Dzieci OnLine

O Forum - O FORUM :(

Anonymous - Pon 07 Lut, 2005 21:21
Temat postu: O FORUM :(
Wielkie sorry że zakładam nowy temat, ale jednak to napisze.

Gdy zalogowałam się na forum, było całe zapełnione tematami, postami no i użytkownikami. A teraz wszystko się zmieniło.... Nikt nie zakłada nowych tematów, użytkownicy rezygnują z pisania postów nawet czasem wylogowują się.

Krótko mówiąc na forum jest nuda i pustka

Co wy sądzicie na ten temat?
Anonymous - Pon 07 Lut, 2005 21:23
Temat postu:
Ja zauważyłem, że ostatnio na każdym tego typu forum robi się dziwnie cicho... Na każdym forum, na którym jestem zalogowany, tak się dzieje. Może jakaś epidemia?? Confused
Olcia - Pon 07 Lut, 2005 21:28
Temat postu:
Dorota93 tez to zuwazylam tylko nie chcialam gadac na ten temat zeby mnie nie ochrzaniali ze zakladam nowe niepotrzebne tematy...Moze zrobila sie taka cisz bo nie ma o cztym pisac...tzn nie ma niczego co nas interesuje i wszystkiego czego nie wiedzielismy juz sie dowiedzielismy z tego forum...no przynajmniej ja tak mysle..Pozdrawiam Kwiat
Anonymous - Pon 07 Lut, 2005 21:29
Temat postu:
No fakt zdeczka tu nudno,porażka po prostu...Pisać nikomu sie już chyba nie chce.Cisza zupełna jak na tak wielkie forum.
Elun - Pon 07 Lut, 2005 21:31
Temat postu:
no tak, zrobilo sie jakos pusto, bo ostatnio zauwazylam, ze ciagle sa te same tematy, w ktorych i tak nic ja sama nie mam do powiedzenia. Tak jakos nawet sama tu rzadziej zaczynam zagladac.
zazulita - Pon 07 Lut, 2005 21:31
Temat postu:
Zgadzam sie z pozostałymi. Również zauważyłam, że z forum duzo osób odchodzi i, że zakłada sie coraz mniej tematów. Nie wiem co sie dzieje Sad
Noid - Pon 07 Lut, 2005 22:45
Temat postu:
A ja nazwałbym to "chwilowym" kryzysem =P
Idda - Pon 07 Lut, 2005 23:16
Temat postu:
Eurynomos napisał/a:

Oj,własnie się boję,że to nie jest chwilowy kryzys Sad I naprawdę się nudno robi na forum...ale może zamiast narzekać i nosić "żałobę" po tych 4 osobach(bo po Kici żałoby chyba nikt nie nosi biggrin),to może byśmy...zadziałali?? biggrin
Sztona - Wto 08 Lut, 2005 08:13
Temat postu:
IDA CZTERECH? Może raczej Pięciu (bez Kici)
Fame Crying or Very sad
Weronika Crying or Very sad
KoT (witam:))Crying or Very sad
Tav:cry:
ABC (choć to raczej Tav)Crying or Very sad
A CO DO PUSTOŚCI NA F-FORUM <pfffffffff> m-macie chusteczkę?
Macie racje pusto pusto pusto <pffffffffff> I-i pisać niema o-oczym Crying or Very sad
Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ratujmy forum Embarassed
EU07 - Wto 08 Lut, 2005 08:19
Temat postu:
Eurynomos napisał/a:

Tylko ile ta chwila będzie trwała? Tydzień, dwa..? Sad
Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 10:17
Temat postu:
Gdy jeszcze na forum było tych 5/4 osób... One zawsze miały coś do powiedzenia, ciągnęły tematy etc. A teraz? Pusto... Sad
No czyli wszyscy macie rację... Sad
Elly - Wto 08 Lut, 2005 12:27
Temat postu:
Pozostaje nam tylko nadzieja ze to "cisza przed burzą" i za pare dni wzystko będzie tak jak dawniej ...
nidhogg - Wto 08 Lut, 2005 12:54
Temat postu:
oj nie lamcie sie, czasami tak bywa, ze jest przestoj, potem przychodzi 15 nowych uzytkownikow, zaklada 15 nowych tematow i impreza na nowo sie rozkreca.
praktycznie na kazdym forum, na ktorym bylam/jestem takie cos sie dzialo, ale zazwyzcaj sie rozkrecalo, tudziez bylo falowo - raz sie rozkrecalo, raz przycichalo... toz to normalna norma
Iśka - Wto 08 Lut, 2005 13:01
Temat postu:
Mi się zdaje, że po feriach to się rozrusza Wink Może to wam się wyda głupie, ale naprawdę we ferie (wakacje) są przestoje na takich forach. Na wszystkich forach jakich jestem (tak jak słusznie to juz zauważył Himitsu) jest mały przestój. Jeszcze się rozkręcimy Smile
A co do tych osób co odeszły... to co? Mamy je blagać o powrót czy może nadal opłakiwać? To bez sensu. Poszły - ich sprawa.

