Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - CO byś chciał/chciała???

Nacia - Wto 18 Sty, 2005 18:37
Temat postu: CO byś chciał/chciała???
Chodziło mi o Ankiete;D

(*)- a co bys chciał chciała żeby stało się cos innego??Powiedz w Poście:).
Anonymous - Pią 21 Sty, 2005 11:55
Temat postu:
Ja dałem: ukończyć wszystkie szkoły itd. bo oczywiście dałbym na miłość ale mieć dziewczynę to nie to samo co mieć miłość, dziewczyna to określenie nie ,stałe, w tym cudownym uczuciu miłości. Miłość jest na zawsze Smile
Anonymous - Pią 21 Sty, 2005 12:12
Temat postu:
A ja jestem za tym, zebyś skończyła robić ankiety, bo ta z chorobami była rozwalająca, a tą mało kto może zdefiniowac, bo każdy ma inne pragnienie
Anonymous - Pią 21 Sty, 2005 12:30
Temat postu:
jakie choroby?! ja nic takiego nie zauważyłem ;p według mnie ta ankieta jeszcze przejdzie.........
Anonymous - Pią 21 Sty, 2005 16:19
Temat postu:
Ja bym chciałam miec przyjaciółkę lub przyjaciela (lub chłopaka jak mnie zechce :p) Ja nie mam przyjaciól i jest mi bardzo smutno SadSadSad
altruista - Pią 21 Sty, 2005 22:19
Temat postu:
a ja chce kucyka!
i samolot!
i klocki!
i kocyk!
i samochodzik!
i sanki!
i wiertarke udarowa!
nidhogg - Pią 21 Sty, 2005 22:47
Temat postu:
oooo kucyka, ja bym chciala na balkonie miec,
ale wole swinke... swinkowa nie chorobe bo juz mialam Wink
i jeszce chce pokoju na swiecie (czy z tym textem moge zostac misss ;?Wink)
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 10:11
Temat postu:
altruista napisał/a:

i kocyk!

Ale Wierzby do kąpletu nie oddam... weź sam kocyk, bo Wierzba z jej kocykiem jest moja
Chesterka - Sob 22 Sty, 2005 11:22
Temat postu:
A ja wam nie powiem Razz

A po co komu była by podkowa, lub czterolistna koniczynka? Wg mnie to tylko takie głupie przesądy Rolling Eyes
altruista - Sob 22 Sty, 2005 12:03
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
altruista napisał/a:

i kocyk!

Ale Wierzby do kąpletu nie oddam... weź sam kocyk, bo Wierzba z jej kocykiem jest moja

masz racje, ja tez bym niczego i nikogo do kąpletu nie oddal, niewazne co to za poczwara straszna, ten kąplet

i wiem! Chce jeszcze pilke!
i ksiazke!
i rowerek!
i komputer
i worek cementu!
i warcaby!
panienka_wierzba - Nie 23 Sty, 2005 09:18
Temat postu:
[quote="altruista"]
elfkaNenar napisał/a:
altruista napisał/a:

i kocyk!

masz racje, ja tez bym niczego i nikogo do kąpletu nie oddal, niewazne co to za poczwara straszna, ten kąplet

oh ja niedobra poczwara =D i ten niedobry kąplet ^^ mówiłam mu żeby nie wchodził pod kocyk, mówiłam Mr. Green
Elun - Wto 25 Sty, 2005 20:03
Temat postu:
a ja najbardziej to bym chciala miec w przyszlosci jakas dobra prace, 2000 zl miesiecznie mi wystarczy. I nie bede ukrywac, ze chodzi glownie tylko i wylacznie o wielkosc wynagrodzenia, bo w dzisiejszych czasach trudno godnie przezyc nawet z 1000 zl miesiecznie.
Anonymous - Czw 27 Sty, 2005 22:30
Temat postu:
a ja bym chciał mieć większe uszy Wink
Papierowa Tęcza - Pią 28 Sty, 2005 01:02
Temat postu:
hmm.. ja bym chcial, zeby wszystko miedzy mna, a pewna osoba ulozylo sie jak najlepiej Wink
EU07 - Pią 28 Sty, 2005 08:15
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
a ja najbardziej to bym chciala miec w przyszlosci jakas dobra prace, 2000 zl miesiecznie mi wystarczy. I nie bede ukrywac, ze chodzi glownie tylko i wylacznie o wielkosc wynagrodzenia, bo w dzisiejszych czasach trudno godnie przezyc nawet z 1000 zl miesiecznie.

