Dzieci OnLine

PRZYJA¬Ñ MI£O¦Æ - Sposoby na poderwanie ch³opaka (!)

Amy - Sob 15 Sty, 2005 18:18
Temat postu: Sposoby na poderwanie ch³opaka (!)
Pomy¶la³am, ¿e fajnie by³oby zacz±æ temat, gdzie ka¿dy pisa³by swoje sposoby na podrerwanie ch³opaka lub zwrócenie na siebie jego uwagi. Napewno siê przydadz± Wink

1. mój pierwszy sposób to:
...siedzisz sobie w szkolnej ³awce jak gdyby nigdy nic. Nagle spada Ci na pod³ogê d³ugopis (ale Ty go zrzucia³a¶ umy¶lnie biggrin ) Je¶li ch³opak jest w poblizu to napewno to zauwazy... no có¿, sposób taki ¶redni, ale zawsze co¶ Wink

A jakie s± Wasze sposoby?
Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 19:00
Temat postu:
JE¶li siedzisz z jakim¶ ch³opakiem mo¿na zapomniec np. podrecznika wtedy korzysta sie razem hehe:D

Dobry pomysl z tym spadajacym dlugopisem mi to sie zawsze zdarza ale nie mam na mysli zebby kogos poderwac tylko ze mnie niezdara Mr. Green
Amy - Sob 15 Sty, 2005 19:08
Temat postu:
Mr. Green Niom... moe sobie w³a¶nie tak pomy¶leæ.. ale co tam Wink

Mój sposób nr 2 to:

2. Do szko³y przynosisz jakie¶ s³odycze (np. cukierki) na nudnej lekcji gdzie facetka nie zwarca uwagi na to co siê dzieje na lekcji itd.. czêstujesz najbli¿sze towarzystwo. Pytaj±c siê kole¿anki "Chcesz cukierka" pytasz siê na tyle g³osno, aby siedz±cy blisko men to us³ysza³. Jego te¿ mo¿na poczestowac Mr. Green

Czekamy na sposoby innych Mr. Green
Anyone - Sob 15 Sty, 2005 19:21
Temat postu:
Nawet sobie nie wyobrazacie jak latwo jest poderwac chlopaka. To wcale nie jest takie trudne na jakie wyglada. Chlopcy przede wszystkim lubia jak sie ich gdzies zaprosi. To juz jest znak ze dziewczyna chce czegos wiecej. Wiem ze to chlopak powinien zrobic pierwszy krok ale jak ty to zrobisz pierwsza napewno nie ucierpisz biggrin. Pozdrawiam
Olcia - Sob 15 Sty, 2005 19:31
Temat postu:
Ja jak chce poderwac chlopaka to z nim pisze lisciki na lekcjach lub sesemeskoje z nim Very Happy Albo prosze go zeby wyszedl wieczorkiem ze mna do parku bo musze isc z pieskiem a samej mi sie nie chce (pomijam fakt ze zwykle chodze na spacer z psem przed blog z przyjaciolmi Smile ) no i wtedy dzialam pytam sie go o rozne ulubione rzeczy co najbardziej lubi u dziewczyny.potem chodze z nim codziennie do parku az samo z siebie wychodzi to ze pozniej jest juz moj!!! Love
Maciek - Sob 15 Sty, 2005 19:36
Temat postu:
men jaki sposob biggrin
ehehe dobre
poczestowac cukierkiem
rzeczywiscie bardzo pomyslowe Mr. Green Mr. Green
Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 19:37
Temat postu:
Mój sposób na poderwanie ch³opaka jest taki: Np. Idziemy na szkoln± dyskoteke, pytam siê go czy po mnie przyjdzie, w 9 na 10 przypadków sie zgadza, a ¿e do szko³y mam kawa³ek to sobie o ró¿nych rzeczach rozmawiamy, a potem ca³y wieczór tañczymy tylko ze sob± Love
Amy - Sob 15 Sty, 2005 19:41
Temat postu:
Ale gorzej jest jak dziewczyna jest nie¶mia³a i nie potrafi zaprosiæ ch³opaka gdzie¶ tam (np. do parku) bo siê wstydzi, ze on j± wy¶mieje i nie zgodzi siê.

