Cytat: |
rany, jeśli chłopak nie jest stylowo ubrany, to niech spada. Musi mieć luźną koszulkę i spodnie, ładne buty. Wszystko luźne, ale nie za bardzo |
Chcę być striptizerką i tancerką erotyczną. Fajnie będzie tańczyć i pokazywać cycki. Tylko żebym nie musiała pokazywać intymnych części. To mój cel. Jeśli uda mi się go osiągnąć, to mogę osiągnąć wszystko.
|
Ważenie to najgorsza część dnia. Robię to "na ślepo", czyli tyłem do wagi, ale i tak przeraża mnie dźwięk przesuwającej się podziałki |
Oklejałam taśmą piersi i uda |
W liceum poznałam dużo dziewczyn, które nosiły ze sobą zdjęcia dzieci. Pytam: "To twój braciszek?". A koleżanki odpowiadają: "Nie, to mój syn". Byłam zaskoczona. Dużo moich koleżanek w szkole ma już dzieci. Kiedy pytam: "Chcesz pójść na dyskotekę?", odpowiadają: "Nie, muszę zostać w domu i opiekować się dzieckiem". Wiem, że nie zdawały sobie sprawy, że tak dużo wolności stracą. |
Nena napisał/a: |
Zawsze mialam wstret do Ameryki, wydawala mi sie obrzydliwie plasticowa. No i teraz mam pewnosc. Nasze, polskie lalki, to nic w porównaniu z amerykanskimi. |
Gabra napisał/a: | ||
o,tak!! wg mnie ameryka nie ma swojego stylu a ich kultura zanika. |
R2 napisał/a: |
Sprostuję - Kultura stworzona przez plebs. W Europie kultura była kształtowana przez szlachtę i magnaterię. |