Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - katalog fryzur

Anonymous - Sob 19 Mar, 2005 20:15
Temat postu: katalog fryzur
Hejka :)Chcę sobie zmienić fryzurke na wiosne :-) Szukałam w necie jakieś ładnej propozycji, ale nic nie znalazłam Confused Czy znacie może jaką stronke z katalogiem fryzur? Jeśli tak, to byłabym wdzięczna Very Happy Buzia Wink
Anonymous - Sob 19 Mar, 2005 20:26
Temat postu:
buzia buzia...
cmoknij sie do wryzjera...tam maja multum gfazetek tego typu..i pełno specjalistów...jak gazteki to pewnie jakies Twoje style i czy inne paskudztwa jak glamoure i tym podobne o modzie...a strony...łatwiej poszukać wśród aktorek niż modelek...różnice sa mimowszystko..do modelki sie nigdy nie dotrze ze względu na sztab tapetotwórczy kazdego dnia i nocy ...
jak jestes blon to polecem efekt słońca...krótkie do ramion , zawinięte u dołu na zewnątrz...
dobrze wychodzi tez przy czarnych ale podfarboanych na fiolet czy beż...
albo włosy takie jak w kręgu...ale to zaleznie od karnacji cery i długości nosa biggrin zalezy co chce sie ukryć:>
panienka_wierzba - Sob 19 Mar, 2005 23:05
Temat postu:
ja polecam strone www.fryzury.com
zakładka fryzury
a potem panie
i masz wybor, dlugie krotkie i takie tam
ja się podczas ferii zimowych sama obcielam (grzywke podcielam, pocieniowalam i takie tam) potem ufarbowalam, a przedwczoraj zrobilam to znowu (ufarbowalam) i znow jestem ryza Mr. Green
Anonymous - Nie 20 Mar, 2005 08:08
Temat postu:
wsuwasz ryż o smaku bordo
Anonymous - Nie 20 Mar, 2005 15:39
Temat postu:
Dzięki wierba :* wybrałam sobie już coś z tego katalogu co mi poradziłaś =D
Anonymous - Nie 20 Mar, 2005 16:07
Temat postu:
poka poka....zdjęcie samej fryzury..swoejego ni musisz,
wiemy ze bedzie czarne..............
Anonymous - Nie 20 Mar, 2005 17:45
Temat postu:
Tsej, co ma być czarne?? Razz

A to ta fryzurka :

Powiem tylko fryzierce,żeby włosy były zdziebko krótsze i bedzie spoczko ;-D
Anonymous - Nie 20 Mar, 2005 19:39
Temat postu:
BlackLady bardzo ładna fryzurka, tyle że to będzie wyglądać troszke gorzej w rzeczywistości Wink Na zdjęciu pewnie jest: żel, lakier, guma etc.

Ale ja też cem taką fryzurke Razz
panienka_wierzba - Nie 20 Mar, 2005 21:36
Temat postu:
ja tam chce tą : >

ale zal mi kasy na fryzjera te Wink
Anonymous - Nie 20 Mar, 2005 21:44
Temat postu:
Wierzbuś tez ładna Razz
A mi sie jeszcze nawet ta podoba:

Anonymous - Pon 21 Mar, 2005 11:47
Temat postu:
wiesz tam na tej stronie jest taka zakładka.... dzieci młodsze dzieci starsze tam powinnaś jeszcze patrzeć...
Pulkownik Nikt - Pon 21 Mar, 2005 12:17
Temat postu:
To ja dodam od siebie ze fryzjer wam takiej buzi i figurki jak modelki maja nie zalatwi Wink
Anonymous - Pon 21 Mar, 2005 12:21
Temat postu:
Kradziejko tylko że tam chyba są dzieci starsze do lat 10 bo to są dziecinne fryzurki. A damskie sa ładniejsze Wink
panienka_wierzba - Pon 21 Mar, 2005 12:44
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
To ja dodam od siebie ze fryzjer wam takiej buzi i figurki jak modelki maja nie zalatwi Wink

ja nie poczebuje =p mnie sie moja buzia i figurka podoba =D
ajeczka11 - Pon 21 Mar, 2005 16:30
Temat postu:
www.fryzury.pl