A jak Wy my¶licie... Czy je¶li nawet ³adna dziewczyna zapyt³aby siê ch³opaka z którym nawet troche gada: Czy przyszed³by na jej urodziny to on by siê zgodzi³ Question

Ale jakby tu zformuowaæ wypowiedz... hmmm "Czy przyjdziesz na moje urodziny?" brzmi za prosto i za bardzo wyzywaj±co.
A gdyby tak... "Przyszed³by¶ na moje urodziny, bêdzie fajna ekipa - kilka dziewczyn i ch³opaków?"
Hm... ale s± takie dziewczyny co nie moga opanowaæ wstydu no i w ogóle... a mo¿e kumpelka mog³aby jej wtedy pomóc.. heh...

No i to jest to biggrin

Na swoich urodzinach mo¿na ³awto poderwaæ ch³opaka (oczywi¶cie je¶li on by przyszed³ Razz)
Olcia - Sob 15 Sty, 2005 19:59
Temat postu:
Jezeli dziewczyna jest nie smiala i boi sie zaprosic chlopaka do parku lub na urodziny patrzac mu w oczy moze mu wyslac sesemeska.ja wiele zeczy wstydze sie powiedziec komus wprost wtedy wysylam mu e-maila lub pisze sesemesa.Czasem jak patrze na druga osobe to nie moge wydusic z siebie slowa a tak jak wysylam sesemeska to sobie mysle "raz kozie smierc albo mnie wysmieje albo nie" TO DZIALA!!! Kwiat
aLLa - Sob 15 Sty, 2005 20:04
Temat postu:
No a co ma zrobiæ dziewczyna, której zale¿y na ch³opaku a nie ma wiary w siebie i boi siê ka¿dego z³ego s³owa ch³opaka? :> ju¿ z tym jest problem...
Amy - Sob 15 Sty, 2005 20:07
Temat postu:
aLLa napisa³/a:
No a co ma zrobiæ dziewczyna, której zale¿y na ch³opaku a nie ma wiary w siebie i boi siê ka¿dego z³ego s³owa ch³opaka? :> ju¿ z tym jest problem...

Dok³adnie. Wtedy hmm... najlepiej jest (tak jak to ju¿ napisa³a Olcia) wys³aæ SMS'a albo e-maila! Ale co robiæ, je¿eli ten ch³opak nie ma komórki ani internetu?! G³upek

Po chwili:
Zabieram siê do szukania literaturki na ten temat w necie :] Jak co¶ znajdê to wklejê, a jak kto¶ chce szukac razem ze mn± to super biggrin
aLLa - Sob 15 Sty, 2005 20:09
Temat postu:
Amy napisa³/a:
Dok³adnie. Wtedy hmm... najlepiej jest (tak jak to ju¿ napisa³a Olcia) wys³aæ SMS'a albo e-maila! Ale co robiæ, je¿eli ten ch³opak nie ma komórki ani internetu?! G³upek

Po chwili:
Zabieram siê do szukania literaturki na ten temat w necie :] Jak co¶ znajdê to wklejê, a jak kto¶ chce szukac razem ze mn± to super biggrin

Mo¿e podrzuciæ mu li¶cik? Wink
Amy - Sob 15 Sty, 2005 20:14
Temat postu:
ooo! Widzisz to te¿ jest spoko sposób, ale gorzej, jak kto¶ to zobaczy (dawanie li¶ciku), albo ten li¶cik przechwyci? ;( To by³by koszmar Sad
aLLa - Sob 15 Sty, 2005 20:18
Temat postu:
Amy napisa³/a:
ooo! Widzisz to te¿ jest spoko sposób, ale gorzej, jak kto¶ to zobaczy (dawanie li¶ciku), albo ten li¶cik przechwyci? ;( To by³by koszmar Sad

Je¶li ch³opak przechwyci tzn. ¿e nie jest Ciebie wart Smile poprostu dzieciak biggrin
Olcia - Sob 15 Sty, 2005 20:18
Temat postu:
hmmm....w sumie to mozna ten liscik wyslac poczta.tylko trzeba jeszcze znac adres tego chlopaka ale co to jest dla zakochanej dziewczyny Love
Amy - Sob 15 Sty, 2005 20:22
Temat postu:
Te¿ dobry sposób... ale je¶li to przeczytaliby jego rodzice.. no wiecie jak to jest. Ja i moja kole¿anka ju¿ tak mia³y¶my...
Kurcze najgorsze to, ¿e on nie ma netu... i komy :-(

