Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Spódniczki mini

Anonymous - Czw 15 Maj, 2003 15:14
Temat postu: Spódniczki mini
Czesć
Pytanie do raczej do dziewczyn. Ostatnio moja sympatia kupiła sobie spódniczke mini. Nie byłoby problemu gdyby nie to że wydaje mi się ona lekko przy krótka... Ma nie więcej niż 25 cm długości. Fajnie w niej wygląda ale szlaq mnie trafia jak widzę jak inni się za nią oglądają na ulicy! A wy jakiej minimalnej długości miniówy preferujecie? Napiszcie!
Ulka - Czw 15 Maj, 2003 17:48
Temat postu:
Mówiąc szczeże ja też lubie mini. Ja lubie mini 30, 35 cm Wink
A co do twojej symatii to niemartw się. Ona ma taki gust. Niech się chłopacy za nią oglądają. Przecież niebędzie ona się ogladać za każdym co na nią spojrzy Wink
SONIa - Pon 19 Maj, 2003 13:57
Temat postu:
ja osobiscie nie przepadam za spodnicami ani sukienkami (i wiem ze jest tez liczna grupa dziewczyn ktore ich nie lubia) ale wiem ze dziewczyny lubia zwracac uwage chlopcow na np. swoje dlugie nogi... sam po sobie napewno wiesz ze jak idzie jakas laska to nie mozesz sie nie obejrzec zza nia! wkoncuu dlatego nazywaja nas plcia piekna!!! POZDROfKI
mood - Pon 19 Maj, 2003 17:20
Temat postu: każda dziewczyna
w sumie ja też lubię mini jak Ulka na ale musi on mieć jednak przyzwoite wymiary mimimum 35cm no ale skoro twoja sympatia lubi takie spudniczki no cóż ale poradź jej że jednak powinna nosić je trochre dłusze Wink
Wicherek - Nie 25 Maj, 2003 16:49
Temat postu:
Ja lubię chodzić w spudniczkach, ale wygodniej mi jest w spodniach Wink Ostatnio przyszłam do szkoły w spodniczce... hymmm... 25-30 cm i oj Rolling Eyes ! Ale się gapili biggrin Musze powiedzieć, że to strasznie wkurzające, patrzec się jak się ślinią Mad . Ale wracając do sprawy-powiedziałeś, że ładnie wygladała tylko wkurzają cię inni. Powinienaś się cieszyć, że zazdroszczą ci twojej dziewczyny Wink Wink Wink
Lillian - Sob 21 Cze, 2003 11:52
Temat postu:
Ja wogóle nie lubię spódnic a już wogóle mini. Najlepsze takie dłuuugie. biggrin
Lilly - Sob 21 Cze, 2003 12:26
Temat postu: ...
Widocznie twoja dziewczyna lubi, gdy chłopcy się za nią oglądają. A może wcześniej nikt za nią się nie ogladał, tylko ty i chciała zwrócić na siebie uwagę,dlatego użyła bardzo krótkiej miniówy. Wink
Moja rada: Bądź dumny, że to ty chodzisz z taką laską, a nie tamci podglądacze. Kiedy zobaczysz, że ktos się za nią oglada, złap ją za rękę, wtedy dasz jej przykład, jak ją lubisz, a temu podglądaczowi porządną zazdrość. Wink
A jeżeli naprawdę irytują cię za krótkie mini, powiedź jej, że lepiej wyglądałaby w dłuższej o chociaż 10 cm., ponieważ w ten sposob daje o sobie zły przypadek kultury osobistej, (nie obraź się, ale...)daje znać innym, że ubierze się w każdy ciuch, a dorośli bedą o niej myśleć, jak o niewychowanej dziewczynie. Smile

