Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Zniszczone kłaki

Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 14:03
Temat postu: Zniszczone kłaki
Codziennie przez 3 tygodnie chodze na basen.5 minut po jego zakonczeniu mam ćwiczenia,wiec nie myje włosów,nie susze ich,nie płucze.Po cwiczeniach dopiero jest susze.Suszarką :[
Włosy mam tłuste i delikatne.Jaką miałabym stosowac odżywke/szampon zeby po tej "kuracji basenowej" wlosy zrobiły sie ładniejsze i mniej zniszczone?
panienka_wierzba - Wto 08 Lut, 2005 14:34
Temat postu:
przeczepista jest seria Dove dla włosów farbowanych, tak dla farbowanych, ale można ich używać na wyszstkie włosy.
Włosy są po nich bardzo miękkie, super błyszczące i wogóle, taki kochane.
Nie opłaca się kupowac całej serii, więc polecam szampon i odżywke. Jesli tylko jedno, to odżywke. Zaczepista =]. I nawet po suszeniu suszarką włosy zą bomba ^^
Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 16:28
Temat postu:
a ja ci powiem że y..... Avon coś tam jest dobre a oprócz tego to hm... szampony herbal coś tam z odżywką /me biegnie do łazienki no ten herbal coś tam:P
Anonymous - Wto 08 Lut, 2005 21:43
Temat postu:
herbal essences mi nie pomaga kochanie biggrin
frigg - Wto 08 Lut, 2005 21:54
Temat postu:
gabra mi sie wlosy zniszczyly dosyc po dredach wiec postanowilam w nie zainwestowac i poszlam sobie kupila u fryzjera (jakis jean luis david czy jakos tak) odzywke w spreju (l'oreal)losow znisczonych...jest dosc droga ale skutkuje...jak masz zbedne pieniadze (ehem anpewno amsz - tak jak i ja Wink ) to mozesz sobie zapodac
Anonymous - Sro 09 Lut, 2005 09:57
Temat postu:
Dove jest fantastyczne, ale też nowe Pantine Pro V (z aminokwasami) jest również dobre i skuteczne. Moja koleżanka podobnie jak ty, chodzi 3 razy tygodniowo na basen, potem trening itd. i mówi, że to właśnie Pantine jej pomogło. Ewentualnie można si wybrać do fryzjera/rki i zapytać, co do Twoich włosów by się nadawało. Wink

Pozdrawiam.
Miracle - Czw 10 Lut, 2005 09:36
Temat postu:
1-minutowa maseczka Sunsilk.Mialam ten sam problem w wakacje co ty i mi pomogla.Jest preznaczona do wlosow suchych, niszczonych susarka itd. Mozesz te sprobowac Pantene pro-v z aminokwasami ja teraz uzywam i nawet mam po nim fajne wlosy.
dziewczyneczka - Czw 10 Lut, 2005 12:03
Temat postu:
Ja polacam szampony Dove. Są rózne rodzaje na różne "dolegliwości". swietna jest także odżywka. Jeśłi chcesz spróbować w dużych marketach dają darmowe próbki :-)
Anonymous - Czw 10 Lut, 2005 14:44
Temat postu:
Dzieki za rady :* ale ja mam tłuste włosy,znacie tez cos na tą dolegliwosc?
Anonymous - Pią 11 Lut, 2005 21:28
Temat postu:
To ja proponuje cuś takiego: na suche i zniszczone włosy nałóż przed umyciem jedno jajko, lekko roztrzepane widelcem(bez kitu!), i potrzymaj przez ok. 30 min. myj włosy szamponem Dove do włosów tłustych, ale zawiera mleczko nawilżające, więć odżywi włosy. Pod koniec uzyj odżywki Elseve color-vive, to jest do włosów farbowanych, ale świetnie wpływa na włoski :-)
nidhogg - Sob 12 Lut, 2005 00:15
Temat postu:
hm co do tlustych wlosow - to ja proponuje timotei z mieta, ladnie pachnie dopsz robi wlosom.
co do tych zniszczonych, to moge polecic taka maske/odzywke ktora nabywa sie droga kupna u fryzjera, zowie sie goldwell, dla wlosow suchych i zniszczonych. mi tam ona bardzo lezy (znaczy miojej grzywce, ktora byla niezle zmaskarowana po dredach), wlsoy sie robia takie fajne hmmm lejace. niestety nie wiem ile kosztuje, bo jakis zcas ja juz mam.
Kicia91 - Sob 12 Lut, 2005 10:16
Temat postu:
Ja też mam bardzo podobny problemik... I napisałam o nim w temacie "moje nieszczęsne włosy" powyzej he he... widziałam wasze rady odnośnie tego tematu i mam nadzieje ze mi tez dobrze doradzicie... nie koniecznie na własnych doswiadczeniach bo tego wam nie zycze... he he
Nikita - Nie 13 Lut, 2005 12:18
Temat postu:
Wszyscy tu chwalą Dove, a ja mam po nim matowe i przyklapnięte włosy Neutral ale za to po Elseve Loreal 9 jakoś tak się to pisze) mam puszyste i przecudne włosięta Wink Na włosy szybko przetłuszczające się NIE polecam szamponów rumiankowych....
dziewczyneczka - Nie 13 Lut, 2005 14:28
Temat postu:
Dove to świetny szampon na różne dolegliwości. Jeżeli ktoś ich nie ma to polecam szampony naturalne. Sama takim myje i musze przyznać że moje włosy są puszyste i zdrowe.
Miracle - Nie 13 Lut, 2005 17:56
Temat postu:
GARNIR FRUCTIS mi pomogl.
rodzynka - Wto 15 Lut, 2005 22:44
Temat postu:
wszystko to co wcześniej:) a tak ode mnie to ta najbardziej lubie Garnier Fructis "suuper gładkośc" czy jak to tam ma na imie:D. Bo mam krręcone dosyc włosy i zniszczone takze dosyć a ten szampon/odżywka sprawia ze moze nie sa proste ale za to gladkie i błyszczące - ładniutkie i potem łatwiej je wyprostować.

A no i jeszcze jedno. Ktos tam napisał ze nie opłaca sie kupować całej serii a ja czytałam gdzies i zgadzam sie z tym, ze ZWŁASZCZA w przypadku szaponów i ogólnie preparatów do włosów to one działają (wymierne rezultaty ze tak powiem :))) ) dopiero po zastosowaniu kilku produktów razem. Bo one, a własciwie te składniki w nich uzupełaniją sie przy jednoczesnym stosowaniu i zaczynają dzialać na włosy. to chyba ma sens, nie :)) chociaz w wiekszości pryzpadków szampon i odzywka to wszystko, to w Dove gdzie w tej nowej serii jest cała masa produktów pewnie też zestaw odżywka+szapon wystarczy.

pozdrawiam :*

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group