Fajna i OKI stronka:D
Anonymous - Pon 21 Mar, 2005 17:04
Temat postu:
przepraszam lepiej patrzeć na różnice 10 9 12 lat niż 12 i 25:/
Anonymous - Pon 21 Mar, 2005 19:25
Temat postu:
Kradziejka wiem,że tam jest zakładkaz dzięcięcymi fryzurami, ale raczej se nie walne takiej fryzury sobie nie zrobie :/

Poza tym tamta mi sie podoba i już! Razz
Miracle - Pon 21 Mar, 2005 19:28
Temat postu:
Wiem ze jush wybralas ale http://www.wlosy.com/ tutaj powinnas cos ciekawego znalezc.
Anonymous - Pon 21 Mar, 2005 19:43
Temat postu:
Eeee Miracle, moża ja jakaś ślepa juz jestem albo coś, ale nie widze na tej stronie żednych propozycji uczesania Wink
Akacja12 - Pon 21 Mar, 2005 21:43
Temat postu:
Dziwną fryzure sobie wybrałaś...
Anonymous - Wto 22 Mar, 2005 08:18
Temat postu:
A ja sobie robie po wakacjach (bo na wesele brata musze miec dlugie wloski Razz) takie cus, ze z przodu mam takie dwa dojce (jak to moja Mammy zwie) z kazdej strony i wlosy im blizej tylu glowy tym sa krotsze, jeje Razz I dwa kolory :>
Ale uadna tamta fryzurka, uadna Wink
AloneMoon - Pią 25 Mar, 2005 10:49
Temat postu:
ja chyba tez sobie zrobie nowa Fryzure =) Bo ja poprostu...niecierpie moich wlosow! Sa grube,pol-dlugie i strasznie sie faluja( takie duuze fale) na koncowkach. Mad
Maszynka do gladzenia wlosow tez nie dziala..
A najbardziej podoba mi sie ta fryzurka:

♥ ♥ ♥
Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 18:43
Temat postu:
AloneMoon napisał/a:
ja chyba tez sobie zrobie nowa Fryzure =) Bo ja poprostu...niecierpie moich wlosow! Sa grube,pol-dlugie i strasznie sie faluja( takie duuze fale) na koncowkach. Mad
Maszynka do gladzenia wlosow tez nie dziala..
A najbardziej podoba mi sie ta fryzurka:
Obrazek
♥ ♥ ♥

Hymsa, Hymsa. Fryzka ladna, ale jak czytam o Twoich wlosach, to moze to kapke inaczej wygladac Wink ale ladne, ladne ;>
Gościówa - Pią 25 Mar, 2005 21:42
Temat postu:
Podoba mi się ta:
http://www.fryzury.com/katalog/damskie/srednie/002.jpg
i ta: http://www.fryzury.com/katalog/damskie/srednie/039.jpg ( w tym momencie mam cos w podobie na głowie tylko nieco dłuższe i brązowe...4 dni temu byłam u fryzjera Wink )
i ta gdyby nie głupi wyraz twarzy modelki i kolor jej włosów...Razz
http://www.fryzury.com/katalog/damskie/srednie/033.jpg
panienka_wierzba - Sob 26 Mar, 2005 09:18
Temat postu:
wszystkie są praktycznie takie same Wink hyh
Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 10:28
Temat postu:
Murzynka wybrałaś sobie fryzure która jest ładna ok ale jakos tak sie kojarzy ze zmokłą kurą albo z płaczącą wierzba więc raczej sie winnyście zamienić...choc rudy kolor do czarnej karnacja to cos podejrzanego, niezły gust wierzbo ogniste włosy to jest to, co do gościówy to te fryzury co dała wcale nie sa takie same...pierwsza najciekawsza ale i nad druga warto sie zastanowic trzecia odpada...tak jak mieiączniczka to znałem taka dziewczyne z ta fryzurą...eh miała taki ładny głos....tylko ze miala i chlopaka biggrin
zygusia - Sob 26 Mar, 2005 10:57
Temat postu: Ja nie lubie swoich włosów
Jak byłam mała to miałam grzywkę. Teraz ta grzywka jest ni dluga nie krotka i mi się plata. Chyba się zetnę do ramion.
panienka_wierzba - Sob 26 Mar, 2005 21:26
Temat postu:
Tsej napisał/a:
Murzynka wybrałaś sobie fryzure która jest ładna ok ale jakos tak sie kojarzy ze zmokłą kurą albo z płaczącą wierzba więc raczej sie winnyście zamienić...choc rudy kolor do czarnej karnacja to cos podejrzanego, niezły gust wierzbo ogniste włosy to jest to

nie zrozumialam dokladnie ^^ jaka murzynka? ze co, gdzie jak Wink hyh
ale tak, uwielbiam rude wlosy ^___^
Tsej napisał/a:
, co do gościówy to te fryzury co dała wcale nie sa takie same..