Sztona napisał/a:
KoT (witam:))

Czy Ty wiesz cos o czym ja nie wiem? Wink
Noid - Wto 08 Lut, 2005 14:10
Temat postu:
EU07 napisał/a:
Eurynomos napisał/a:

Może wiecęj, może mniej i ktoś dobrze zauważył, że lepiej byłoby się wziąć do roboty niż tak gdybać.
Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 14:15
Temat postu:
ale przeciez nie bedziemy pisac tematow na sile.Na tym forum własciwie jest chyba ok.150 aktywnych użytkownikow i tylko oni tu dyskutują.
EU07 - Wto 08 Lut, 2005 14:59
Temat postu:
Eurynomos napisał/a:
EU07 napisał/a:
Eurynomos napisał/a:

Może wiecęj, może mniej i ktoś dobrze zauważył, że lepiej byłoby się wziąć do roboty niż tak gdybać.

Powiadaja, ze wszystko zle konczy sie po miesiącu lub 30 dniach, wiec zobaczymy Razz
panienka_wierzba - Wto 08 Lut, 2005 15:01
Temat postu:
a tam smęcicie, przestańcie i weźcie sie do roboty, a nie..
Nikita - Wto 08 Lut, 2005 16:09
Temat postu:
Też to zuważyłam...Najbardziej zdziwiło mnie to, że w Trudnych Pytaniach gdzie zawsze był nawał nowych tematów i postów jest pustka Neutral A może to jest spowodowane tym, że od niedawna aby pisać na forum trzeba się zarejestrować ? Chociaż nie wiem....Ale mam nadzieję tak jak Eurynomos, że to tylko chwilowy kryzys na forum Wink Głowy do góry ! Very Happy
Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 16:32
Temat postu:
ja nie zauważyłam że dookoła mnie na forum jest pusto i cicho ale to może przez to że offtopuję na kadym kroku:)
wszystko sie zmieni [prosze pamiętać że teraz ludzie mają ferie?]
Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 16:35
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
[prosze pamiętać że teraz ludzie mają ferie?]

Część ma, części się już skończyły i część dopiero będzie miała. xP
Elly - Wto 08 Lut, 2005 17:08
Temat postu:
Ja jestem w tych co skończyła ... nie stety .. taki przestuj na forum moż ebyćjeszcze 3 tygodnie bo w tedy wszystkim się skończą ferrie
Iśka - Wto 08 Lut, 2005 17:16
Temat postu:
Miejmy nadzieje, ze tylko 3 tygodnie Wink
(ja jestem z tych co właśnie mają Razz)
Elun - Wto 08 Lut, 2005 18:02
Temat postu:
ja ferie bede miala dopiero od przyszlego tygodnia, moze wtedy pobede troche wiecej na tym forum Wink
Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 21:02
Temat postu:
No więc moje zdanie to jest: moze stało się tutaj trochę cicho, ale ja nie nażekam bo:
-Nie chce mi się odpowiadać non stop na te same tematy
-I tak sama daje tylko kilka postów jak nie nic
-Lepiej pisać mało i inteligentnie niż dużo i nieinteligentnie
-I tak was kocham :*
Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 21:08
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
-Lepiej pisać mało i inteligentnie niż dużo i nieinteligentnie

biggrin polenizowałabym
Miracle - Czw 10 Lut, 2005 10:10
Temat postu:
To prawda. Nudno sie tu robi. Wczesniej to wchodzilam sobie na forum kilka razy dziennie i bywalam po 3 godziny za kazdym razem a teraz wchodze raz dziennie i jestem tu nawet nie 30 minut bo i tak nie ma czego pisac.
mroweczka - Czw 10 Lut, 2005 10:44
Temat postu:
Zgadzam sie z Wierzbą i Iską Smile Zrzędzicie po prostu Razz To nie koniec świata, jedni odchodzą, drudzy przychodza i taka jest już kolej rzeczy(jak to zabrzmiało xD). Chwilowy zastój jest, owszem ale to sie zmieni Smile
Co do tych osób co odeszły to jakoś ich nie opłakuję, przecież bez nich forum też może istnieć,bez przesady Smile
Zawsze macie mnie Mr. Green <LOL>
Iska-chodzi o to,że KoT zawsze na początku postu pisał "dzień dobry" albo "witam" biggrin
Mróweczka Kwiat
Iśka - Czw 10 Lut, 2005 12:10
Temat postu:
mroweczka napisał/a:
Iska-chodzi o to,że KoT zawsze na początku postu pisał "dzień dobry" albo "witam" biggrin

Aaaaaaaa ! Laughing .... <wali sie po glowie> Razz
Francesc0 - Sro 16 Lut, 2005 20:57
Temat postu:
Tak jest z każdym forum... Na początku jest wielkie ozywienie, pełna mobilizacja, dziennie po kilka, kilkanascie nowych tematów... ale tak jak kazda rzecz na tym swiecie forum tez zaczyna sie nudzic... zaczyna brakowac osob, które zaczynaja ciekawe tematy i dyskusje. Poprostu trzeba przetrzymac ten okres i czekac na lepszew czasy. Najlepiej reklamowac foro aby przybyli nowi userzy, którzy może maja siweże pomysły... Nie można sie przywiązywać do userów i klimatu na forum bo zmienia sie to bardzo szybko...

Possdrawiam Francesc0 Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group