Czy ja jestem pesymistka... jejku... NiE¦mIa£a PeSyMiStKa ale to brzmi... hyh... brrrr.. wrrr... sama nie wiem czemu ale we wszystkim doszukuje siê tej z³ej strony... Rolling Eyes

Widocznie nie ma idealnego sposobu...
:-( :-( :-(
Sama te¿ chyba ju¿ nic nie wymy¶lê....
No ale w neciku siê poszuka czego¶ Razz
Olcia - Sob 15 Sty, 2005 20:24
Temat postu:
hie hie hie jestem madra i weszlam na stronke gazetki brawo a tam bylo cos takiego:
U¦MIECHAJ SIÊ DO NIEGO
Wydaje siê to banalne, ale dzia³a zadziwiaj±co skutecznie! Twój ciep³y u¶miech pozwoli nie tylko prze³amaæ, ale nawet... stopiæ lody. Gdy po raz pierwszy wyszczerzysz zêby w u¶miechu, ch³opak mo¿e siê sp³oszyæ, lecz ju¿ za drugim razem z pewno¶ci± zorientuje siê, ¿e jeste¶ do niego przyja¼nie usposobiona i... nie gryziesz.
Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 20:27
Temat postu:
podryw na historiê
cze¶æ czy wiesz ¿e bitwa pod grunwaldem by³a w 1410?

a tak na powa¿nie to ostatnio mnie znajome wmanewrowa³y w podryw faceta na którego sie gapi³am gdzie¶ z 4 miesi±ce i mi sie podoba
podchodz± do niego
cze¶æ podobasz siê naszej znajomej chcia³aby cie poznaæ chcesz z ni± pogadaæ?
eee no yyy tak
jedna z nich idzie i przyprowadza mnie - stawia przed nim po czym obie odchodz±

polecam bardzo skuteczne ale kompromitacja do kwadratu
Amy - Sob 15 Sty, 2005 20:36
Temat postu:
YeS biggrin Na BraVo te¿ patrzy³am... ale widzê, ¿e Ty to znalza³a¶ to ju¿ nie WkLeI£am

Mr. Green

Kradziejko Arrow i co...? Jak ten ch³opak na to zareagowa³...? Co mówi³, bo ciekawam jestem biggrin
Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 20:46
Temat postu:
y.... no sie go spytalam co one mu powiedzia³y a on ze ja nie chce wiedzieæ a potem to sie na niego gapi³am [ oj tak loczki ma:)] on sie na mnie gapi³ jako¶ sie wewnêtrznie strasznie cieszy³am no dobra nie powiem podnieca³am ekhm no i zadzwoni³ dzwonek i sie po¿egnali¶my i rozeszli¶my ale sie potem patrzy³ jak na kretynke jak±¶ z min± "bo¿e zagadaæ czy uciekaæ chyba uciekne"
Amy - Sob 15 Sty, 2005 20:47
Temat postu:
Oto co znalaz³am na pewnym innych forum, gdzie mimo wszystko wypowiedzi nie by³y zbyt ciekawe... :/

Sposób na podryw

nie ma idealnego sposobu na podryw, do ka¿dego faceta trzeba indywidualnego podej¶cia. Proponuje odrobine kokieteri z lekk± nutk± dobrego humoru.
~Nowa, 2004-10-06 08:11

Sposób na podryw

Pokazac, ze umiesz myslec racjonalnie,hi hi hi hi
a na niesmialego zaryzykowalbym pytanie bezposrednie
czy jest niesmialy ,jego ucieczka bedzie potwierdzeniem.

