Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Walentynki

dziewczyneczka - Sob 12 Lut, 2005 18:23
Temat postu: Walentynki
Zrobiłam tą ankiete ponieważ Very Happy , chce sprawdzić czy to prawda że walentynki są przez wszystkich lubiane

Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Love Kwiat Love Kwiat
Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 18:33
Temat postu:
Ja zagłosowałam na: Są bez sensu, bo to prawda !!!

A taki temat powinien być w Nastolatkach Na Luzie, chyba (?)
Girl Zone - Sob 12 Lut, 2005 19:03
Temat postu:
Są bez sensu. Jak ktoś, kogoś kocha, to powie mu to czy są walentynki czy nie.
A w tym czasie osobom samotnym najczęściej jest smutno
Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 19:29
Temat postu:
Girl Zone napisał/a:
Święta prawda dziewczynko Smile Ja tam może nikomu nigdy nie powiem ,,Kocham Cię'' biggrin
Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 21:21
Temat postu:
Bez sensu,głupie i komercyjne święto.Może się powtórze,ale nienawidze tych wszystkich serduszek,misiaczków i różu,szczególnie w tej ilości.Porzygać sie można.I to nie raz...
Anonymous - Sob 12 Lut, 2005 22:26
Temat postu:
Mnie walą, leje na nie ciekłym moczem jak ktoś musi sie do kogoś poprzytulać to ma czas w walentynki, kiedy moze do byle kogo z kim pujdzie. A jak się jest z kimś to miłość powinno się wyznawać przez cały rok
Merkavoth - Sob 12 Lut, 2005 22:41
Temat postu:
Mnie tam nie wadzi. Wiem, to komercyjne święto, ale z drugiej strony...które nie jest?
A ja lubie specjalne okazje, bo można pozachowywać się, no...specjalnie...Jak wiem, że jest okazja, to dodaje mi to pewności siebie, i wtedy odwalę taką szopkę, że dziewczyna pamięta przez kilka następnych lat. To miłe jest...
mroweczka - Nie 13 Lut, 2005 10:31
Temat postu:
Trochę lubie,trochę nie. Można się załamać ale ja daję Walnientynki przyjaciółkom a przyjaciółka mi Smile A takich "poważniejszych" to się nie spodziewam. Ogólnie to mi wisi i powiewa Razz Obchodzę tylko z przyjaciółkami.
Mrówaaa
dziewczyneczka - Nie 13 Lut, 2005 14:08
Temat postu:
Ja także "wymienam" się tylko z przyjaciólkami.
Chesterka - Nie 13 Lut, 2005 14:38
Temat postu:
Mi tam walentynki są obojętne Razz
Kicia91 - Nie 13 Lut, 2005 18:00
Temat postu:
A ja zagłosowałam ze troche lubie a troche nie bo to jest prawda. Walentynki sa fajne jak sie przezywa ze swoja miłością, a tak samemu to troche smutno...
Anonymous - Nie 13 Lut, 2005 18:16
Temat postu:
No wiesz ja z moim zadecydowaliśmy, ze walentynki są komerchą i po cholere i jak mamy coś robić w ten dzień to iść i protestować przeciw... bo jak już mowiłam o swojej miłości powinno się mówić codzień
dziewczyneczka - Nie 13 Lut, 2005 19:47
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
bo jak już mowiłam o swojej miłości powinno się mówić codzień

Masz całkowitą racje. Chociaż w walentynki większość ludzi decyduje powiedzieć pierwszy raz że tego kogość kocha.
Miracle - Pon 14 Lut, 2005 07:57
Temat postu:
Okazja jak okazja.Dla mnie walentynki zazwyczaj sa bezsensu.Dzien jak kazdy tylko mozesz kupic sobie cos czaerwonego i slodkiego w sklepie.
Girl Zone - Pon 14 Lut, 2005 10:15
Temat postu:
Chociaż z drugiej strony: jak ktos jest nieśmiały, a podoba mu się chłopak/dziewczyna, to ma okazję żeby wyznać jemu/jej coś albo wysłać kartkę walentynkową .

