Nike007 napisał/a: |
Zakochałam się w chłopaku o 5 lat starszym. |
Ogulnie jest super |
ale ja jestem dla niego za młoda. |
Ponoć nie zachowuje się jak typowa 13-nastka. Jestem bardziej dolżalsza i wogule przynajmniej tak mi mówią |
Zakochałam się w chłopaku o 5 lat starszym. |
Ja nie powiedziałam że się zakochałam!! |
zwariowana_jedenastka napisał/a: |
jest tyle dziewczyn w wieku 16-18 lat, a ty masz 13, wiec myśle, że mogłabyś se dac spokój z tym chłopakiem... .... |
dorota93 napisał/a: |
Niom Nike coś tu kręci.... Ale jeżeli tak bardzo chcesz go mieć to się szczeże do niego uśmiechaj i puszczaj oczka... Los sam potoczy sie dalej |
Gabra napisał/a: |
mi tam wystarczyłaby sama przyjazn=] niech koles zdecyduje czy chce wiecej ^^ hyhy ![]() ciesz sie,ze cie nie nienawidzi ;] Ale wole nie pozwalac mu na zbyt duzo bo im starszy tym wiecej bedzie od ciebie oczekiwał i wiecej by wymagał :] |
inspektor_nr4 napisał/a: |
Znam takich typów że jak do nich jakaś laska zarywa, to dla beki udają że są nią zainteresowani. potem dla jaj potrafią z nią chodzić, a na końcu mówią że "to nie było serio". |
Akacja12 napisał/a: |
Jeżeli by Cie kochał, wiek nie robiłby mu różnicy |
Kicia91 napisał/a: |
Moim zdaniem powinnaś chyba pocekać albo zostancie przyjaciólmi ( chociaz dla mnie nawet znajomośc 13- latki 18-latkiem jest dziwna no ale nic he he...) Jak cie lubi ( nie chciałam użyc słowa kocha ) to poczeka... To moje zdanie... |
Ja nie powiedziałam że się zakochałam!! A po za tym sorry, on mi to sam powiedział że gdybym była starsza to by był ze mną!! |