Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Zakochany kolega

Sztona - Wto 25 Sty, 2005 12:14
Temat postu: Zakochany kolega
Więc. Mój kolega, o imieniu Igor zakochał się we mnie.
Wyznał mi nawet to
Cytat:

Byłam w złym chumoże ponieważ dostałam 1 z WF i bolała mnie głowa
Oga:
Sztonyczka ale jesteś biedna
Ja:
Czemu? <nierozumiałam oco jej chodzi bo ja raczej się nie przejmowałam>
Igor
Bo się w tobie zakochałem.

Ja... Uważam że to mój kumpel i nieumiem z nim rozmawiać.
On I love | ja I like
Mam jeszcze taki kłopot że dziś (25.1.2005) jest dyskoteka a cóz... on jest poprostu brzydki.
Ma świński nosek ( a oprucz tego słitttttttttttttttttttttt ) I boję się że poprosi mnie do tańca.
ACH ZAKOCHAŁ SIĘ WE MNIE JESZCZE TAKI PAWEŁ CO JE KOZY Z NOSA(fuj!) POWIEDZCIE MI JAK GO SPŁAWIĆ!
Anonymous - Wto 25 Sty, 2005 12:49
Temat postu:
Aby spławić chłopaka masz 2 sposoby.

1. Wyciągnij M60 i zrób z niego użytek
2. Dużo bardziej skompliokwany sposób. Możesz powiedzieć mu że nie masz ochoty na taniec/ boli cię głowa ;PPP/ odstrzelili ci nogi/masz zaburzenia ruchu/ jesteś chora na epilepsję.

ps. Polecam pierwszy sposób.
Papierowa Tęcza - Wto 25 Sty, 2005 12:53
Temat postu:
ee.. kolego R2 - z M60 tutaj wielkiego urzytku nie będzie :\ - polecałbym raczej MP40, MP44, albo amerykański BAR (Radziecka pepesza też nie jest złym pomysłem - ale rozrzut duży ;]) Smile

a tak na serio - po prostu daj mu do zrozumienia, ze nie jestes zainteresowana - prawdopodobnie chłopak zamknie się w sobie, będzie miał doła, skoczy z okna (no tu troche podkolorowalem) - ale przejdzie mu - a Ty bedziesz miec spokoj :/ (i przy okazji stracisz kolege :/)
Anonymous - Wto 25 Sty, 2005 12:59
Temat postu:
M60 ma moc cholera jasna, robi więc dużo większe wrażenie.
Papierowa Tęcza - Wto 25 Sty, 2005 13:12
Temat postu:
aj tam M60... jak szalec to szaleć - dziewczyno łap za panzerfaust ;D
Kinga - Wto 25 Sty, 2005 13:23
Temat postu:
Musisz mu uswiadomić ze z tego nic nie wyjdzie
Pogadać
Jak Cie poprosi do tańca odmówić
łagodnie ale stanowczo i tak zeby go zbytnio nie urazić
Hym ... albo znalezc sobie takiego chlopaka ktory odstraszy adoratorów :> Smile
Anonymous - Wto 25 Sty, 2005 14:05
Temat postu:
użyj mojego niezawodnego sposobu ;P
jak poleci wolny,wiej do kibla.Damskiego oczywiscie Wink
Tenchion,czy ty nie masz przypadkiem KINGI w sygnaturze biggrin ?
Sztona - Wto 25 Sty, 2005 14:06
Temat postu:
Wiesz kinguś
Jak mu na tamtej disco odmówiłam to nie odzywał się do mnie przez tydzień.
Papierowa Tęcza - Wto 25 Sty, 2005 14:12
Temat postu:
Gabra napisał/a:

Tenchion,czy ty nie masz przypadkiem KINGI w sygnaturze biggrin ?
nieee! Tylko Ci się wydaje Razz... to takie złudzenie.. ale nie martw się, to z przemęczenia - bywa czasem tak, że wszędzie widzisz jakąś osobę, a tej osoby tak na prawde tam nie ma ;P
Anonymous - Wto 25 Sty, 2005 14:17
Temat postu:
Sztona napisał/a:
Wiesz kinguś
Jak mu na tamtej disco odmówiłam to nie odzywał się do mnie przez tydzień.

skoro ci na nim nie zależy to co za problem?
Anonymous - Wto 25 Sty, 2005 16:14
Temat postu:
To wypróbój niezawodny i wypróbwany sposób ala Elfka - nie idź na dyskotekę...
Elly - Wto 25 Sty, 2005 16:18
Temat postu:
Sztona moim skromniutki zdaniem jeżeli na prawde nie chcesz z nim tańczyć to możesz mu poprostu po chamsku odmówić lub jak powiedziała Gabra mozesz wyjść na wolnej piosence do kibelka Smile
Anonymous - Wto 25 Sty, 2005 19:39
Temat postu:
No nie ciekawa sprawa... ja tez tak raz mialam ale w koncu sie chlopak odczepil ... uf... polecam sposób Gabry z kiblem...albo odmow poprostu. Niech sie nie odzywa przeciez Ci na nim nie zalezy.
Akacja12 - Wto 25 Sty, 2005 21:59
Temat postu:
Ble ble ble...czy to naprawde jest dla Ciebie tak wielki problem że sama nie potrafisz go rozwiązać? Jak chcesz z nim tańczyć to tańcz, no chyba że Twoja moralność Ci na to nie pozwala. Możesz też zatańczyć żeby zrobić mu przyjemność...
Iśka - Sro 26 Sty, 2005 20:13
Temat postu:
Jeśli potrafisz być taka wredna jak niejaka panna Iśka to mu odmów. Powiedz, że Ci się nie chce z nim taćczyć. Ale jeśli masz w sobie jakieś skrupóły to zauwazysz zapewne, że to niegrzecznie. A wiec uciekaj do wuceta, albo tak jak słusznie zauwazyla Elfka nie idz na dyske wcale Razz