~dr Lato, 2004-04-24 18:44

zawsze cos sie moze przydazyc do nawiazania nowych znajomosci....
ja przewaznie zawsze wpadam na kogos,tak niechcaco
i znajomosc gotowa;-)))))))))

Teraz w dobie komputera, wystarczy wys³aæ maila, wys³aæ sms... ze s³odkim
s³owem- podryw gotowy

Te¿ mi sposoby Rolling Eyes ...szuakm dalej....[b]

Mo¿na napisaæ mu na karteczce albo w sms'ie kocham Ciê w innym jêzyku:

1. Albañski - Te dua
2. Apacze - Sheth shen zhon
3. Angielski - I love you
4. Arabski - Ana ahebik
5. Armeñski - Yes kez si'rumem
6. Baskijski - Maite zaitut
7. Bengalski - Aami tomaake bhaalo baashi
8. Brazylijski - Eu te amo
9. Bu³garski - Obicham te
10. Celtycki - Ta gra agam ort
11. Chiñski - Ai oi ngee
12. Chorwacki - Ja te volim
13. Czejenowie - Ne mohotatse
14. Czeski - Miluji te
15. Duñski - Jeg elsker dig
16. Esperanto - Mi amas vin
17. Estoñski - Mina armastan sind
18. Etiopski - Afgreki'
19. Filipiñski - Iniibig kita
20. Fiñski - (Ma") rakastan sua
21. Francuski - Je t'aime
22. Grecki - S'agapo
23. Gruziñski - Me shen miqvarhar
24. Hawajski - Aloha wau ia 'oe
25. Hebrajski - Anee ohev otakh
26. Hindi - Mai tumse pyar karta hoon
27. Hiszpañski - Te amo
28. Indonezyjski - Saya cinta padamu
29. Irañski - Mahn doostaht doh-rahm
30. Islandzki - Eg elska thig
31. Japoñski - Kimi o aishiteiru
32. Jugos³owiañski - Ja te volim
33. Kambod¿a - Bon sro lanh oon
34. Kataloñski - T'estimo
35. Korean - Nanun dangsineul saranghamnida
36. Korsykañski - Ti tengu cara
37. Kurdyjski - Ez te hezdikhem
38. Libañski - Bahibak
39. Litewski - Tave myliu
40. £aciñski - Amo te
41. £otewski - Es tevi milu
42. Macedoñski - Te sakam
43. Majów (jukatañski) - 'in k'aatech
44. Malajaski - Saya cintakan kamu
45. Maltañski - Jien inhobbok
46. Niderlandzki - Ik hou van je
47. Niemiecki - Ich liebe dich
48. Norweski - Jeg elsker deg
49. Pakistañski - Mujhe Tumse Muhabbat Hai
50. Perski - Tora dost daram
51. Portugalski - Eu amo-te
52. Rosyjski - Ja vas liubliu
53. Rumuñski - Te iubesc
54. Serbochorwacki - Volim te
55. Serbski - Ja vas volim
56. S³owacki - Lubim ta
57. S³oweñski - Ljubim te
58. Somalijski - Waan ku Jecelahay
59. Srilanka - Mama oyata arderyi
60. Syryjski - Bhebbek
61. Szwedzki - Jag a"lskar dig
62. Tamilski - Naan unnai kadalikiren
63. Telugu - Ninnu premistunnanu
64. Thaiski - Khao raak thoe
65. Tunezyjski - Ha eh bak
66. Turecki - Sizi seviyorum
67. Ukraiñski - Ja tebe kochaju
68. Urdu - Main tumse muhabbat karta hoon
69. Wêgierski - Szeretlek
70. W³oski - Ti amo s

To chyab jest spokooo Mr. Green

Elly - Sob 15 Sty, 2005 20:47
Temat postu:
Amy napisa³/a:

Czy ja jestem pesymistka... jejku... NiE¦mIa£a PeSyMiStKa ale to brzmi... hyh... brrrr.. wrrr... sama nie wiem czemu ale we wszystkim doszukuje siê tej z³ej strony... Rolling Eyes

Amy pociesze cie ja jestm dok³adnie taka sama. Nie¶mia³a-pesemistka ale mam jedno szczêscie ch³opak który mi sie podoba ma kom ale ze jestm nie ¶mia³± osóbk± to nie potrafie wys³aæ mu smska w którym by mu powiedzia³ co czuje lub go gdzie¶ zaprosi³a ... Sad
Amy - Sob 15 Sty, 2005 20:56
Temat postu:
No to mam nastêpne sposoby... a tak w ogóle to jak kto¶ chce wiêcej ich to niech sobie wejdzie w Google'a o... w³a¶nie tutaj:

