Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - co ja mam zrobic??

Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 19:40
Temat postu: co ja mam zrobic??
A wiec...mam kumpla..No niewiem czy to kumpel ale ok;niewidziałąm go 6 lat=podstawowke.Ale zaprosił mnie na sylwka 2002.Poznalismy sie w przedszkolu.Okazało sie ze chodzi do tego gimnazjum,do ktorego mam chodzic.?(akurat juz chodze,on jest starszy o rok)
Codzien Go widuje na korytarzu.On sie gapi na mnie,ja na niego.On mnie chyba poznaje,ale szczerze=wątpie.Nie odezwał sie nigdy,ja do niego tez (nie kłócilismy sie).
Az tu nagle zachciało mi sie wyszukac,czy ma gg.Wpisałam tylko nazwisko i co widze?jego imie,nazwisko,wiek i miejscowosc.Wszystko sie zgadza.Problem polega na tym:zagadac czy nie?Jestem BARDZO nieśmiała i załoze sie ze jakby odpisał,bede cała czerwona i dosten gorączki.Niewiem tez czy on mnie pozna,ale jestem tego pewna tylko co dalej?A jezeli pozna tylko osobowosc,ale niewie jak wyglada i bedzie chciał sie umowic;/?niieewiem sama łapy mi sie jeszcze trzesa,poce sie przez to znalezisko i NIEWIEM co robic!pomozcie Crying or Very sad
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 19:45
Temat postu:
No pewnie że zaklikaj... Napisz mu np. ,, Cześć to ja Gabi (o ile sie nie myle) znalazłam twój numer w wyszukiwarce bo się nudziłam, poklikamy ??'' No i sie wszystko wyjaśni Smile
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 19:47
Temat postu:
jeżeli uważasz że jest wporzo to zagadaj z nim Smile
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 19:48
Temat postu:
jest troszke brzydki i moje kolezanki sie z niego ryją (wygadałam sie im)
EDIT:Jego matka pracuje z moją na tym samym pietrze (centrum zdrowia dziecka) i sie przyjaźnią
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 19:54
Temat postu:
nie chodzi o sam wygląd. ważne żyby nie był *********** tak jak niektórzy chłopacy.
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 19:57
Temat postu:
jest taki jak ja.spokojny,opanowany,ale bywa świrem i debilem Smile Sad
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 20:03
Temat postu:
no to bym uważał. tacy są najgorsi. z pozoru cicha woda, a w rzeczywistości ułańska fantazja Razz
Kicia91 - Pią 28 Sty, 2005 20:34
Temat postu:
Jasne że powinnaś do niego napisać... napisz cze... poklikasz... albo cos w tym stylu i nie mow że znasz go tylko stopniowo sie poznawajcie ie w koncu jakos tak przypadkiem Wink okaze sie że sie znacie he he... A tak po za tym to nie musicie odrazu ze soba chodzić he he możecie buc przyjaciólmi albo żeby cię chociaz rozpoznal i gadał ci cześc he he Very Happy
Anonymous - Pią 28 Sty, 2005 20:38
Temat postu:
zagdać przez gg można ale i tak na Twoim miejscu bym uważał. Dużo też zależy od jego reakcji. Może się okazać też fajnym kumplem.
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 20:20
Temat postu:
Kicia91 napisał/a:
Jasne że powinnaś do niego napisać... napisz cze... poklikasz... albo cos w tym stylu i nie mow że znasz go tylko stopniowo sie poznawajcie ie w koncu jakos tak przypadkiem Wink okaze sie że sie znacie he he... A tak po za tym to nie musicie odrazu ze soba chodzić he he możecie buc przyjaciólmi albo żeby cię chociaz rozpoznal i gadał ci cześc he he Very Happy

nie,to bedzie takie jakby eh Smile zaplanowane i sztuczne..
PS.Czytałam horoskop.Gwiazdy w uczuciach mi sprzyjają,piszą ze moge mowic co czuje.Wierze w horsokopy.Chyab zagadam. Smile
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 20:22
Temat postu:
no właśnie, bo jakby zaczął myśleć że np. do niego zarywasz, to może sobie bekę kręcić Razz
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 20:34
Temat postu:
Zagadaj do niego, co Ci szkodzi Wink To Ci może eyjść tylko na dobre ;-)
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 20:41
Temat postu:
zwariowana_jedenastka napisał/a:

zależy na kogo trafi...
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 16:55
Temat postu:
sorki ze odkopuje temat (nie jkest w sumie stary) ale mam chyba sposób..załozyłam na gg nowy profil jako jakis tam adam no i napisałam zeby napisał kiedy bedzie.ja ciagle siedze na kompie,a jego nie ma.wydaje mi sie ze on gg załozył np u kolegi albo kompa ma zepsutwego (mam nadzieje [bo go naprawią]) ...
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 17:31
Temat postu:
inspektor_nr4 napisał/a:
zwariowana_jedenastka napisał/a:

zależy na kogo trafi...

