| magik1 napisał/a: |
| pierwszy raz goliłem się miesiąc temu może nawet dłużej, wtedy miałem długie wąsy oraz dość długą brode, no i pekaesy... Przez ten czas goliłęm się jeszcze kilka razy, ale strasznie wolno mi zarost rośnie Chociaż koledzy w mojej klasie to nie mają jakiegoś widocznego zarostu w sumie... no ale dzięki za rady |
| Musze cierpliwie czekać poprostu... |
| inferno_x napisał/a: |
| dziewczyny uwierzcie że to nie to samo co golenie nóg |
| nasty_girl napisał/a: |
| normalnie straszne 2 razy w miesiacu kupowac maszynki.. ja musze z 5 ich kupic i nie narzekam.. lol .. jak ci kiedys bedzie dziewczyna marudzic ze nie chcialo jej sie nog ogolic i po co maszynke kupowac i bedzie miala na nogach siersc to zobaczymy czy ci sie bedzie podoba..lool |
| inferno_x napisał/a: |
| Tak tylko dwa magazynki do golarki kosztuja 70 zł. A na kobiecie nieoszczedzam:)
A kto powiedział zę trzeba się golić |
| marcys napisał/a: |
| zalezy od czlowieka - mam kilku kolegów w swoim wieku którym włosy rosną dość intensywnie (jeden ma nawet zarost jak dorosły facet) :] u kazdego jest uwarunkowane to inaczej..! dam Ci radę jesli musisz się już golić - NIE GOLS SIĘ POD WŁOS.. wtedy zarost jest twardszy ... pozdrawiam. |
| marcys napisał/a: |
| ech... zalezy jak kto woli wiesz jak smiesznie wyglada sie z takim mlodzienczym zarostem ? z wąsikiem jak szczurek itp itd |
| Cytat: |
| .. mówisz że jesli bedzie twardszy zarost i tak go zgoli.. otóz nie.. twardy zarost nie jest tak latwo zgolić... zawsze zostają slady.. |
|
TY WIESZ LEPEIEJ. |
| Mam 16 w maju 17 lat. Goliłem się kilka razy może 4. Od ilu lat rośnie zarost na twarzy?? ale tak intensywnie, teraz mi rośnie bardzo wolno Jaka pianka jest najlepsza do golenia ?? Czy pod brodą urośnie mi zarost jeżeli teraz nie mam ?? Mójemu kumplowi rośnie pod brodą. Prosye o rady |
| Christine fan napisał/a: |
| To zalezy glownie od tego w jakim wieku zaczales sie golic... |
| venger napisał/a: |
| i co to jest golenie BTW ??? |
| i co to jest golenie BTW ??? |
| Mam 16 w maju 17 lat. Goliłem się kilka razy może 4. Od ilu lat rośnie zarost na twarzy?? ale tak intensywnie, teraz mi rośnie bardzo wolno Jaka pianka jest najlepsza do golenia ?? Czy pod brodą urośnie mi zarost jeżeli teraz nie mam ?? Mójemu kumplowi rośnie pod brodą. Prosye o rady |
| Czy jest mozliwe, zeby facet nie miał zarostu? |
| Tsej napisał/a: |
| y...ja na przykład winienem sie golić już niemal 2 razy dziennie |
| to tak jak ja;)
co do zarostu to raczej nic na to nie poradzisz chyba, że są jakieś drogie operacje lub kuracje ale na to szkoda kasy |