Słusznie uważasz. Tylko że 2 tys. to szczerze mówiąc niewiele (chyba, że mąż drugie 2000 - to już co innego biggrin). Ja jednak mimo wszystko chcialbym zarabiać powyżej średniej krajowej (coś bodajże kolo 2600 zl). I jeszcze chcialbym mieć dom na Kabatach no i Skodę Superb Razz I nic więcej.
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 09:32
Temat postu:
2000zł nie wystarczy niestety na utrzymanie rodziny, a żeby zarabiać więcej trzeba być wykształconym fachowcem.
EU07 - Pią 28 Sty, 2005 15:11
Temat postu:
inspektor_nr4 napisał/a:
2000zł nie wystarczy niestety na utrzymanie rodziny, a żeby zarabiać więcej trzeba być wykształconym fachowcem.

Prawda - na utrzymanie rodziny nie wystarczy, ale co innego dla jednej osoby biggrin Jeszcze nawet zostanie sporo.
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 15:54
Temat postu:
dla jednej osoby wystarczy, chociaż po odjęciu rachunków za mieszkanie, prąd itp. zostanie pewnie połowa z tego Smile
EU07 - Pią 28 Sty, 2005 16:54
Temat postu:
No to oszczędność na poziomie 1000,- to juz jest ladna Smile 4 lata i masz w miare dobry samochod Smile
Elun - Pią 28 Sty, 2005 17:45
Temat postu:
no bo mi wlasnie chodzilo o 2000 tys na jedna osobe Smile
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 19:42
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
no bo mi wlasnie chodzilo o 2000 tys na jedna osobe Smile

no to spox, można z tego wyżyć i nawet malucha używanego sobie kupić.
EU07 - Pią 28 Sty, 2005 19:49
Temat postu:
A tam malucha! Pooszczędzasz rok i za 12000 zl to juz sobie nawet jakiegos Golfa III kilkuletniego kupisz.
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 20:06
Temat postu:
rok ciężkiego oszczędzania i wyrzeczeń jakby nie patrzeć Smile ale potem trzeba płacic OC/AC i jeździć na przeglądy...
EU07 - Pią 28 Sty, 2005 20:13
Temat postu:
OC/AC placisz tylko raz na rok Razz Na przeglady tez jezdzisz tylko raz w roku. Bo nie wierze ze Volkswagen Ci sie rozsypie Smile
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 20:19
Temat postu:
Volkswagen to sie raczej nie rozsypie, ale taki stary Maluch.... heh.. przypomina mi się historia kumpla któremu się maluch rozsypał (dosłownie) na środku skrzyżowania. jakieś części leżały na ulicy biggrin
EU07 - Pią 28 Sty, 2005 20:25
Temat postu:
Przypomnial mi sie dowcip biggrin
Idzie wielblad droga i spotyka malucha. Pyta sie:
- E, maluch co ty jestes?
- No jak to co! Samochod! - odpowiedzial maluch
Na to wielblad zaczal sie smiac, turla sie ze smiechu i mowi:
- Jak ty jestes samochod to ja jestem koń!
mroweczka - Sob 29 Sty, 2005 18:37
Temat postu:
A ja to bym po prostu chciała...wyzdrowieć Wink I tyle. Niczego więcej mi nie potrzeba Smile
Mróweczka Kwiat
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 20:20
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
A ja to bym po prostu chciała...wyzdrowieć Wink I tyle. Niczego więcej mi nie potrzeba Smile
Mróweczka Kwiat

Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia Smile
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 20:31
Temat postu:
Myśle,że jednak najbardziej chciałąbym pokończyć wszystkie szkoły itp...
A mrówciu co Ci dolega, jeśli można wiedzieć? I życzę zdróffka Very Happy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group