHyhY
 HyHyhY
 Lubiem pluszaki ... i ine zwierzaki
 Lubiem pluszaki ... i ine zwierzaki  Hyhh ... kosmetyki
 Hyhh ... kosmetyki  programy komputerowe
 programy komputerowe  a sama sobie na mikołaja kupię ( a raczej Hyh dzięki rodzicom ) miejmy andzieje aparacik
 a sama sobie na mikołaja kupię ( a raczej Hyh dzięki rodzicom ) miejmy andzieje aparacik  
     | Michuś napisał/a: | 
| co chcielibyście dostać na Mikołaja? | 
 Nie no,bez przesady,ale napewno głośniki,mikrofon do kompa,a najlepiej dwa razy szybszego samego kompa od razu ze wszystkim i monitor nowy i...dobra,nie będę wymieniać,bo rok by mi to zajęło
 Nie no,bez przesady,ale napewno głośniki,mikrofon do kompa,a najlepiej dwa razy szybszego samego kompa od razu ze wszystkim i monitor nowy i...dobra,nie będę wymieniać,bo rok by mi to zajęło  
      Dużo dużo słodyczy ( przyważnie po przerwie świątecznej mam wszystko zjedzone ;] ), jakąś bluzkę na dyskę, kosmetyki i kasę.
 Dużo dużo słodyczy ( przyważnie po przerwie świątecznej mam wszystko zjedzone ;] ), jakąś bluzkę na dyskę, kosmetyki i kasę.   

A co do prezentu to oczywiście nunchaku oktagonalne
 A co do prezentu to oczywiście nunchaku oktagonalne  
      bynajmniej widze ze sie stara i daje cos od siebie nic nie ma wiekszej wartosci
 bynajmniej widze ze sie stara i daje cos od siebie nic nie ma wiekszej wartosci   a tak pocichutku to najlepszym prezentem bylaby ta dziewczyna z ktora mam sie na dniach spotkac
 a tak pocichutku to najlepszym prezentem bylaby ta dziewczyna z ktora mam sie na dniach spotkac   

i spelnienia niektorych marzen.
  i spelnienia niektorych marzen.      tak tak przyjaciół z forum. Przytulić Kindzie =) (mój ojciec już praktycznie zgodził się zabrać mnie następym razem jak będzie jechać do Warszawy, tylko to moze troche potrwać =() wreszcie posiedzieć i pół nocy/dnia dyskutować z Pulkownikiem (jakieś pół roku temu Ci to obiecałam w jakimś poście
 tak tak przyjaciół z forum. Przytulić Kindzie =) (mój ojciec już praktycznie zgodził się zabrać mnie następym razem jak będzie jechać do Warszawy, tylko to moze troche potrwać =() wreszcie posiedzieć i pół nocy/dnia dyskutować z Pulkownikiem (jakieś pół roku temu Ci to obiecałam w jakimś poście  ), wystąpić w sesji zdjęciowej Małej =)...
 ), wystąpić w sesji zdjęciowej Małej =)...
| Michuś napisał/a: | 
| co chcielibyście dostać na Mikołaja? | 
 no i bardzo bym chciała lekarstwa... ale skutecznego, nic mi do skutku nie pomaga, a lecze się 6 lat... i jeszcze żeby moja przyjaciółka nie miała tylu problemów... tyle wystarczy. Ale i tak tego nie będzie:/
 no i bardzo bym chciała lekarstwa... ale skutecznego, nic mi do skutku nie pomaga, a lecze się 6 lat... i jeszcze żeby moja przyjaciółka nie miała tylu problemów... tyle wystarczy. Ale i tak tego nie będzie:/      
 Konkretną, konkretną.
 Konkretną, konkretną.  A z rzeczy materialnych, to chyba przydałyby się jakieś pieniądze, ale ich nie dostanę na pewno - ot, zasada ojca - prezent tak, kasa nie. Więc zdaję się na inwencję rodziców.
 A z rzeczy materialnych, to chyba przydałyby się jakieś pieniądze, ale ich nie dostanę na pewno - ot, zasada ojca - prezent tak, kasa nie. Więc zdaję się na inwencję rodziców.  

). Od znajomej pożyczam za kilka dni (znajomej brata =p).
). Od znajomej pożyczam za kilka dni (znajomej brata =p).
 HyHyHy
 HyHyHy
 zawsze sie przyda
 zawsze sie przyda