3maj się cieplutko i powodzenia
Gościówa - Pią 18 Lip, 2003 14:08
Temat postu: mini
Byc może lubi taki ubiór...ale ja raczej się jej dziwie...nie lubie wyglądać jak...heh nie ważne Smile) Porozmawiaj z nią...powiedz że wolisz ją w dżinsach Smile Może ona specallnie ją kupiła dla ciebie bo chciała żebyś bardziej do niej przywiązywał uwagę. Porozmawiaj z nią to sie dowiesz. Ja kilka razy założyłam takie przykrutkie spodenki lub mini ale szybko mi się odechciało gdy przykleiło sie do mnie na ulicy kilku natrętnych obślinionych ludzi Smile) radziłąbym młodym dziewczynom nie wywoływac wilka z lasu Smile Oczywiście nie mówie żebyście chodziły ubrane jak zakonnice Razz ale troszke umiaru Smile
ToJa - Pią 18 Lip, 2003 15:57
Temat postu:
Dla mnie najważniejsze jak człowiek się czuje w jakimś ciuchu. Widziałam dziewczyny w króciutkich spódniczkach, które chodziły jakby połknęły kij. Ale jeśli Twoja dziewczyna dobrze się w niej czuje to niech ubiera się jak chce. Ona to robi też dla Ciebie. Chce podobać się. Co w tym złego? Chłopcy zawsze oglądali się i będą się oglądać za ładnymi dziewczynami. I na odwrót. Dziewczyny też zerkają na przystojnych chłopaków. To powinno Ci imponować, że Twoja dziewczyna jest warta zainteresowania. Jeśli zaczniesz czepiać się do ciuchów i dyktować, co ma na siebie wkładać to możesz się kiedyś mocno zdziwić Wink Ja bym nie pozwoliła sobie dyktować w co mam się ubierać.
Ale Gościówa ma rację. Nie warto prowokować i tak się ubierać a złaszcza wieczorem czy gdy wraca się z imprezy.
Iśka - Pią 18 Lip, 2003 16:08
Temat postu:
Ja tam lubię chodzić w spudniczkach, a nawet bardzo lubię. Mam kilka królkich spudniczek i sukienek. Myślę, że wyglądam w nich fajnie i nie są mi za krótkie biggrin .

A że cię szlag trafia, jak widzisz że ktoś ogląda się za TWOJĄ sympatią, to nic dziwnego (to poprostu zazdrość Wink ). Można uznać to jako dowód miłości Laughing .

Ciekawostka:
Rozmiar sukienek S nie różni się długością od rozmiaru L, tylko wielkością w biuście Wink .

CHOMICZKAAA - Pią 28 Lis, 2003 22:24
Temat postu:
Mojm zdanie faceci(chłopaki) są dziwni,przecież powinnienieś się cieszyć,ze inni chłopcy zwracają uwage na towoją laske!Poprostu powiedź to jej,ze nie uznajesz taki "przykrótkich" miniowek!!!Bądź szczery Smile
Tresh - Sob 29 Lis, 2003 11:58
Temat postu:
Twoja dziewczyna czesto ubiera sie w ten sposób? Jeśli tak, to nzaczy ze tak lubi i powinieneś to zaakceptowac, najwyzej powiedz jej ze te mini które nosi sa o pare cm za krótkie. Jeśli zależy jej na Tobie, to zrobi wszystko zebyś nie czuł sie zdenerwowany kiedy inni sie za nia oglądają. Szczerze mówiac mnie tez by denerwowało jakby sie za moim chłopakiem ogladały inne dziewczyny Razz
Ale jeśli Twoja dziewczyna założyła tą spódniczke po raz pierwszy, moze to oznaczac ze chce zwrócić Twoja uwage na jej nogi, powiedz jej ze ma piekne nogi itd Smile Moze własnie dlatego ubrała sie w ten sposób Smile
Powiedz swojej dziewczynie zeby ubierała sie tak tylko dla Ciebie Smile Mój chłopak tez nie lubi jak odsłaniam sie dla innych, woli kiedy robie to tylko dla niego Very Happy
panienka_wierzba - Nie 30 Lis, 2003 16:33
Temat postu:
ja osobiście nie lubie spódniczek mini ale od czasu do czasu spródnice moge założyć (oby była czarna to wporzro) jednak twoja dziewczyna może lubić miniówki tobię się ona w nich podoba, jednak jeżeli nie podoba ci się ze zakłada takie krótkie spódniczki i tym samym wzbudza w tobie zazdrośc po prostu z nią porozmawiaj, rozmowa może zdziałac cuda
spontan - Wto 22 Cze, 2004 13:04
Temat postu: Re: Spódniczki mini
Spider napisał/a:
Czesć
Pytanie do raczej do dziewczyn. Ostatnio moja sympatia kupiła sobie spódniczke mini. Nie byłoby problemu gdyby nie to że wydaje mi się ona lekko przy krótka... Ma nie więcej niż 25 cm długości. Fajnie w niej wygląda ale szlaq mnie trafia jak widzę jak inni się za nią oglądają na ulicy! A wy jakiej minimalnej długości miniówy preferujecie? Napiszcie!