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22Sposoby+na+podryw&btnG=Szukaj+z+Google&lr=lang_pl

A oto sposób...:
OTO ON:

A mo¿e....pamiêtasz jak tydzieñ temu
le¿a³a¶ w ³ó¿ku,popijajac lekarstwa???
Tak nawet obrzydliwa grypa moze okazaæ
sie ¶wietnym pretekstem ¿eby zblizyc sie
lepiej do niego.Masz przeciez nieodrobione
lekcje -i to wcale nie ze jestes leniwa...Juz
wiesz o co mi chodzi??? no w³a¶nie!!!!!
w szkole niby przez przypadek podejdziesz
do ch³opaka po pretekstem pozyczenia
zeszytow z dzia ktorego cie nie by³o w szkole
Gdy przepiszesz,msisz mu przeciesz oddac
zeszyty.Poco robis to w szkole mozesz
odniesc mu zeszyt do domu?????

Jego mamusia napewno powie:
-"Jak to mi³o ze zada³as sobie tyle trudu!!
Przeciesz mieszkasz od nas spory kawa³ek
Bardzo mi³a i sumienna z ciebie dziewczyna"
-"Alez to zaden k³opot"-odpo wiesz z usmiechem na twarzy.
No i bingo!!! Jesli sprawisz zeby jego rodzice byli
toba zachwyceni to nawet jesli nie wpad³as
w oko twojenu przystojniakowi to i tak bedzie
utrzymywa³ z toba kontakty. Dlaczego??
Jak to dla czego??Przeciesz mamusia mu powie:
-,,Ta dziewczyna to bardzo mi³a dziewczyna zaprzyja¿ni³
bys sie z nia" a mamy to juz chyba bedzie musia³
pos³uchac prawda??? no i mozesz byc pewna-mozesz
liczyc na wieczorne spacery Jak to?? Ano mama powie:
-''Mare czku odprowac kolezanke do domu ,nie
bedzie przeciesz sz³a sama do domu,bo robi sie
juz ciemno'' ;
APRZECIE¯ O TO CHODZI!!!

Fajny sposób, ale s± dziewczyny, które boj± siê podej¶c do ch³opaka i poprosiæ o zeszyt. Rolling Eyes
Elly - Sob 15 Sty, 2005 21:01
Temat postu:
G³upie pytanie , ale je¿eli ch³opak bazgrze jak kura pazurem ?? Razz Razz Mr. Green Razz Razz
Amy - Sob 15 Sty, 2005 21:07
Temat postu:
Elly napisa³/a:
G³upie pytanie , ale je¿eli ch³opak bazgrze jak kura pazurem ?? Razz Razz Mr. Green Razz Razz

hehehe nom... to wtedy mamy problem, ale chodzi o podryw, a nie o przepisanie lekcji biggrinbiggrinbiggrin

Pozdrawiaski
Kwiat
Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 21:17
Temat postu:
Rotfl... XD Có¿ za niessamowicie ciekawy temat. Wink Szczerze mówi±c - u¶mia³am siê jak nic. biggrin

No wiêc pierwsze primo; co to w ogóle za pomys³? Wiecie, dziewczyny, podryw powinien byæ spontaniczny. A wy tutaj co? Poradnik chcecie stworzyæ? "100 porad na poderwanie ch³opaka". Przecie¿ to jest chore. Wink Przecie¿ sposobów na podryw jest tak wiele, jak i ch³opaków. Nie na ka¿dego zadzia³a patent z d³ugopisem [XD...].
Ja osobi¶cie radzi³abym swobodne rozmowy, tajemnicze u¶miechy i pow³óczyste spojrzenia. Wink'
Avell - Sob 15 Sty, 2005 21:18
Temat postu:
Cytat:
Mo¿na napisaæ mu na karteczce albo w sms'ie kocham Ciê w innym jêzyku:

Odrazu napisz ze chcesz sie z nim przespac, gosh _-_'
Jasne, szastaj slowami "Kocham Cie" i mow tak do kazdego kogo widzisz
zycze powodzenia.
Amy - Sob 15 Sty, 2005 21:24
Temat postu:
Avell napisa³/a:

Odrazu napisz ze chcesz sie z nim przespac, gosh _-_'
Jasne, szastaj slowami "Kocham Cie" i mow tak do kazdego kogo widzisz
zycze powodzenia.