Czy mi się wydaje, czy ty sobie nabijasz posty, komentując inne? :/

Gabra - łot co, a cóż Ci szkodzi. Ale yym... może ma poprostu inny numer? Jeśli się znaliście, to zagadaj do niego na korytarzu. Tak, wiem, że się wstydzisz, ale lepiej na żywo, niż na GG. Wink
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 17:33
Temat postu:
ale nie mam pewnosci ze on mmnie pozna,bo moze on mnie nie pamieta...pozatym byłam na tyle głupia ze sie wygadałam wielu kolezankom z tej sytuacji,one wykorzystują to oczywiscie przeciwko mnie...GŁUPIA JESTEM I TYLE..
aLE ma byc ponoc dyska walentynkowa,pojde oczywiscie ale..niewiem czy bedzie w koncu bo różne krążą pogłoski.
Anonymous - Sro 02 Lut, 2005 18:51
Temat postu:
No to musisz się mu przypomnieć! Skoro się patrzy na Ciebie (jak mówisz Razz), to pewnie mu coś świta i się przygląda dokładniej, żeby pokojarzyć fakty.
Co do koleżanek - nie przejmuj się. To normalne, ja też często mówię moim, po czym tego bardzo żałuję. Przejdzie im, grun to je maksymalnie ignorować.
Co do dyskoteki - tutaj nie ulega wątpliwości, żebyś poszła. biggrin

Cytat:
w koncu bo różne krążą pogłoski.

Można wiedzieć - jakie? Razz
Anonymous - Czw 03 Lut, 2005 19:02
Temat postu:
Takie pogłoski krążą kiedy ma byc ta dyska...chyba w nastepny piatek Smile
Cytat:
Przejdzie im

Tak-raz nawet im przeszło-ale był w szkole koncer i przedmna siedział ON-i poprosili go na scene by grzechotkami potrząsał < rotfl > i im pokazałam go,przypomniałam.Źle zrobiłam,ale w koncu rzeczywiscie im przejdzie Wink.
Na dyske na pewno pojde Smile
A mi sie wydaje ze kiedys bedzie taka okazja ze sie z nim spotkam ale STRASZNIE SIE WSTYDZE ;/ wogule podejsc do niego,spojrzec-jestem juz buraczkiem biggrin ;/
Akacja12 - Sob 05 Lut, 2005 18:52
Temat postu:
Może ma opcje ukryj status przed nieznajomymi? Po co go oszkiwac i podszuwac się pod kogoś?
Anonymous - Sob 05 Lut, 2005 20:47
Temat postu:
no fakt eeh.A po co sie podszywac-coż jestem bardzo niesmiała i nie potrafie walic prosto z mostu.Zauwazyłam ze jest w katalogu jeszcze jeden F.G i poporstu...Chyba ktos sie mna bawi O_O a moze ja mam shiza o_O
DOPISEK!JEST DOSTEPNY!!!WKRACZAM DO AKCJI!!
EDIT 2.Po rozmowie.dodało mi to odwagi.zagadam do niego jako gabriela z dziecinstwa (:
Anonymous - Nie 06 Lut, 2005 18:36
Temat postu:
Gabra napisał/a:
EDIT 2.Po rozmowie.dodało mi to odwagi.zagadam do niego jako gabriela z dziecinstwa (:

I co, bardzo bolało? Wink
Hyh, teraz tylko wystarczy się sobie przypomnieć na żywo i masz pole do popisu, możesz działaaaaaaaaaaać. Twisted Evil
Kicia91 - Nie 06 Lut, 2005 19:33
Temat postu:
Moim zdaniem zakładanie nowego użytkownika nie pomoże... (zobacz temat Załamanej14) to sie moze naprawde źle skonczyć... lepiej agadaj z nim na swoim użytkowniku jako ty a jesli nie chcesz zrobic tego małego podstapu o ktorym wczesniej napisałam to po prostu zagadaj do niego że jestes Gabi i znaliscie sie jak byliscie dziecmi...

PS: jesli juz do niego zagadałas to napisz jk Ci poszło...
Anonymous - Pon 07 Lut, 2005 18:56
Temat postu:
Ok.Jak poszło..Nie przypominał se mnie.Powiedziałam że byłam u niego na sylwka 2002.
I se przypomniał matke nawet zawołał.Heh :d jego braciszek nawet wział moje gg i teraz ze mną gada.A Filip sie nie domyslił nic Smile
AAAAAH!!!!!I se tak teraz słucham piosenki "No reason"-sum 41 to tak sie coodnie robi heh biggrin
Chyba mam u Niego szanse.
Niech żyje moja ledwo wymuszona odwaga!! Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group