| Margo napisał/a: |
| Od pewnego czasu obserwuje na forum jedną osobe a mianowicie jest to Aragorn. Co o nim sądzicie?? |
| Chesterka napisał/a: |
| eee....
buahahahahahahahahahahahahaha <pada na ziemię ze śmiechu i turla się tam i spowrotem, wstaje, poprawia ubranie i siada do komputerka> Ekhm... ciekawe co na to Aragorn ;] Idę dać mu linka Użytkownicy strzeżcie się, Margo może obserować każdego Ciekawe, czy mnie ktoś obserwuje |
| Chesterka napisał/a: |
| Big Brother Dzieci Online?
A kto będzie Kenem i Frytką? :> Najbardziej szajską "parą" w mediach? |
| Gabrielen napisał/a: | ||
Weźmy kogoś z forum Bravo. ;> |
| Gladiatorpl napisał/a: | ||||
Lepiej nie, na forum bravo (czemu ludzie pisza to z duzej? |
| Gabrielen napisał/a: | ||||||
No to można zrobić casting. A pisze się z dużej, bo to tytuł gazety (a te ma sie w zwyczaju pisać z dużej litery). ;P |
| Gladiatorpl napisał/a: | ||||||||
W takim razie jak chce wybierac Frytke A co do duzej litery, to nie uczyli cie o tym ze wyjatek potwierdza regule? |
| Cytat: |
| tego jeszcze chyba swiat nie widzial |
| Gladiatorpl napisał/a: |
| margo jezeli zabujalas sie w Aragornie, to nie masz sie czego wstydzic normalna sprawa. |
| Gabrielen napisał/a: |
| Hah, jak się dopomina to trzeba składkę zrobić. |
| Himitsu napisał/a: | ||
No cóż, wiele dziewczyn sądzi, że Mortensen jest przystojny, więc nie dziwota |
| elfkaNenar napisał/a: | ||||
Bo jest =P... co do nagrody... jesli sie zgodzi ta co ma się zgodzić to ja jestem Za, a jak nie to składka na Himitsu =) wszystkich uczestników wpisowe |
| elfkaNenar napisał/a: |
| składka na Himitsu =) wszystkich uczestników wpisowe |
| elfkaNenar napisał/a: |
| co do nagrody... jesli sie zgodzi ta co ma się zgodzić to ja jestem Za |
| Himitsu napisał/a: |
|
Hmm... ale ja nie miałem nikogo konkretnego na myśli |
| Aragorn napisał/a: |
| Czy ja mam prawo nie mieć urazu psychicznego!! Jak tylko dowiedziałem się że byłem (może jestem obserwowany) przez jakąś kolejną napaloną nastke to normalnie z krzesła spadłem!! I przezto mam uraz psychiczny!! |