no tak:) mnie tam nie przeszkadza jak dziewczyna ma krótką spódniczkę- ciekawe dlaczego? jak ma ładne nogi to jest wskazane zeby w ciepłe dni je pokazywała. a to ze sie inni za twoja kolezanką ogladaja to nic strasznego. powiedz dlaczego cie to tak wkurza?
CHOMICZKAAA - Wto 22 Cze, 2004 18:31
Temat postu:
Już nie przesadzaj z tymi tyłeczkami co?Po ulicy np.w stringach,ale wróćmy do tematu:
Pomyślmy,gdybyś ty był dziewczyną np. i miałabyś chłopaka to już nie ubierała bys sie tak jak wcześniej.Nie wymagaj od dziewczyny tego,aby pod twojm wpływwem zmeiniała przyzwyczajenia,ale jeśli tego nie lubisz poroś ją delikatnie,aby tak się przy tobie nie ubiarała,albo coś w tym stylu!Powodzenia Very Happy
spontan - Sro 23 Cze, 2004 09:54
Temat postu:
lajcik by był, ja bym zrobił ustwae ze w ciepłe dni kobietych chodza nago:) w sensie kobiety ładne laseczki:) fakt ze liczna gwałtów by wzrosła ale wicie jak to sie mówi: jedna ofiara to zabójstwo, milion to statystyka. chciałbym rzadzic panstwem bym go odpowiednio podregulował bo cos sie tu niektórym w głowach popierniczyło.
spontan - Sro 23 Cze, 2004 14:44
Temat postu:
tak to stalin powiedział a później mamy to napisane w "Zbrodnii i Karze" Fiodora dostojewskiego. tam student Raskolnikov popełnił zabójstwo, tylko że zabił 2 osoby. fajna kniga polecam.
Jareczek - Czw 11 Sie, 2005 21:27
Temat postu:
SpOdNiCzKi MiNi Sa SuPeR. kObIEtY wYgLaDaJa W nIcH tAk KoBiEcO!!!
Anonymous - Czw 11 Sie, 2005 22:31
Temat postu:
Dajcie mi jego adres,przejade sie i utne mu palce.zawsze chcalem sie przysluzyc spoleczenstwu.
nasty_girl - Pią 12 Sie, 2005 18:39
Temat postu:
hehe tu tez sie przyda rozowy kaftan w zielone groszki
weroskaaa - Pon 01 Maj, 2006 15:05
Temat postu:
ja nosze 30 cm miniowe, wedlug mnie 25 to troche za krotka ;/

pozdrawiam Smile
Christi - Wto 05 Cze, 2007 12:16
Temat postu:
ja nosze zazwyczaj 30cm Smile i ciągle chłopaki się za mną oglądają Smile Smile Smile
nasty_girl - Wto 05 Cze, 2007 17:53
Temat postu:
<mierząc spódniczkę, którą mam na wierzchu> ma 30 ..
Magwill - Wto 05 Cze, 2007 19:28
Temat postu:
Lubie miniówy, ale bez przesady...
Ja noszę 30 - 32cm i podobne
To, że chłopaki się za nią oglądają to nie znaczy, że wezmą z nią ślub Very Happy
Chwile ze sobą pochodzą i któreś z nich będzie miało tego wszystkiego dość, a ty będziesz miał okazję by zapytać ją czy z tobą nie będzie chciała chodzić lub coś w tym stylu Wink
aneta007 - Sro 06 Cze, 2007 15:17
Temat postu:
bede szczera. jesli twoja dziewczyna lubi chodzic tak ubrana to niech chodzi. z reszta ja tez chodze w takich miniowach. pewnie ona lubi gdy faceci sie za nia ogladaja. mi np. by nie pasowalalo gdyby moj chlopak zaczal zwracac mi uwage w czym chodze. jesli mu by sie nie podobalo to bym z nim zerwala . ale kazdy ma inne zdanie wiec sie nie obrazcie ze bylam szczera az do bolu.ale mozesz oczywiscie zwrocic swojej dziewczynie uwage co do ubioru ale delikatnie zeby sie nie obrazila.
PS. ciesz sie ze masz taka panne
Nikita - Sro 06 Cze, 2007 16:33
Temat postu:
aneta007 napisał/a:
bede szczera. jesli twoja dziewczyna lubi chodzic tak ubrana to niech chodzi. z reszta ja tez chodze w takich miniowach. pewnie ona lubi gdy faceci sie za nia ogladaja. mi np. by nie pasowalalo gdyby moj chlopak zaczal zwracac mi uwage w czym chodze. jesli mu by sie nie podobalo to bym z nim zerwala . ale kazdy ma inne zdanie wiec sie nie obrazcie ze bylam szczera az do bolu.ale mozesz oczywiscie zwrocic swojej dziewczynie uwage co do ubioru ale delikatnie zeby sie nie obrazila.
PS. ciesz sie ze masz taka panne

Odpowiadasz na post z 2003 r.
Temat zamykam.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group