Niewiem czy pobraliście się z miłości.. Czy on powiedział kocham cię czy pocałował usta twe.. TA myśl już przerasta mnie...
 Niewiem czy pobraliście się z miłości.. Czy on powiedział kocham cię czy pocałował usta twe.. TA myśl już przerasta mnie...  

| Sztona napisał/a: | 
| Ja Sztona i moje dwie koleżanki Karolina oraz Ola założyliśmyZESPÓŁ COM. (skrót od Corny Orsay Musa,) Same układamy piosenki w 99% To ja je układam. Oto jakiś kawałek piosenki którą wymyśliłam:  Niewiem czy pobraliście się z miłości.. Czy on powiedział kocham cię czy pocałował usta twe.. TA myśl już przerasta mnie...   To była mija pierwasza piosenka. PA PA | 
| Sztona napisał/a: | 
| (...)Oto jakiś kawałek piosenki którą wymyśliłam(...) | 
| KoT napisał/a: | 
| Witam. E...To jest piosenka? Znaczy...to nie jest fragment, tylko cała piosenka? Jeżeli tak, to ja tu czegoś nie rozumiem...Ale to tak na marginesie. Powodzenia. Pozdrawiam  | 

.
 .      co ty sie tak jakos uczepilas, wyluzuj, dziewczyno.
 co ty sie tak jakos uczepilas, wyluzuj, dziewczyno.      
      Najlepiej wrzuć linka do całej piosenki
 Najlepiej wrzuć linka do całej piosenki  Chętnie ocenię Waszą twórczośc
 Chętnie ocenię Waszą twórczośc  

| kradziejka napisał/a: | 
| swoją droga jak macie ten zespół to ty jaką pełnisz funkcje oprócz pisania tekstów? śpiewasz? grasz na czymś? rozkładasz kable | 

| Cytat: | 
| M-Słowa! Znikają uczucia po tym co zrobiłeś mi.. Nie mam... | 
| Cytat: | 
| 2. O-...już do ciebie Zaufania! Nigdy nie dotknę twych ust! M- Zabież swoje żeczy i swoje ubrania z domu zła! C-Już nikt nie zwiąże się z tobą Nie! Dlatego zaśpiewam ci że! | 

| a wiesz że nieumiejętnie używana gitara elektryczna może zabić? | 

Dobrze że ćwiczę na klasycznej mojego taty....
  Dobrze że ćwiczę na klasycznej mojego taty....     | Mała napisał/a: | 
| może sie nie znam, ale takie łączenie wokalu jest wg mnie bez sensu. Tak robia bynajmniej przedszkolaki. A jaką muze gracie? Jakies jeszcze instrumenty czy trzy wokale i gitara? Macie juz jakieś melodie?  | 
| tylko nie wiem jak można naraz grać na perce i śpiewać to sie troche zagłusza wiesz.... |