Dzieci OnLine

O Forum - Nowy dział;)

dziewczyneczka - Pon 28 Lut, 2005 19:13
Temat postu: Nowy dział;)
Hej!!!
Mam pytanie do ToJi
Otóż proponuje aby stworzyć nowy dział pt."Zdrowie".
Moim zdaniem jest potrezbny ponieważ nigdzie indziej nie można wpisać pytaniach o niepokojącym stanie zdrowia.

Do forumowiczek:
Napiszcie co wy o tym sądzicie
Kwiat
Gladiatorpl - Pon 28 Lut, 2005 19:17
Temat postu:
Forumowiczka nie jestem, ale sie wypowiem bo panuje rownouprawnienie Razz
Ja raczej jestem przeciwny bo tematy typu "mam katar....co zrobic" mozemy sobie darowac a ktos z dziura w glowie nie bedzie lecial na forum tylko do szpitala Razz
A co do pytan dotyczacych dojrzewania itp........... to jest do tego juz odpowiednie forum.

To jest tylko moje zdanie, a ze nie mam tu za duzo do mowienia to niech inni decyduja.
panienka_wierzba - Pon 28 Lut, 2005 19:39
Temat postu:
odkąd jestem na forum (a z ponad 1,5 roku będzie) już conajmniej 3 czy 4 razy był zapodawany taki pomysł.
Za każdym razem był odrzucany.
Dlaczego?
Nie jestesmy expertami, a 'zdrowie' jest tematem zbyt odpoweidzialny zeby pisac swoje wlasne jakies [cenzura] i praktycznie za kazdym razem większośc imała by się w końcu do polecenia pójścia do lekarza.
No to tyle, narazie.
Anonymous - Pon 28 Lut, 2005 19:58
Temat postu:
ja sama dawałam taka propozycje.Diabli ją wzieli,tą tez wezmą Razz
Anonymous - Pon 28 Lut, 2005 19:59
Temat postu:
Poza tym jest forum "inne pytania"- tam możesz zadawać takie pytania, choc lep[iej zasięgnąć porady specjalisty Smile
Kinga - Pon 28 Lut, 2005 20:00
Temat postu:
Niom jak napisała Wierzba Smile propozycji takich bylo mnostwo
Mi taki dzial by nie przeszkadzal ... wrecz przeciwnie Razz ale ... chyba bysmy musieli jakiegos lekarza znalezc ktory by na forum przychodzil biggrin
Anonymous - Pon 28 Lut, 2005 20:17
Temat postu:
Jestem na NIE, mówię o tym po raz enty...
Elun - Pon 28 Lut, 2005 21:00
Temat postu:
ja jestem niestety przeciwna, bo w koncy mamy forum "moda, uroda, wyglad" tam tez mozna pisac o roznych problemach, tak samo jak w "inne pytania", gdy to jest cos powaznego.
no i na forum jest juz tyle dzialow, ze mnie palec boli od przewjania tej rolki w myszce, aby zjechac na dol strony Wink
Chesterka - Pon 28 Lut, 2005 21:12
Temat postu:
A może by tak zamienić nazwę działu "Trudna Pytania" na "Zdrowie"? Wtedy każdy by wiedział gdzie dać temat Wink
ajeczka11 - Wto 01 Mar, 2005 08:54
Temat postu:
Nie wiem czy to dobry pomysł...Przecież możena to dawac w Trudnych pytaniach-> Inne pytanie...Bo pytania o zdrowie to trudne pytania
Anonymous - Wto 01 Mar, 2005 09:52
Temat postu:
Wg. mnie nie jest potrzebny taki dział. Użytkownicy to przede wszystkim nastolatki/nastolatkowie (chociaż są też osoby dorosłe Wink) - dlatego nie mamy takiej wiedzy jak prawdziwy lekarz. Poza tym bezsensu jest, żeby każdy powtarzał "radziłbym Ci iść do lekarza, bo to może być coś poważnego...". Dlatego też jestem na nie. Wink
Anonymous - Wto 01 Mar, 2005 15:19
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
odkąd jestem na forum (a z ponad 1,5 roku będzie) już conajmniej 3 czy 4 razy był zapodawany taki pomysł.
Za każdym razem był odrzucany.
Dlaczego?
Nie jestesmy expertami, a 'zdrowie' jest tematem zbyt odpoweidzialny zeby pisac swoje wlasne jakies [cenzura] i praktycznie za kazdym razem większośc imała by się w końcu do polecenia pójścia do lekarza.
No to tyle, narazie.

Heh, najlepsze jest to, że w każdym temacie (a już na pewno w większości) o problemach zdrowotnych są właśnie takie własne pierdoły przez nie-expertów pisane Razz. Więc jakby taki dział powstał, to dużej różnicy by nie było Razz.
Noid - Wto 01 Mar, 2005 16:43
Temat postu:
Jeżeli chodzi o taki dział to jestem na nie ;]
Miracle - Wto 01 Mar, 2005 17:12
Temat postu:
Jestem na NIE. Nie jestesmy ekspertami a to mozemy pisac w trudnych pytaniach.
Anonymous - Wto 01 Mar, 2005 17:17
Temat postu:
a nie zauważyliście ze pytania na temat zdrowia są praktycznie wszędzie? dojrzewanie inne pytania moda uroda wygląd itd itd itd wszędzie sie pojawiają a jak ktoś nie zna działu i tak pisze;) jestem na nie

Gladiatorpl napisał/a:
Forumowiczka nie jestem, ale sie wypowiem bo panuje rownouprawnienie Razz
Ja raczej jestem przeciwny bo tematy typu "mam katar....co zrobic" mozemy sobie darowac a ktos z dziura w glowie nie bedzie lecial na forum tylko do szpitala Razz
A co do pytan dotyczacych dojrzewania itp........... to jest do tego juz odpowiednie forum.

To jest tylko moje zdanie, a ze nie mam tu za duzo do mowienia to niech inni decyduja.

oj ty ałtsajderze;)
Coupe - Wto 01 Mar, 2005 17:27
Temat postu:
Cytat:
Panienka_wierzba ma rację bez wątpienia zgadzam się w 100% Mr. Green
mroweczka - Wto 08 Mar, 2005 18:59
Temat postu:
Dokładnie...Takie propozycje były już zarzucane tysiąc razy :]. Po porstu zrozumcie- zdrowie to temat b.odpowiedzialny...A na forum sa dzieci któe jak zadaja pytanie "Co zrobić na ostry katar?" usłysza odpowiedz "wkleić sobie kropelke" mogą posłuchać Neutral jestem na NIE.
Sztona - Czw 17 Mar, 2005 14:23
Temat postu: Re: Nowy dział;)
Ta, ta, ta oto j a k może to wyglądać ( powiedzmy że pisze to Kicia19)
Cytat:

Drodzy Kwiat
Kwiat Jestem taka nieszczęśliwa... Mam straszny katar i kaszlę. Co to jest? Kwiat
Pomocy!
Odpowiada dziewczyneczka
Napewno jesteś przeziębiona. Weź to, to ,to...

Po pierwsze: To reklamowanie leków, które mogą zaszkodzic.
Po wtóre: To jakby nabijanie postów nie sądziesz? (np. "To przeziębienie")
Jestem na NIE

Sztona

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group