)   Szczęśliwego Nowego Roku.
)   Szczęśliwego Nowego Roku.

| Cytat: | 
| I aby grono odwiedzających nasze (moge tak powiedzieć?) forum wzrosło =] | 
 Dobrze wiesz o co mi chodzi.
  Dobrze wiesz o co mi chodzi.      

życzę ... aby te święta były jeszcze lepsze od poprzednich, aby sylwester był udany
 życzę ... aby te święta były jeszcze lepsze od poprzednich, aby sylwester był udany  

), Panowi Feanorkowi
), Panowi Feanorkowi  , Dexterowi, Kamixowi, Eregothowi, Bike_chan, mroweczce, codiemu, Femme Fatale :*, R2, KoT, Weronika, Tavion, Inteligencja,Idze, DeadCorpsesowi, Arenowi i całej reszcie naszej forumowej "rodzinki"
, Dexterowi, Kamixowi, Eregothowi, Bike_chan, mroweczce, codiemu, Femme Fatale :*, R2, KoT, Weronika, Tavion, Inteligencja,Idze, DeadCorpsesowi, Arenowi i całej reszcie naszej forumowej "rodzinki"

Duzo zdrówka dla Ciebie, Twojej żony i Gabrysi
 Duzo zdrówka dla Ciebie, Twojej żony i Gabrysi  

zresztą sam wiesz co
 zresztą sam wiesz co  :* ... pozatym spełnienia wszytskich marzeń i oby ten rok przyniósł jak najwięcej miłych chwil
 :* ... pozatym spełnienia wszytskich marzeń i oby ten rok przyniósł jak najwięcej miłych chwil  
 zyczę ... jak najmniej smuteczków i problemów, aby kazde z Twoich marzeń sie spełniło
 zyczę ... jak najmniej smuteczków i problemów, aby kazde z Twoich marzeń sie spełniło  :* mua I oczywiście mamy sie spotkac
 :* mua I oczywiście mamy sie spotkac  wiesz o tym
 wiesz o tym  

cóż tu zyczyć
 cóż tu zyczyć  wszytekigo naaaaaj
 wszytekigo naaaaaj  

pisz wierszyki pisz
 pisz wierszyki pisz
 .
.
 1, tego faceta z tym psem co mówiłaś =) 2,jak najdłuzszego grania na gitarce =p 3,Wierzby w domku i w dzień i w nocy =D 4, wsyzstkeico czego zamarzysz =*
 1, tego faceta z tym psem co mówiłaś =) 2,jak najdłuzszego grania na gitarce =p 3,Wierzby w domku i w dzień i w nocy =D 4, wsyzstkeico czego zamarzysz =*
 hyhy, powodzenia w szkole =)
 hyhy, powodzenia w szkole =)
 no pozdrawiam =*.
 no pozdrawiam =*.
 bo masz talenta wydaje mi sie =p
 bo masz talenta wydaje mi sie =p
 kochanie, wielu wielu pięknych fotek jak dotychczas, jak najwięcej facetów (ostrych słonko, ostrych =p) zarywaj laska zarywaj =) i czego tylko chcesz =******* muaaaa
 kochanie, wielu wielu pięknych fotek jak dotychczas, jak najwięcej facetów (ostrych słonko, ostrych =p) zarywaj laska zarywaj =) i czego tylko chcesz =******* muaaaa
 =*
 =*
 hyhy
 hyhy
 ). =*
 ). =*
 .
.
 ).
 ).
 =).
 =).
 hyhy więc wielu wielu prezentów =) uśmiechów i czego tylko sobie zapragniesz chlopczyku ^^ (i zebysmy sie spotkali jak bede do Kindzi jechac =p).
 hyhy więc wielu wielu prezentów =) uśmiechów i czego tylko sobie zapragniesz chlopczyku ^^ (i zebysmy sie spotkali jak bede do Kindzi jechac =p).
 .
.
 , nie denerwuj się, pisz dużo w ksiażce i duzo duzo słodyczy.
, nie denerwuj się, pisz dużo w ksiażce i duzo duzo słodyczy.
| panienka_wierzba napisał/a: | 
| EU07 - tanich biletów kolejowych?  hyhy, powodzenia w szkole =) Kinga - Duzo duzo rozowych stringoof =D zeby Ci jak najdłużej chomiczki żyły =] i duzio duuuuuuzio milosci =) Noid - jak najszybszego osiągnięcia 15 latek (ah te buzi buzi z kolezankami ). | 

EU dorzucam się do życzeń od Wierzby
 EU dorzucam się do życzeń od Wierzby  

:* :* :* :* <-- for Noid
 :* :* :* :* <-- for Noid  

MAM NADZIEJE ŻE UDA WAM SIE TAKŻE FAJOWO SPEDZIĆ SELWESTRA 2005
  MAM NADZIEJE ŻE UDA WAM SIE TAKŻE FAJOWO SPEDZIĆ SELWESTRA 2005   

ŻEBY CIĘ TAK NIE WYWALAŁO , I JESZCZE UDANEJ IMPREZY SYLWESTROWEJ
  ŻEBY CIĘ TAK NIE WYWALAŁO , I JESZCZE UDANEJ IMPREZY SYLWESTROWEJ
 I MNIEJSZEGO POPĘDU SEKSUALNEGO
 I MNIEJSZEGO POPĘDU SEKSUALNEGO   

| panienka_wierzba napisał/a: | 
| Noid - jak najszybszego osiągnięcia 15 latek (ah te buzi buzi z kolezankami  ). | 

I ZEBYS NIE BYL TAKI ZBOCZONY JAK W TYM ROKU
 I ZEBYS NIE BYL TAKI ZBOCZONY JAK W TYM ROKU  

| Tavion napisał/a: | 
| Młoda to pokemon! Młoda to pokemon! Młoda to pokemon! Pisze pismem pOkEmoNooF! Pisze pismem pOkEmoNooF! Pisze pismem pOkEmoNooF! A ja wam wszystkim życzę wszystkiego najlepszego. Agniesi12, żeby dodała jeszcze 10 kandydatur na moda, Ninie, żeby dostała ciekawe prezenty, Onej89, żeby dodawała nam jeszcze ciekawsze przepisy, Fierzbie, Wesooooołych Świąt ;***** Femme, "najedz się drożdży i rooośnij malutka!" XDD Muz, ho-ho-ho, wesołych świąt I innym też wesooołych świąt! | 

| Cytat: | 
| Dziękuje Tavionci, która zawsze umie podtrzymać na duchu =P Chciałam tylko wtrącić, że o mnie nikt nie pamięta (chyba)...   Buuuu..... | 

| Miracle napisał/a: | 
| Elly a jaka moze byc inna ryba na swieta jak nie karp??? | 

| Miracle napisał/a: | 
| Elly a jaka moze byc inna ryba na swieta jak nie karp??? | 

| Elly napisał/a: | ||
| 
 Miracle to ty nie wiesz że czasem się je np. śledzie , rybe po grecku , łososia i inne tego typu rybki ?? | 
 smacznej wigilii,pomyśnosci,szczescia,zdrówka radosci,kasy,miłosci i przyjaciół...
 smacznej wigilii,pomyśnosci,szczescia,zdrówka radosci,kasy,miłosci i przyjaciół...

)(Ze mna mam nadzieje nie bedzie juz problemow,ale to zalezy ode mnie
 )(Ze mna mam nadzieje nie bedzie juz problemow,ale to zalezy ode mnie  )
 )