Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - prostownica

Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 11:46
Temat postu: prostownica
Tak jest, ze odkąd scie.łam wlosy falowały mi sie. Wczoraj kolezanka wyprostowala mi je prostownicą. Nie dosc, ze są dłuzsz to jeszcze piekne prosciutkie:)

Szczegolnie polecam!

Jak myślicie czy łądniejsze sa krecone wlosy, falowane, a moze proste?
Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 11:49
Temat postu:
Najładniejsze kręcone, bo najrzadziej spotykane. Falowane też ładne. Proste mi się nie podobają, są takie jakieś... niewyraziste...
nidhogg - Nie 19 Gru, 2004 11:53
Temat postu:
ha no wszystko zalezy co kto lubi, czesto jest tak, ze chce sie miec inne wlosy niz sie ma, ja mam w zasadzie proste, ale z tendencja do falowania (chyba bo dawno ich nie widzialam - moich wlosow znaczy - w 'normalnym' stanie)a zawsze chcialam miec krecone, tylko obawiam sie ze wygladalabym jak kretynka
Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 11:55
Temat postu:
a mi jakos nie podobają sie kręcone włosy.. chociaz sa rzadko spotykane. Mam proste ale czesto się falują... najbardziej podobaja mi sie proste i postopniowane.
Agentka - Nie 19 Gru, 2004 12:11
Temat postu:
to zależy komu co pasuje, jednym ładnie jestw kręconych jednym w prostych. Mi wywijają się na końcach Mr. Green
Juwenta - Nie 19 Gru, 2004 13:22
Temat postu:
Mi sie podobaja albo całkiem proste włosy-jak druty, albo jesli krecone to takie male sprężynki Wink duze loki mi sie nie podobaja, a takie malutkie bardzo Razz Wink
Miracle - Nie 19 Gru, 2004 14:01
Temat postu:
To zalezy jakie masz wlosy.Jak mialam kiedys jak bylam mala krecone a potem scielam mialam proste przez 6 lat i pragnelam miec po krotkim czasie znowu krecone.A teraz mi sie kreca od spodu i mnie wkurzaja to chce miec calkowicie proste.Prostownica hm... dobry pomysl tylko rzeba ja skas wykombinowac.
Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 14:05
Temat postu:
Moje zdanie jest takie jak Miracle ze zalezy jakie masz wlosy.Jak masz proste chcesz miec krecone jak krecone to chcesz proste :kwiat2:
Anonymous - Nie 19 Gru, 2004 15:47
Temat postu:
Ja ma całkowicie proste, tylko czasem mi się grzywka faluje po myciu i mam niezłą radochę, bo tak słodko wygląda i czasem używam gfrownicy, zeby zafalować włoski^^
Elly - Nie 19 Gru, 2004 15:47
Temat postu:
Mi się podobaja proste długie włosy ... A co do prostownicy to też czasami używam i fakt fajnie po niej włosy wyglądają Mr. Green
Kania_02 - Nie 26 Gru, 2004 13:21
Temat postu: Re: prostownica
Agnieszka12 napisał/a:
Tak jest, ze odkąd scie.łam wlosy falowały mi sie. Wczoraj kolezanka wyprostowala mi je prostownicą. Nie dosc, ze są dłuzsz to jeszcze piekne prosciutkie:)

Szczegolnie polecam!

Jak myślicie czy łądniejsze sa krecone wlosy, falowane, a moze proste?

Nie wiem które są ładniejsze ale ja też sobie prostuje włosy bo gdy je ścięłam każdy się wywijał w każdą stronę a po wyprostowaniu były super...Ale to niszczy włosy,spala je i wysusza..
zazulita - Nie 26 Gru, 2004 14:13
Temat postu:
Mi się najbardziej podobają włosy kręcone. Ja niestety mam pofalowane, ale zawsze chciałam mieć kręcone Crying or Very sad
Elun - Nie 26 Gru, 2004 22:54
Temat postu:
przewaznie jest tak, ze ci co maja proste wlosy chca miec krecona, a ci co maja krecone chca miec proste Smile No, ale zeby ktos sie nie przyczepil, bo nie mowie, ze 'wszyscy' Wink
Anonymous - Pon 27 Gru, 2004 14:51
Temat postu:
No wiecie jakos sie dzisiaj przyjzalam swoim wlosom i mam sliczne loczki na koncach:) musze przyznac ze chyba zmienilam zdanie co do kreconych wlosow:) sa ladne ale zalezy u kogo.. u mnie np nie pasuja falowane .
Anonymous - Pon 27 Gru, 2004 15:23
Temat postu:
nidhogg napisał/a:
ha no wszystko zalezy co kto lubi