dla mnie tam wszystkie są strasznie podobne
Anonymous - Nie 27 Mar, 2005 11:52
Temat postu:
Murzynka to black lady...jakby nie patrzec...co do różnicy...moze i sa podobne...ale popatrz jak wyglada ta trzecia...całkiem nowoczesna...druga to artystyczny nieład..jakby tak jak wstała taka miała fryzure..(eh jak moj pewien kolega...kiedys go uczesaliśmy...siłą....płakał biggrin) a pierwsza no to taka jakas przeciętna blondyna...z tym faktem ze dali nie za ładna modelke
nasty_girl - Nie 27 Mar, 2005 12:04
Temat postu:
u fryzjera pewnie bedzie duzo katalogow ktore bedziesz mogla obejrzec i powiedz fryzjerce to moze ci cos doradzic
Gościówa - Pon 28 Mar, 2005 15:31
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:

Tsej napisał/a:
, co do gościówy to te fryzury co dała wcale nie sa takie same..

dla mnie tam wszystkie są strasznie podobne

No bo one w sumie to są bardzo podobne Wink tyle że w tej drugiej fryzurze nie ma grzywki Wink a pozatym cieniowanie włosów zaczyna się tam wyżej niż w 1 i 3 Wink
nasty_girl - Pon 28 Mar, 2005 16:50
Temat postu:
a ja narazie zmiany fryzurki nie planuje.. jak narazie ostatnie pare razy jak bylam u fryzjera wyszlam uczesana jak teraz.. mialam se 2 miechy temu cos zmienic zeby na studniowke ladnie wygladaly ale wyszlam z fryzurka jak wczesniej.. ciemny braz z jasnymi pasemkami, wycieniowane i zazwyczaj prostuje albo lekko natapirowane i koncowki podkrecone.. i narazie tego nie zmienie
Miracle - Pon 28 Mar, 2005 18:00
Temat postu:
A ja zapuszczam wlosy bo ostatnio tak sie obszczyglam ze uuu...
Nikita - Pon 28 Mar, 2005 19:13
Temat postu:
Witam
Widzę, że tu dziewczyny podały Ci stronki z fryzurami Wink Jeżeli już rozmawiamy o włosach to chciałabym tu dodać przydatną stronkę o pielęgnacji i odżywianiu włosów Wink http://uroda.onet.pl/0,2049,dzial.html - na tej stronie znajdziecie również odpowiedzi na różne pytania typu: Jak wyprostować kręcone włosy, jak pozbyć się łupieżu czy jak chronić włosy przed słoną wodą Wink
BlackLady - Jak zamierzasz pokazać tą fotkę z fryzurą fryzjerce ? =D
Pozdraviam
Nina ♥
nasty_girl - Pon 28 Mar, 2005 20:04
Temat postu:
nikita mozna przeciez wydrukowac albo opisac fryzure
ajeczka11 - Wto 29 Mar, 2005 09:31
Temat postu:
Aha i jeszcze mi sie przypomniało:www.wella.pl i najlepiej to poszukaj w googlach;)
Asiula1994 - Czw 10 Lis, 2005 22:05
Temat postu:
Mi się podoba ta fryzurka:

.

Po za tym chyba [jak juz ktos pisal] lepiej patrzec na roznice 10 - 12, 13 lat niż 12,13 - 20
Tamte fryzury pasują do "dorosłej" buźki.
A w zakłądce z dziecęcymi fryzurami jest kilka takich dla nastek.
Bo nie powiecie mi ze ta [patrz wyzej] fryzura jest [bardzo] dziecinna?
Anonymous - Czw 10 Lis, 2005 22:54
Temat postu:
a mi nie...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group