aLLa napisa³/a: |
No a co ma zrobiæ dziewczyna, której zale¿y na ch³opaku a nie ma wiary w siebie i boi siê ka¿dego z³ego s³owa ch³opaka? :> ju¿ z tym jest problem... |
Amy napisa³/a: |
Dok³adnie. Wtedy hmm... najlepiej jest (tak jak to ju¿ napisa³a Olcia) wys³aæ SMS'a albo e-maila! Ale co robiæ, je¿eli ten ch³opak nie ma komórki ani internetu?! ![]() Po chwili: Zabieram siê do szukania literaturki na ten temat w necie :] Jak co¶ znajdê to wklejê, a jak kto¶ chce szukac razem ze mn± to super ![]() |
ooo! Widzisz to te¿ jest spoko sposób, ale gorzej, jak kto¶ to zobaczy (dawanie li¶ciku), albo ten li¶cik przechwyci? ;( To by³by koszmar ![]() |
Czy ja jestem pesymistka... jejku... NiE¦mIa£a PeSyMiStKa ale to brzmi... hyh... brrrr.. wrrr... sama nie wiem czemu ale we wszystkim doszukuje siê tej z³ej strony... ![]() |
Elly napisa³/a: |
G³upie pytanie , ale je¿eli ch³opak bazgrze jak kura pazurem ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat: |
Mo¿na napisaæ mu na karteczce albo w sms'ie kocham Ciê w innym jêzyku: |
Avell napisa³/a: |
Odrazu napisz ze chcesz sie z nim przespac, gosh _-_' Jasne, szastaj slowami "Kocham Cie" i mow tak do kazdego kogo widzisz zycze powodzenia. |
Elly napisa³/a: |
Wiêc u³u¿my równanie pasuj±ce do tego tematu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Aren napisa³/a: |
eeeee po co jakies g³upie spodoby, pu³apki mi³osne, itd? nie mo¿na normalnie podej¶æ pogadaæ itd. a nie ... ;] np. mnie by cos takiego tylko mêczy³o, czego wy siê boicie?! CH£OPCY NIE GRYZ¡ i nie s± tacy wstydliwi.... je¶li czego¶ chcesz too musisz dzia³ac a nie kr±zyæ obok niego i udwaæ ze spad³ ci d³ugopis ;] |