Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Dezodorant

Ankaaa - Sob 29 Sty, 2005 22:49
Temat postu: Dezodorant
Cześć. Mam do Was jedno pytanko:
Na ile średnio wystarcza Wam dezodorant w kulce 50 ml?
Anonymous - Sob 29 Sty, 2005 22:52
Temat postu:
Eeee a po co Ci to wiedzieć, jeśli można? Confused Nie używam dezodorantów w kulce, więc ci nie doradze...
Miracle - Nie 30 Sty, 2005 09:06
Temat postu:
Nie uzywam takich.
Ankaaa - Nie 30 Sty, 2005 09:08
Temat postu:
Bo kupiłam sobie taki w kulce, ale mi średnio odpowiada (mamie nie mogę oddać bo nie używa takich), więc pytam.
Anonymous - Nie 30 Sty, 2005 10:13
Temat postu:
Hm... używam go niby często, ale nie codziennie, bo zazwyczaj co 2 dzień. Oczywiście jeśli mam WFy albo wiem, że będę biegać, skakać (tj. pocić się więcej niż normalne) to używam wtedy codziennie.
Na ile starcza? E... szczerze to nie wiem. Dosyć długo (używam Nivea w kulce Wink), ale ile dokładnie to nie pamiętam... Sad
Kicia91 - Nie 30 Sty, 2005 12:47
Temat postu:
Niestety nie moge Ci odpowiedzieć bo nie używam dezodorantów w kulce no ale najlpiej zrobisz jak będziesz liczyła dni ile go uzywasz i kiedy ci sie skonczy to bedziesz widiała he he Very Happy Laughing
mroweczka - Nie 30 Sty, 2005 14:45
Temat postu:
Ja mam w sztyfcie 50 mln i szczerze mówiąc to troche znaiedbałam używanie go =]. Bo kupiłam go gdzies tak pół roku temu a nawet 1/5 nie zużyłam...Ale tak rpzypuszczalnie to w rok mi zejdzie(jakbym regularnie go używała) jak nie dłużej...
Mróweczka Kwiat
Ona89 - Nie 30 Sty, 2005 14:47
Temat postu:
Trudno to określić. Zależy ile tego nawalasz na ciało. Ja żadko używam więc mi wystarcza na długo. Moje siorka używa codziennie to jej wystarcza na dwa do czterech tygodni. Nie wiem dokładnie, bo nie zaznaczam w kalendarzu daty kupna.
rodzynka - Pon 31 Sty, 2005 23:06
Temat postu:
w rok mróweczka ? w rok? 50 ml. no nie sądze ! z miesiąc /dwa
Elly - Pon 31 Sty, 2005 23:26
Temat postu:
Ja ci nie stety nie powiem ponieważ nie używam dezodorantów w kulce =]
Anonymous - Wto 01 Lut, 2005 07:06
Temat postu:
no to może ja się wypowiem, bo jestem znawcą dezydorantów. mnie starcza na ponad miesiąc a używam codziennie. tylko żeby dezydorant pomógł trzeba się najpierw umyć. dla niektórych to nie jest wcale takie oczywiste, więc przypominam Razz
pi - Wto 01 Lut, 2005 12:07
Temat postu:
hmm ja akuret a kulce nie uzywam z aczesto, wole inne Smile ale jak kiedys mialam to wystarczyl mi na 1,5 miesiaca, przy codziennym stssowaniu Smile
dziewczyneczka - Wto 01 Lut, 2005 18:54
Temat postu:
Heh.. myśle że wystarcza na długo, lecz to wszystko zależy ile się pocisz
kaasiiennkaa - Czw 03 Lut, 2005 08:18
Temat postu:
ja to tam nie wiem bo w kulce nie uzywam. zawsze uzywalam w spray'u ale ostatnio mama mi zafundowala w sztyfcie Lady Speed Stick jakis jablkowy Wink no i spisuje sie calkiem niezle.. tylko jak dla mnie to troche drogi ale od czego ma sie rodzicow... Laughing pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Czw 03 Lut, 2005 20:01
Temat postu:
wydaje mnie sie ze na ok,kwartał Smile
Akacja12 - Czw 10 Lut, 2005 21:11
Temat postu:
Może na 2 miesiące a może na pół roku, zależy jak często używasz.
ajeczka11 - Sob 12 Lut, 2005 16:22
Temat postu:
Kurczę sama nie wiem...Chba tak ok. 2 miesięcy.Ale to zależy czy używasz go często-czy rzadko! Trudne pytanie zadałaś Rolling Eyes
Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 19:30
Temat postu:
ajeczka11 napisał/a:
Kurczę sama nie wiem...Chba tak ok. 2 miesięcy.Ale to zależy czy używasz go często-czy rzadko! Trudne pytanie zadałaś Rolling Eyes

Nie trudne, tylko dziwne. Bo wątpię, aby ktoś notował kiedy kupił dezodorant, a kiedy mu się on skończył. Poza tym to zależy od ilości nakładania, częstotliwości używania, pojemności pudełka etc., etc. Wink
laniade - Czw 17 Mar, 2005 13:07
Temat postu: Re: Dezodorant
Po pierwsze wole dezodorant normalny (niestety mam bardzo wrażliwą skórę i dlateo przed kupnem psikam troszkę na ręke, żeby sprawdzić czy jest z alkoholoem, jeśli jest zaczyna mi ten płyn parzyć jakbym miała siarkę ręce) dezodoranty wiesz te takie normalne sa moim zdaniem najlepsze. W kulce nie za bardzo a tak po drugie nie wiem po co ci ta informacja na ile ci starczy ?? Neutral Neutral to zależy wyłącznie od ciebie i tyle (sorki ale pytanie troszkę bez sensu) Neutral Neutral Ale jakby co to służę pomocą w innych sprawach Love
Naomi - Czw 17 Mar, 2005 16:31
Temat postu:
Ja nie używam antyperspirantów w kulce tylko w sztyfcie. Uważam, że sztyftowe s ą fajniejsze.
Agata1996 - Czw 07 Sie, 2008 13:07
Temat postu:
Mi najbardziej pasują dezodoranty w kulce z Nivea bezzapachowe. Starcza mi na jakieś pół roku albo czasami na dłużej.
Mateusz246 - Sob 13 Wrz, 2008 13:49
Temat postu:
NIe wiem dokładnie oco ci chodzi
CHodzi ci o gałke pod pachy??
Jak tak to ja kupiłem za 13zł Adidasa w sztwycie NIE W PŁYNIE!! 70gram i juz mam rok i zostało mi pół oczywiscie uzywam go codziennie
nasty_girl - Sob 13 Wrz, 2008 20:49
Temat postu:
Bo nim się smaruje pod pachami a nie ogląda etykietę ;p

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group