PS :chodzi u was poczta walentynkowa Question
U nas chodzi, ale to marny pomysł. Część kartek niedaszła.
Iśka - Pon 14 Lut, 2005 11:51
Temat postu:
Cytat mojej rozmowy z kolega:
Cytat:
bo wg mnie wszyscy sie powinni kochac codziennie, a nie raz w roku wielkie happy swieto, wszyscy sa happy i na niebie widac sztuczne amorki z wykrzywionymi buzkami xD

Ogramna komercha i nic wiecej... Właściciele kiosków i papierniczych sie ciesza, bo moga sprzedac kilka kartek wiecej niz w innym miesiacu.
Poza tym całkowicie podzielam zdanie Elfki: kochać sie mamy cały czas, a nie na jakies bzdetne swieto.
Poza tym to nie Polskie swieto, wiec mnie "nie obowiazuje" Razz
Anonymous - Pon 14 Lut, 2005 13:03
Temat postu:
Girl Zone napisał/a:
PS :chodzi u was poczta walentynkowa Question
U nas chodzi, ale to marny pomysł. Część kartek niedaszła.

U nas w szkole jest poczta walentynkowa i ja byłam od rozdowania kartek biggrin Było bardzo fajnie bo mnie nie było na 4 lejbach Wink Ale też było fajne bo było bardzo wiele śmiechu, zabawy ....
dziewczyneczka - Pon 14 Lut, 2005 13:28
Temat postu:
Ej to nikt nie lubi walentynek?
Anonymous - Pon 14 Lut, 2005 15:21
Temat postu:
Na to wygląda.Naród madrzeję. Wink
mroweczka - Pon 14 Lut, 2005 15:45
Temat postu:
U mnie też ta poczta chodziła.
A Walentynkę tak jak myślałam-dostałam jedną Wink
Anonymous - Pon 14 Lut, 2005 18:32
Temat postu:
U mnie w szkole "poczta" z walentynkami chodziła. Ja jednak żadnej kartki nie dostałem. I dziękuję za to niebiosom Wink.
Napastnik - Pon 14 Lut, 2005 19:06
Temat postu:
Nie martw się, ode mnie dostaniesz kilka karteczek Twisted Evil .

http://ramirez_p.w.interia.pl/Baxatrax_kitty.jpg
http://ramirez_p.w.interia.pl/clover_card.jpg
http://ramirez_p.w.interia.pl/Dextor_cook.jpg
http://ramirez_p.w.interia.pl/LloyddyUK_2.jpg
http://ramirez_p.w.interia.pl/SybaseGC_fat.jpg
Twisted Evil

Komercja, serca na wibratorach, infantylnosc... czy prawdziwa milosc potrzebuje takiego halo, zeby sie z nia nosic w ten sposob? Choc troche powagi i szacunku... "Dla zakochanynych walentynki są codziennie..."
Anonymous - Pon 14 Lut, 2005 19:24
Temat postu:
eeeeeee walentynki są na serio przereklamowane.... to jest święto zakochanych a nie globalnej zakochaności że to tak ujmę ...........
Anonymous - Wto 15 Lut, 2005 12:03
Temat postu:
wiecie co? w tym roku nasza klasa zafundowała sobie niezłą jazdę. :/ część dziewczy kupiła chłopcom gumki i włożyła w kartki (wysłała pocztą szkolną), natomiast oni nam wszystkim tabletki antykoncepcyjne. wszystko się sypło (wydało na chemii) i wycieczka, wyjście do teatru itd. z głowy. :/
ja walentynek.... nie obchodzę. miałam zamiar, ale nie wyszło, no cóż. Wink chociaż byłam na pizzy z przyjacielem, to jednak walentynek nie lubię. Wink
ajeczka11 - Sro 16 Lut, 2005 17:54
Temat postu:
Girl Zone napisał/a:

Myśle tak samo jak ty:) I poieram!! Ale przecież trzeba szanowac innych ...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group