Nokia napisał/a: |
Chodze do szkoly z takim przystojniaczkiem. Nie znam go, ani nic z tych rzeczy. Podoba mi sie, ale kiedy przechodzi obok mnie korytarzem nawet na mnie nie spojży , czasem tylko tak, ale wtedy ja nie mam odwagi.. i tak mijaja dni w budzie... Powiedzcie mi jak mam zwrócić na siebie jego uwage! please! help!!!!!!!!!!! |
Nike007 napisał/a: |
PYTANIE DO GABRY: jak zrobiłaś sobie takie serduszko obok bo ja nie moge ![]() ![]() ![]() |
Chodze do szkoly z takim przystojniaczkiem. Nie znam go, ani nic z tych rzeczy. Podoba mi sie, ale kiedy przechodzi obok mnie korytarzem nawet na mnie nie spojży , czasem tylko tak, ale wtedy ja nie mam odwagi.. i tak mijaja dni w budzie... Powiedzcie mi jak mam zwrócić na siebie jego uwage! please! help!!!!!!!!!!! |
jasne, i co mam mu powiedziec: siema skarbie, podobasz mi sie, moze pogadamy??
Zazaz sie zalamie! ale mimo to thx, ze chcialas mi pomoc.. |
jasne, i co mam mu powiedziec: siema skarbie, podobasz mi sie, moze pogadamy??
Zazaz sie zalamie! ale mimo to thx, ze chcialas mi pomoc.. |
Cytat: |
Jak moge zwrócić na niego swoja uwage? |
Agnieszka12 napisał/a: |
Nastepna lalunia? sorki ze to mowie ale tak okreslam osoby ktore nawet nie poznaly chlopaka tylko leca na wyglad, nie wiesz jaki jest... moze to k.retyn? takim patrzeniem sie na niego nic nie zdziałasz musisz jakos sie z nim zakumplowac a skoro nikt kogo znasz go nie zna no t nikle szanse.. Lepiej patrzw glab czlowieka ale i na wyglad tez.. mysle ze wazniejszy jest jednak harakter. |
- Dziś znowu sie na mnie patrzył, ale nie weim czy przypadkowo jak szłam do szkoły, dwa razy w ciągu sekundy odwrócił głowe w moją strone, czy to cos znaczy..
|
Cytat: |
- Dziś znowu sie na mnie patrzył, ale nie weim czy przypadkowo jak szłam do szkoły, dwa razy w ciągu sekundy odwrócił głowe w moją strone, czy to cos znaczy..
|