Gabra napisał/a: |
chłopak zrobi wszystko zeby kogos miec,moze byc nawet wtedy łatwy ![]() |
Cytat: |
Do czasu, kiedy owa dziewczyna chcąca się zabawić znudzi się łatwemu chłopakowi szybciej, niż on jej. |
Pan_Feanor napisał/a: |
Kto¶ tu napisał że chłopaka jest łatwo zdobyć.... Prosze bardzo zdobywajcie mnie ![]() |
Sajmon napisał/a: |
NIe kazdego chłopaka moze poderwać kazda dziewczyna. jakby i¶ć twoim tokiem my¶lenia Femme Fatale to chłopak który "ma to co¶" moze zawrócić kazdej dziewczynie w głowie ![]() Ale pamiętaj ze "to co¶" jest u kazdej osoby inne. Dla mnie dziewczyna mojego kumpla nie ma nic w sobie. A dla niego ma bardzo duzo ![]() I gdzie tu logika? na pewno nie w takich wywodach typu "kazdy facet jest łatwy". Ja uwazam ze nie jestem. Zdarzało sie ze na imprezie dziewczyna mi sie pyta "czy moze sie przytulić" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak sie uda w trudach to bardziej cenisz zysk:). Oto rzekłem ![]() |
Pan_Feanor napisał/a: |
[
Gdybym był t± dziewczyn± bym cie pobił torebk± |
Femme Fatale napisał/a: |
...Po co witasz się 10 razy dziennie?... |
Drogi Kocie, jak to możliwe, by łatwemu chłopakowi znudziła się dziewczyna? Wiesz, nic nie chcę mówić, ale w takim układzie to zwykle kobieta [kiedy go omota] jest górą, a to facet za nią lata jak szalony. |
Mała napisał/a: |
facet latwy: ma laske na kazda noc inna. |
I jeśli chodziło Ci o tych normalnych chłopaków, to wskazuje, że nie trzymasz się tematu. Wreszcie o czym my rozmawiamy? O łatwych chłopakach czy o tych trudnych i wiernych do grobowej deski? Bo już zaczynasz mi mieszać w głowie |
Wiecie co... Według mnie każdy facet jest łatwy. Tyle, że nie "łatwy - łatwy do poderwania", tylko łatwy w tym sensie, że każdego faceta da się zdobyć. Prędzej czy później. |
Jeżeli oczywiście kobieta jest inteligentna, umie uwydatniać swoje atuty i ma "to coś" - to wierzcie mi - każdego faceta ma w garści. |