Ta jasne... :/

A co do FF Arrow tak sobie piszemy... napewno jest wiêksze prawdopodobieñstwo, ¿e CO¦ siê stanie po skorzystaniu z jednej z tych porad. Ja szczerze te¿ wolê swobodne rozmowy, ale tu s± tylko takie hmm.. jakby to nazwaæ... TrIki Wink
Chyba nic w tym z³ego?
Pozdro
Kwiat
Anonymous - Sob 15 Sty, 2005 21:31
Temat postu:
Mmm... "FF"... To brzmi jak Agent 007. ;> XDD

Oh, bez w±tpienia, co¶ siê stanie. Wink Ale wiecie, ja staram siê wam u¶wiadomiæ fakt, drogie kole¿anki, ¿e po takich "trikach" ch³opak mo¿e was perfidnie wy¶miaæ. <;] I... Szczerze mówi±c... Nie dziwi³abym siê mu. Wink
Oczywi¶cie, w "trikach" nie ma niczego z³ego, o nie. biggrin Jak ju¿ mówi³am - sposobów na podryw jest tyle, ile facetów na ¶wiecie. biggrin
Pzdr. Mr. Green
Elly - Sob 15 Sty, 2005 21:35
Temat postu:
Wiêc u³u¿my równanie pasuj±ce do tego tematu Razz Przeczytanie tych rad + przetestowanie ich na ch³opakach = kompletna kompromitacje przed facetem i osobami bêd±cymi w pobli¿u (je¿eli te osoby wiêdz± oczywi¶cie o co chodzi ) Razz Razz Mr. Green Razz Razz
Vellana - Sob 15 Sty, 2005 21:41
Temat postu:
hmm no coz, ja poderwalam mojego chlopaka w taki sposob:

gadamy sobie na gg a ja go nagle pytam: "hmm co dzisiaj robisz??", a on na to "no raczje nic, a czemu pytasz?" ja: "no wiesz, chce sie z toba umowic biggrin"... po doslownie chwili patrze a on przesyla wiadomosc: "super, ja bardzo chetnie... to przyjde po ciebie o 15 biggrinbiggrin".. no i potem ja nic nie musialam robic.. :] wystarczylo dac znak a on zrobil co mial zrobic, hehe... potem mi mowil, ze bardoz mu sie podobalam od dawna ale sie bal zrobic pierwsyz krok. biggrin a teraz sie bardoz kochamy i chodzimy ze soba juz dosyc dlugo.. :]
pozdrawiam.
Amy - Sob 15 Sty, 2005 22:52
Temat postu:
Elly napisa³/a:
Wiêc u³u¿my równanie pasuj±ce do tego tematu Razz Przeczytanie tych rad + przetestowanie ich na ch³opakach = kompletna kompromitacje przed facetem i osobami bêd±cymi w pobli¿u (je¿eli te osoby wiêdz± oczywi¶cie o co chodzi ) Razz Razz Mr. Green Razz Razz

