Dzieci OnLine

O Forum - wracam ale...

sami10 - Sob 22 Sty, 2005 20:17
Temat postu: wracam ale...
ok. może jak zauważyliście , wróciam na forum ALE...
- Proszę Was... nie komentujcie mojego wzrostu . proszę...
pomulałam że dam Wam jeszcze jedną szanse bo szczyt hamstwa to niemiłe zachowanie...
Akacja12 - Sob 22 Sty, 2005 20:21
Temat postu:
Oh cuż za zaszczyt to dla nas! Prosimy Cię nie odchodź już więcej!
Oczywiście dziękujemy za danie "NAM" (nie ma to jak uogólnienie) drugiej szansy i obiecujemy poprawe (jak ju uogólniamy to uogólniajmy)
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 20:24
Temat postu:
sami10, nie wiem w ogóle, po co ta ankieta. Nie znam cię. Śmieszy mnie twoje naddziecinne zachowanie. Razz
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 20:25
Temat postu:
o matko.. nie ma jak 'ultimatum'... ;p
oh ah, jak cudooownie, ze wróciiiłaś... ;* młaaaaaaa młaaaaaaaa! ;p
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 20:25
Temat postu:
Wtedy ni z gruszki ni z pietruszki wystrzela Elfka -> o co chodzi ze wzrostem?
Akacja12 - Sob 22 Sty, 2005 20:29
Temat postu:
Femme Fatale napisał/a:
nie ma jak 'ultimatum'... ;p

Dobre biggrin
sami10 - Sob 22 Sty, 2005 20:29
Temat postu:
ABC napisał/a:
sami10, nie wiem w ogóle, po co ta ankieta. Nie znam cię. Śmieszy mnie twoje naddziecinne zachowanie. Razz

ok . mam tylko 11 lat i 172 cm wzrostu i o to sie mnie czepiali!
Akacja12 - Sob 22 Sty, 2005 20:31
Temat postu:
"Nie komentujcie mojego wzrostu", a kto karze Ci go podawać? I nie "czepiali" a czepialiście. Trzeba być konsekwentym co do swoich form gramatycznych :]
Noid - Sob 22 Sty, 2005 20:33
Temat postu:
A takie małe pytanko, po co wogóle pisałaś, że "wróciłaś"? Mogłaś pisać posty, ten temat i ta ankieta jest niepotrzebna, przynajmniej mi się tak wydaje.
Elly - Sob 22 Sty, 2005 20:33
Temat postu:
Oj jak cudowni ze wrócilaś zraz sie popłacze że szczęćcia Razz Dobra koniec żartów jest mi to obojętne czy jesteśna tym forum czy nie .
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 20:34
Temat postu:
sami10 napisał/a:
ABC napisał/a:

ok . mam tylko 11 lat i 172 cm wzrostu i o to sie mnie czepiali!

Macie coś do wysokich kobiet? Hę kto mi podskoczy... jestem o 1 cm wyższa od Sami i nie życzę sobie przezywania koleżanki...
Sami jakby co to do mnie tych co się nabijają Cool ochrona działa
Akacja12 - Sob 22 Sty, 2005 20:36
Temat postu:
Ależ nie Eurynomos, Sami napisała temat ponieważ chciała "nam" powiedzieć ze jest tak dobroduszna że była łaskawa dać "nam" jeszcze jedną szanse. Chciała także postawić ultimatum (jak się śliczni wyraziła Femme). Nic bez powodow Eurynomos!
Noid - Sob 22 Sty, 2005 20:37
Temat postu:
Hm... dla mnie jest to jeden wielki bezsens Razz
sami10 - Sob 22 Sty, 2005 20:38
Temat postu:
Wink dzięki elfuniu Smile widzę że jest ktoś na tym świecie kto jedyny nie mówi na mnie że mam zabuurzenia wzrostu
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 20:41
Temat postu:
Ja powiem tylko tyle, że Sami10 jeszcze sporo urośnie podczas dojrzewania i będzie potem naprawdę wysoka. Temat tabletek hormonalnych już był kiedyś omawiany, sama je brałam etc., etc., no ale obiecałam, że nie będę komentować, to nie będę...

W sumie musisz przymknąć oko na to, jak się ludzie zachowują. Jeśli mają czegoś nie komentować - nie mów o tym, bo po co? Dumna chyba nie jesteś (a może?...).

Ja co do powrotu zdania nie mam, ale fakt - tematu aż zakładać nie trzeba było.
Akacja12 - Sob 22 Sty, 2005 20:41
Temat postu:
sami10 napisał/a:
kto jedyny nie mówi na mnie że mam zabuurzenia wzrostu

Jak można nie mówić na kogoś że ma zaburzenia? :p
eh no dobra czepiam sie ale trzeba dbać o poprawność gramatyczną wśród forumowiczów. biggrin
Akacja12 - Sob 22 Sty, 2005 20:44
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
Ja powiem tylko tyle, że Sami10 jeszcze sporo urośnie podczas dojrzewania i będzie potem naprawdę wysoka.

