panienka_wierzba napisał/a: |
odkąd jestem na forum (a z ponad 1,5 roku będzie) już conajmniej 3 czy 4 razy był zapodawany taki pomysł.
Za każdym razem był odrzucany. Dlaczego? Nie jestesmy expertami, a 'zdrowie' jest tematem zbyt odpoweidzialny zeby pisac swoje wlasne jakies [cenzura] i praktycznie za kazdym razem większośc imała by się w końcu do polecenia pójścia do lekarza. No to tyle, narazie. |
Gladiatorpl napisał/a: |
Forumowiczka nie jestem, ale sie wypowiem bo panuje rownouprawnienie ![]() Ja raczej jestem przeciwny bo tematy typu "mam katar....co zrobic" mozemy sobie darowac a ktos z dziura w glowie nie bedzie lecial na forum tylko do szpitala ![]() A co do pytan dotyczacych dojrzewania itp........... to jest do tego juz odpowiednie forum. To jest tylko moje zdanie, a ze nie mam tu za duzo do mowienia to niech inni decyduja. |
Cytat: |
Nie jestesmy expertami, a 'zdrowie' jest tematem zbyt odpoweidzialny zeby pisac swoje wlasne jakies [cenzura] i praktycznie za kazdym razem większośc imała by się w końcu do polecenia pójścia do lekarza. |
Cytat: |
Drodzy ![]() ![]() ![]() Pomocy! Odpowiada dziewczyneczka Napewno jesteś przeziębiona. Weź to, to ,to... |