Niekoniecznie to musi byæ kompromitacja. Wiesz Elly, dziwie siê dlaczego gdy Femme Fatale wyrazi³a tu swoje zdanie to Ty od razu zmieni³a¶ swoje... :/ A wcze¶niej pisa³a¶ zupe³nie co innego. Nie masz swojego zdania czy co? Rolling Eyes
Anonymous - Nie 16 Sty, 2005 06:12
Temat postu:
Dobry.
Ale FF wg mnie ma racjê...S± przedstawiciele p³ci mniej piêknej, na których wymy¶lone przez Was sposoby podrywu zwyczajnie nie zadzia³aj±. I co wtedy? Nie ma uniwersalnego sposobu, a facetów jest tyle, i s± tak ró¿ni, ¿e wymy¶lanie i miliona takich mo¿e w pewnym momencie nie poskutkowaæ. To tyle.
Pozdrawiam Kwiat
Amy - Nie 16 Sty, 2005 11:59
Temat postu:
Tak siê temu przygladam i teraz te¿ s±dze, ¿e nie ma uniwersalnego sposobu.
Ale niestety ludzie wci±¿ go szukaj±...
Zgodzê siê z Wami.
Pozdrawiam
Kwiat
Akacja12 - Pon 17 Sty, 2005 14:30
Temat postu:
Heja. Smile Bardzo mi³o czyta siê wasze sposoby chod¼ przyznam ze niektóre troche kiepskie biggrin. A co jak chodzi siê z chlopakiem do SZKO£Y MUZYCZNEJ? upu¶ciæ smyczek? Razz. Mo¿e i nawet nie zadzia³a ale ten temat musze powiedzieæ bardzo optymistycznie zadzia³a³ na mnie i po czê¶ci uzyska³ wiare. Ale nie wyobra¿am sobie siebie pytaj±c± siê JEGO czy umówi siê ze mn± biggrin. W ka¿dym razie teraz zamierzam wykorzystaæ chyba niezawodny sposób czyli du¿o z nim gadaæ na coraz bardziej osobiste tematy Razz. No i oczywi¶cie ca³a reszta. Powiem tak¿e ¿e ostatnio unikam go na gg bo chce z nim pogadaæ na ¿ywo. Gadu to tylko wymiana informacji a jak wygada siê na gadu to o czym gadaæ po tym na ¿ywo? Co jest owiele bardziej interesuj±ce biggrin. Mam nadzieje ¿e nie zrobi³am Oftopa. biggrin
Nokia - Sob 22 Sty, 2005 16:16
Temat postu:
E-mail? Sms? - NIE!
trzeba rozmawiaæ w 4 oczy.. i prze³amaæ nie¶mia³o¶æ (wtedy bêdziesz wiedzia³a czy naprawde ci na nim zale¿y).
Anonymous - Nie 23 Sty, 2005 14:22
Temat postu:
eeeee po co jakies g³upie spodoby, pu³apki mi³osne, itd? nie mo¿na normalnie podej¶æ pogadaæ itd. a nie ... ;] np. mnie by cos takiego tylko mêczy³o, czego wy siê boicie?! CH£OPCY NIE GRYZ¡ i nie s± tacy wstydliwi.... je¶li czego¶ chcesz too musisz dzia³ac a nie kr±zyæ obok niego i udwaæ ze spad³ ci d³ugopis ;]
Akacja12 - Sro 26 Sty, 2005 11:45
Temat postu:
Aren napisa³/a:
eeeee po co jakies g³upie spodoby, pu³apki mi³osne, itd? nie mo¿na normalnie podej¶æ pogadaæ itd. a nie ... ;] np. mnie by cos takiego tylko mêczy³o, czego wy siê boicie?! CH£OPCY NIE GRYZ¡ i nie s± tacy wstydliwi.... je¶li czego¶ chcesz too musisz dzia³ac a nie kr±zyæ obok niego i udwaæ ze spad³ ci d³ugopis ;]

Oczywiscie ³atwo powiedziec. Ale tak to ju¿ jest w tym kraju ¿e to ON powinien zrobiæ pierwszy krok. My mo¿emy tylko dawaæ tajemnicze sygna³y albo upuszczaæ d³ugopis Razz.
PS. A mo¿e tak stary dobry sposób z upuszczeniem du¿ej ilo¶ci notatek ¿eby sie rozsypa³y Razz. A w muzycznej u mnie by³o by to latwe, wystarczy rozsypaæ nuty:D.
I¶ka - Sro 26 Sty, 2005 20:53
Temat postu:
Akacjo: mo¿emy robiæ co chcemy, ale nie zawsze to co zrobimy podzia³a Wink

A mój sposób jest nader wyrazisty. Aczkolwiek nie dla wszystkich prosty.
Wystarczy patrzeæ mu w oczy. Kontakt wzrokowy jest bardzo wa¿ny. Wsytarczy, ¿e prez kilka minut popatrzycie sobie w oczy... Potem on napewni zagada, przyda siê jaki¶ flirt. Bezpo¶rednio¶æ bêdzie wskazana Wink
Ale sposobu "patrz w oczy ala I¶ka" (;P) nie polecam na ch³opcach poni¿ej 15 roku zycia... nie zczaj± Razz (tzn tak mysle ;D)

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group