Moja mama była kiedyś bardzo wysoka, wystrzeiła w góre jak to mówi a potem kolezanki zaczeły ją przerastać. Więc niekoniecznie urośnie. Czasem jest tak wlaśnei że rośnie sie bardzo na początkudojrzewanai a potem wcale.
Noid - Sob 22 Sty, 2005 20:48
Temat postu:
Po co ta cała dyskusja? Przecież ona do niczego nie prowadzi =]
Akacja12 - Sob 22 Sty, 2005 20:51
Temat postu:
Dyskusja nie koniecznie musi do czegoś prowadzić.
Noid - Sob 22 Sty, 2005 20:53
Temat postu:
Skoro nie koniecznie musi do czegoś prowadzić to w jakim celu dyskutować?
Ona89 - Sob 22 Sty, 2005 21:34
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
"Nie komentujcie mojego wzrostu", a kto karze Ci go podawać? I nie "czepiali" a czepialiście. Trzeba być konsekwentym co do swoich form gramatycznych :]

Akacja12 czepiasz się do Sami a sama nie znasz poprawnej pisowni. Sami dobrze napisała "czepiali" bowiem tłumaczyła ABC czemu odeszła z forum, czyli odeszła dlatego, że niektórzy czepiali się jej wzrostu, gdyby napisała "czepialiście" dotyczyło by to także ABC, którego nie było jeszcze w tamtych czasach na forum.
Akacja12 - Sob 22 Sty, 2005 21:36
Temat postu:
Nie offtopujmy Razz.
A czy wszystko co robisz w życiu musi mieć cel? Oczywiscie chodźby celem była rozrywka. Ta dyskusja ma pewnie na celu powitanie na forum Sami ale moge się mylić :].
Akacja12 - Sob 22 Sty, 2005 21:51
Temat postu:
No więc przeczytaj moją pierwszą wypowiedź w tym temacie, moze zrozumeisz co miałam na mysli. I dziękuje że wtłumaczyłaś mi ten jakże zawily proces wyjaśniania ABC przez Sami czemu to napisała ten topic. Jeszcze raz dzięki, nie wiem co bym bez Ciebie zrobiła Ona.
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 22:04
Temat postu:
Dołącze się i powiem tak : Ta cała dyskusja jest bardzo mało potrzeba, a to Sami sprawa ile rośne i wiecie co ja ją rozumiem bo sama też jestem wysoka prawie jak ona i wszyscy mnie sie czepiajać. DRYBLASY GÓRĄ Smile Smile Smile
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 22:05
Temat postu:
czemu w tej ankiecie nie ma podstawowych opcji jak "która godzina?" czy " a po co ankieta?" tak niemożna zaglosować na najrozsądniejszą z możliwych opcji [nie chce sie powtarzać ale słowo mi uciekło] bo jej niema
<pac> czuje sie zgorszona
Anonymous - Sob 22 Sty, 2005 22:10
Temat postu:
Akacyjko, możesz nie nabijać, lejdi ty moja? Razz Dobrze wiesz, że istnieje Edycja.
Jezu, uczepiliście się dziewczyny, że ma 172. Ja też tyle mam XD. Wysokie dziewczyny rox ;p
Elly - Sob 22 Sty, 2005 22:46
Temat postu:
A z resztą co to ma za znaczenie czy ma 100cm wzrostu czy 2 metry liczy sie to jaki ktoś jest a nie ile ma wzrostu Razz
sami10 - Nie 23 Sty, 2005 09:00
Temat postu:
przez ten cały czas byłam na www.magazyn13.pl/forum i tam była moda na śmieciary* a tu jest offtopic

*śmieciary czyli te które piszą np.
-Tak , zgadzam się z Tobą
Albo:
Temat:ewfhruegfv
Post;li2wrqdncoehri4htgoi5vhumct
Albo jestcze inaczej:
np. Poszukaj sobie , były już takie tematy (a takich tematów nie ma) i pisze to co 3 osoba
Anonymous - Nie 23 Sty, 2005 11:14
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
Gabrielen napisał/a:
Ja powiem tylko tyle, że Sami10 jeszcze sporo urośnie podczas dojrzewania i będzie potem naprawdę wysoka.

Moja mama była kiedyś bardzo wysoka, wystrzeiła w góre jak to mówi a potem kolezanki zaczeły ją przerastać. Więc niekoniecznie urośnie. Czasem jest tak wlaśnei że rośnie sie bardzo na początkudojrzewanai a potem wcale.

Tak, ale wiesz, podczas dojrzewania często (co prawda, nie zawsze) się jeszcze dużo rośnie. To drugi okres w życiu każdego człowieka (poza okresem, gdy był noworodkiem), gdy bardzo szybko rośnie, zmienia się jego wygląd, potrzeby itd. Ja w 4 klasie miałam 140, i urosłam 35 cm od tego czasu. Najwięcej w okresie dojrzewania. Wink Owszem, jest dużo wysokich kobiet, ale to jest także uciążliwe. Wink Ale moim zdaniem, skoro Sami10 to nie przeszkadza, to i dobrze. Toleruje to i dobrze jej z tym etc. Wink A to jest chyba jej sprawa i najważniejsze, żeby ona się dobrze czuła.

