| frigg napisał/a: | 
| sa ludzi co sioe nie daja oczywiscie ale regola jest taka ze 'katem' jest ktos kto ma nad 'ofiara' jakakolwiek przewage, bez roznicy czy fizyczna czy psychiczna...fala w wojsku czy przemoc w szkole, w pracy (tzn. mobing), ... | 
 ... uwierzcie należało mu się ... Od tamtej pory zrobił się jakiś pokorniutki :/ ....
 ... uwierzcie należało mu się ... Od tamtej pory zrobił się jakiś pokorniutki :/ ....
 Poprostu trzeba tepic za mlodu i nie dac soba pomiatac. I miedzy innymi dlatego nie lubie chodzic do szkoy. Nie bylo chyba nawet pol rocza w ktorym nie byloby jakiegos konfliktu z jakims glupim gnojkiem.
 Poprostu trzeba tepic za mlodu i nie dac soba pomiatac. I miedzy innymi dlatego nie lubie chodzic do szkoy. Nie bylo chyba nawet pol rocza w ktorym nie byloby jakiegos konfliktu z jakims glupim gnojkiem.     | elfkaNenar napisał/a: | 
| Wiecie co mi powiedziała na to jedna dziewczyna? "Na mnie wołali dziwk.a przez rok, ale nic nie robiłam z tego powodu" Ja taka być nie chcę... | 

I raczej nikt mnie nie wyzywa...Ale jeszcze rok temu było ciężko...tera nasza klasiora siem zintegrowała i jest gicior!!
 I raczej nikt mnie nie wyzywa...Ale jeszcze rok temu było ciężko...tera nasza klasiora siem zintegrowała i jest gicior!!  
 Po prostu nie lubię sobie zawracać głowy takimi downami...
 Po prostu nie lubię sobie zawracać głowy takimi downami...