ja uwielbiam falowane włosy
Anonymous - Pon 27 Gru, 2004 23:04
Temat postu:
falowane
e....
kręcone
to nie jest to samo?
jak człowiek ma proste włosy to sie nie zna...
Mała - Wto 28 Gru, 2004 15:17
Temat postu:
ja mam raz takie raz takie. to zawsze inaczej. jak wilogtnośc powietrza większa to się krecą.. a jak sucho to prosteee jak łuhuhu Wink
ogólnie to wole proste;P
misia*** - Sro 29 Gru, 2004 21:48
Temat postu:
ja zawsze miałam proste włosy a teraz mam kręcone Rendeer
Anonymous - Pią 31 Gru, 2004 11:11
Temat postu:
A ja mam proste i mi się moje włosy podobają. Razz Nie przeczę, że chciałabym mieć falowane, ale wyglądałabym jak czubek, więc tak jak jest, jest dobrze Smile
Iśka - Pon 03 Sty, 2005 18:00
Temat postu:
Dokładnie.
Ja kiedyś chciałam mieć kręcone (tak jak ktos to juz powiedzial, ze takie droble loczki)). Skręciłąm sobie niedawno na przedstawienie i... wyglądałam jak pudel... albo gorzej. Więc stwierdzilam, że wlosy proste -najpiekniejsze Razz.
Mi się nie kręcą wcale i nigdy nie kręciły (chyba, że lokówka w pogotowiu). I nawet nie jest mi z tym zle... bo akurat wlosy mam takie jakie chce miec (blond, proste "jak druty", postopniowane).
Miracle - Sro 05 Sty, 2005 15:46
Temat postu:
A mi sie teraz zaczely krecic mocno od spodu i troszki wogole.Chce miec proste wlosy bo mnie takie wkurzaja.Ostatnio (bo nie mam prostownicy) zaczelam zaraz po myciu robic lokowka na prosto i troszki podzialalo chociaz wolalabym zeby byly calkowicie proste Mr. Green
rodzynka - Wto 15 Lut, 2005 23:08
Temat postu:
prostownica bardzo fajna sprawa. A to ze niszczy włosy to no cóż.... ale słyszałam ze to dopiero przy baaardzo częstym stosowaniu (jak wszystko heheh) . ja mam w domu jakąs strasznie super wypasioną (podobno) prostownice, która ma tą "grzejąca- prostujaca" powierzchnie porcelanową i ona jest podobno mniej szkodliwa na włosy (ale ile w tym prawdy to nie wiem :) Ma jeszcze dodatkowo jakąś dużą bardzo moc i wszystko trwa dużo krócej. Łatwo szybko i przyjemnie:) a włosy po wyprostowaniu SUUUUUPER są
rodzynka - Wto 15 Lut, 2005 23:11
Temat postu:
misia*** napisał/a:
ja zawsze miałam proste włosy a teraz mam kręcone Rendeer

hehe no ja właśnie tez tak troche. Jak byłam mała to mialam idealnie proste śliczne włosy a potem ni z tego ni z owego (hahahah) zaczęły mi sie kręcić. I to bardzo kręcić. Niby źle nie jest ale wolałabym proste !
dziewczyneczka - Sro 16 Lut, 2005 09:02
Temat postu:
Tu też kłania się rodzaj włosów. Jak moja koleżanka zrobiła i prostownicą na drugi dzień miałam po prostu szope.
Dominiśka - Pon 21 Lut, 2005 17:05
Temat postu:
Jejuuu ja mam kręcone włosy,a marze wprost o prostych i też co jakiś czas kumpelka mi prostuje! Ciekawe czy w jakiś sposób da się je wyprostować na zawsze,hmmm... >marzyciel<

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group