A dyskusja do niczego nie prowadzi? Trudno. Chyba można? Zwłaszcza, że nie nabija nam postów... :]
mroweczka - Nie 23 Sty, 2005 11:52
Temat postu:
A się tam Sami uczepiliście. Koleżanka jest trochę młodsza od Was,dlatego jej wypowiedzi mogą być jeszcze niepoprawne gramatycznie itp. Rolling Eyes Poza tym nawet jeśli macie coś do Sami to nie musicie od razu na nią najeżdżać za to,że wróciła? Co ona Wam takiego zrobiła?
Mróweczka Kwiat
Kinga - Nie 23 Sty, 2005 11:56
Temat postu:
Ja radze zamknąć temat ...
bo po co prowadziś dyskusje bez większego sensu ... i tak raczej do niczego nie dojdziemy
pozdrawiam :* Smile
Krecik - Nie 23 Sty, 2005 12:35
Temat postu:
Ludzie, przecież my się przecieżspotykamy tylko przez Internet! Laughing Po co opowiadac o swoim wyglądzie i zawalać miejsce na Forum, skoro i tak ważniejsze jest to, co ma się w głowie? właśnie to jest plusem internetowych pogaduszek: nie zwraca się uwagi na wzrost, kolor oczu, włosów czy wielkość oczu. Nie widzimy się, więc po co mówić, kto ile ma wzrostu? Wink
Kinga - Nie 23 Sty, 2005 12:38
Temat postu:
Krecik napisał/a:
Ludzie, przecież my się przecieżspotykamy tylko przez Internet! Laughing Po co opowiadac o swoim wyglądzie i zawalać miejsce na Forum, skoro i tak ważniejsze jest to, co ma się w głowie? właśnie to jest plusem internetowych pogaduszek: nie zwraca się uwagi na wzrost, kolor oczu, włosów czy wielkość oczu. Nie widzimy się, więc po co mówić, kto ile ma wzrostu? Wink

Yy ... ale wiele osob chce sie spotkac w rl ... zresztą na tym forum wiele osob sobie ufa ... wiele osob sie juz poznalo w rl lub znalo sie wczesniej ... i zazwyczaj chcemy wiedzie cjkai jest ten ktoś po drugiej stronie
Anonymous - Nie 23 Sty, 2005 13:16
Temat postu:
ja nieznałam zbyt dobrze sami.ale miło,ze wraca Smile
Akacja12 - Nie 23 Sty, 2005 15:39
Temat postu:
Krecik napisał/a:

No właśnie, 100 % popieram, nikt nikomu nie każe mowić jaki ma wzrost. Chyba że sie chce pożalić.
mroweczka napisał/a:
Koleżanka jest trochę młodsza od Was,dlatego jej wypowiedzi mogą być jeszcze niepoprawne gramatycznie itp.

Czyż właśnie nie dlatego ważne jest żeby uczyć sie gramatyki od jak najmłodszych lat? Im będziemy się wiecej nawzajem poprawiali, tym miej więcej będziemy robili w przeszłości na forum jak i w realu biggrin. A że jest młodsza to wcale nie usprawiedliwia jej do robienia błędów językowych.
[/quote]
Chesterka - Nie 23 Sty, 2005 16:11
Temat postu:
Normalnie wszystko tu wraca SB, Sami10... ciekawe kto lub co następne Wink

Ale tak na serio, to nie mam zdania. Zaraz znowu sobie pójdzie, bo ktoś o niej coś powie i jej się to nie spodoba. Rolling Eyes
Anonymous - Nie 23 Sty, 2005 16:19
Temat postu:
Za przeproszeniem, ale pieprzycie głupoty. Czepiacie się już nie wiadomo czego, po to żeby się czepiać. Nie chce do cholery wymieniać wszystkich waszych błędów stylistycznych czy ortograficznych, ale to juz jest glupota, zresztą tak jak ten temat
Miracle - Nie 23 Sty, 2005 19:42
Temat postu:
Mnie to wisi czy wrocilas czy nie-nie zanalam cie zbyt dobrze.Nawet nie zauwazylam ze odeszlas...Ten temat wzbodza u mnie miesane uczucia.z jedenej strony to spox napisalas temat ze wracasz ale po co ci ta ankieta.Po to gdyby wszyscy zaznaczyli odpowiedz ze cie tu nie chce to co odeszlabys???I jedno mnie wkurza.Napisalas ze wracasz i dajesz nam jeszcze jedna szanse Laughing tak jakbys myslala ze wszyscy a toba placza i uwazaja ze to forum nie bedzie istniec przez ciebie.Okazujesz poprostu niechciana litosc.Dobra koniec tej paplaniny bo jak wspomnialam na poczatku wisi mi to czy jestes cy cie nie ma.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group