[Edit: upss... nie zauwazylam, że to juz niewazne Sad]
Kicia91 - Sro 26 Sty, 2005 21:36
Temat postu:
Jeśli nie chcesz z nim tańczyć to odmów mu po prostu...
Albo staraj sie stac w takim miejscu żeby cie nie widział... Ale jesli chcesz iśc na dyske to nie odmawiaj sobie tej przyjemności przez jakiegos chłopaka... Odmów mu grzecznie i bedzie po sprawie w końcu zrozumie że ty nie jestes nim zainteresowana i że liczy sie dal ciebie tylko kolezenstwo czy przyjaźń...
Anonymous - Sro 26 Sty, 2005 22:01
Temat postu:
słońce ty moje drogie oni ciebie nie kochają
oni są takie same dzieci jak ty i im sie wydaje
Załamana14 - Pią 28 Sty, 2005 12:09
Temat postu:
No więc tak:Moja rada jest taka wiesz we mnie też siekiedyśzakochal taki brzydal (dobrze że nie z mojej klasy)no i też mi wyznal milośc i wywsylam jakieś durnowate walentnki , chodzil za mną no i wkoncu przyszedl dzień dyskoteki no i oczewiście mnie porosil a ja nawet sie nie zastanawiając powiedziaąlm NIE!!!!tezci tak tradzę gdyż może zrozumie że nie jesteś w jego typie i sie poprostu odwali i zrezygnuje z Ciebie a tak jakbyś powiedziaąl TAK!!!to by mogło być jeszce gorzej , bo by sobie jeszcze pomyslal że on ci siepodoba ..No i wtedy by było........ozdrawiam Cięserdecznie <całuski>
Sztona - Sob 29 Sty, 2005 22:12
Temat postu:
Uwaga Uwaga!
Problem rozwiązANY.
Na początku miałam sposób ala Gabra. Potem chciałam z nim tańczyć ale on nie. Więc dałam mu w tważ i nawrzucałam mu że najpierw chce tańczyć a potem nie. Potem z nim zatańczyłam i jeszcze z Krystianem i z Czachą. Nie tańczyłam tylko z Janjiim (Mongoł bardzo słłłłłłłłłłłłłłłit)
Para
Anonymous - Nie 30 Sty, 2005 14:28
Temat postu:
najpierw nie, potem tak... ty się weź zdecyduj i jeszcze mu w twarz dałaś... a co do tego brzydala... to ja osobiście wolę preferować charakter, nie wygląd, bo na tym da się przejechać, ale no cóż... nie moje czasy
Sztona - Wto 01 Lut, 2005 09:16
Temat postu:
Dobra Elfka wygrałaś podkoloryzowałam to Embarassed
Naprawdę po tym jak chowałam się w kiblu to dziewczyny (pomińmy nazwiska Evil or Very Mad )
Zaczęły go namawiać żeby ze mną zatańczył bo "Noby się uzupełniamy" Evil or Very Mad Zobaczyłam jak ciągną go w moją stronę i obraziłam się (bo ja dramatyzuję) no i potem im nawrzucałam a on mnie poprosił do tańca.No i tańczyłam z Krystkiem i Czachą a nie tańczyłam z Janjiim (słłłłłłłit mongołem)
Para
Anonymous - Wto 01 Lut, 2005 14:56
Temat postu:
więc skoro ty kłamałaś to i ja też skłamie - bardzo fajny i ciekawy post, super sie go czyta, wybierz tego który cie naprawde kocha bo jak widać kochają cie wszyscy

:/:/:/
mroweczka - Wto 01 Lut, 2005 21:26
Temat postu:
To ja już nic nie rozumiem...Najpierw bronisz się rękami i nogami,żeby tylko z nim nie zatańczyć,później jeszcze dajesz mu w twarz i wrzesczysz,że z Toba nie tańczy by na końcu uciec z dyskoteki,bo chciał z Tobą zatańczyć... Rolling Eyes Neutral
Młody wiek i za dużo brazylijskich seriali,ot co Neutral
Mróweczka Kwiat
Sztona - Sro 02 Lut, 2005 08:30
Temat postu:
Macie rację jestem głupia i niepodszebnie napisałam ten temat... Bardzo mi przykro że muśeliście zność te katusze.
Przepraszam:
ElfkeNear
kradziejkę
mróweczkę

I wszystkich innych zkazanych na to co powyżej

Sztona

PS Przepraszam też za błędy ortograficzne ale jutro idę na sprawdzenie czy jestem dyslektyczką.
Żyguś - Czw 03 Lut, 2005 22:05
Temat postu:
Offtopic- Sądząc po kilku pierwszych postach wasza wiedza o broni jest marna... Rolling Eyes
Anonymous - Czw 03 Lut, 2005 22:16
Temat postu:
Żyguś napisał/a:
Offtopic- Sądząc po kilku pierwszych postach wasza wiedza o broni jest marna... Rolling Eyes

Ale nit tu nie gadał o tym z czego ma mu przyłożyć tylko czy ma tanczyć, chyba, zę Igor był jakimś mistrzem szermierki Cool
Nie masz za co przepraszać
mroweczka - Pią 04 Lut, 2005 17:50
Temat postu:
Właśnie,nie masz nas za co przepraszać...Raczej zastanowiłabym się an Twoim miejscu nad swoim postępowaniem Razz Po prostu bawisz się uczuciami chłopaka, ot co.
Mróweczka Kwiat

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group