Kinga napisał/a: |
Nienawidze nienawidze nienawidze takich sytuacji
Idiotyzm ... ile razy kuzwa wychodzilam z dyski i sie bitka rozgrywała Czemu ? aaa "bo sie do niej odezwal i moze bedzie z nim chodzić ... no to nie bedzie bo go skopiemy" etc etc :/ |
Himitsu napisał/a: |
Popieram w 100% - idiotyzm. I dziecinada. Ale tylko w takiej sytuacji, jaką opisałaś. Bo jeśli chodzi o jakieś niemiłe komentarze czy obrażanie, to już trudno idiotyzmem nazwać trzepnięcie takiego delikwenta w twarz :roll:.
Pamiętam, jak kiedyś taki jeden udup zwyzywał moje przyjaciółki od ku**. Rączki aż świerzbiły, żeby mu twarz przemodelować. Niestety, nie udało się. Ale może jeszcze kiedyś :P. |
ajeczka11 napisał/a: |
a skąd wiesz ,ze to o ciebie sie pobili??
|
zwariowana_jedenastka napisał/a: |
Poza tym ja nie wiem nic o nim, a on o mnie(tak mi się zdaje). Więc dlaczego oni się bili o mnie?? ![]() ![]() |
Cytat: |
kabama- rozśmieszyłaś mnie tym chamskim postem poza tym mi to zwisa, bo jeden jest moim dobrym kolegą, drugiego praktycznie nie znam, a chłopaka, czy jak to nazwałas wielbiciela to ja już mam od dawna słonko |
kabama napisał/a: | ||
to tymbardziej ekscytujace jeżeli masz od dawna tego wielbiciela tylko jezeli ci to zwisa to czemu sie dopytujesz czemu on sie o ciebie bił itd itp.... gdyby mi cos zwisalo nie lecialabym z tym odrazu na forum i sie dopytywala czy ktos tez tak miał.... ja jedynie daje ci dobra rade nie ciesz sie tak bo nie chciala bys sie rozczarowac mówie to kierujac sie własnymi doświadczeniami... a czy ten "śmiech" nie jest przypadkiem efektem urażonej dumy? hmm ciekawe będzie trzeba to przemyśleć... |
zwariowana_jedenastka napisał/a: |
Już,juz pisze co i jak! No więc to było tak: ten ''nieznajomy'' sie wemnie zabujał[poobno ;P], mój przyjaciel jak sie dowiedział, wku**** sie i nawtykał mu troche. Później ten nieznajomy mnie wyzywał, żeby sie hmm ja wiem zemścić(?)[nie słyszałam nic, taka jest wersja przyjaciela] i o to im poszło ![]() ![]() ![]() EDIT: temat uważam za zamknięty, i chciałam przeprosić za moje głupie zachowanie ![]() |
Himitsu napisał/a: | ||
Ło kurna... Pan X bije pana Y za to że Pan Y zabujał się w Pani Z. Potem Pan Y, zabujany w Pani Z, wyzywa Panią Z w której jest zakochany... |