Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Nie rozumiem NIC

Ma... - Wto 26 Kwi, 2005 12:26
Temat postu: Nie rozumiem NIC
Spotkałam sie z pewnym chłopakiem który bardz,bardzo mi sie podoba!!NA drugim naszym spotkaniu były nawet namiętne pocałunki:oops:Zawsze klikałam z nim na gg a teraz wogóle nie odpisuje!! Kiedys tłumaczył sie ze nie ma czasu??!! Co wy o tym sądzicie??uda sie??
Anonymous - Wto 26 Kwi, 2005 12:29
Temat postu:
Moze ktos mu sie włamał,albo ma szlaban a na gg siedzi mu np.ojciec bo mu sie włączylo,a moze ma inną,...Pogadaj z nim a bedziesz wiedziec na czym stoi.
ajeczka11 - Wto 26 Kwi, 2005 12:36
Temat postu:
lepiej jak pogadasz z nim tak prosto w oczy! Albo przez telefon ewentualnie....Ale ja nie wiem czy to to dobrze ze mówi że nie ma czasu...Jesli się już całowaliście to świadczy że jesteście takimi naprawe dobrymi przyjaciółmi...Ale jeśli on nie ma dla dziewczyny czasu to ja nie wiem czy pomiędzy Wami nie ma jeszcze kogoś:/
codi - Wto 26 Kwi, 2005 12:52
Temat postu:
Pewnie się tobą znudził i znalazł kogoś innego
Zazwyczaj tak jest...
BamBI - Wto 26 Kwi, 2005 13:00
Temat postu:
Nie znam go i nie wiem jaki jest. Musisz też liczyc sie z tym , ze stara ci jak najdelikatniej dać do zrozumienia że chce z tobą zerwac, ale moga tez byc takie powody jakie podali poprzednicy. Więc sprawę załatwi tylko rozmowa i spotkanie Smile
Ma... - Wto 26 Kwi, 2005 21:02
Temat postu:
No ale jak tu sie spotkać jak on sie nie odzywa do mnie ??!!Ale w szkole sie miło usmiecha i wogóle:/
nasty_girl - Wto 26 Kwi, 2005 21:05
Temat postu:
moze troche glowa po prostu rusz.. jak go widzisz co dziennie w szkole nie mozesz podejsc, pogadac!?
Ma... - Wto 26 Kwi, 2005 21:57
Temat postu:
Nie moge pogadać bo w szkole udajemy że sie nie znamy przed innymi Confused
nasty_girl - Sro 27 Kwi, 2005 07:42
Temat postu:
a czemu tak? on tak chcial? jezeli tak to od razu skoncz z nim...
Sztona - Sro 27 Kwi, 2005 08:23
Temat postu:
Mia...
Wiesz co może poprostu podejdziesz i "przypadkiem" na niego wpadniesz. Szepniesz "możemy porozmawać?" I pójdziecie w odosobnione miejsce np: w zakamarku na sali gimnastycznej.
No, to najgorsze z rozwiazań ale spróbuj.

Sztona
[img] [/img]
Shaleniec - Sro 27 Kwi, 2005 08:37
Temat postu:
Co za ku*wa chu* złamany! Weź ty z nim zerwij od razu!! To się z Tobą całował, a w szkole to że niby Cie nie zna?! On Cię chcial wykorzystac i mu sie udalo! Najlepiej zrobisz jak w szkole przy wszystkich przypier*olisz mu z liścia w twarz i odejdziesz z uniesioną głową. Co za ... z niego!
Pozdro.
Ma... - Sro 27 Kwi, 2005 10:06
Temat postu:
razem tak chcieliśmy żeby nikt o nas nie wiedział.A moze wysle mu esa z propozycja spotkania co wy na to??
ajeczka11 - Sro 27 Kwi, 2005 10:10
Temat postu:
Wślij mu smsa i spotkajcie się gdzieś w parku czy w kawiarni!! Tam na spokojnie będziecie mogli pogadać...
Ma... - Sro 27 Kwi, 2005 10:13
Temat postu:
a jak nie bedzie chciał??!! to ja sie chyba udusze:(
ajeczka11 - Sro 27 Kwi, 2005 11:10
Temat postu:
Czemu odrazu myślisz o najgorszym???Myśl POZYTYWNIE!!!!! Nastaw się POZYTYWNIE!!!!!
I ja myślę ze się umówi! Więc nie czekaj ani chwili dłużej, bież koma i wysyłaj SMSA!!!!!!!
Ma... - Sro 27 Kwi, 2005 11:17
Temat postu:
mUSZE poczekać do weekendu bo on w tygodniu nie ma czasu:-(
ajeczka11 - Sro 27 Kwi, 2005 11:24
Temat postu:
no to czekaj i nastaw sie POZYTYWNIE!!!! I pomyśl sobie że napewno się z toba umówi i że bedzie fajnie i wogle!
Ma... - Sro 27 Kwi, 2005 11:41
Temat postu:
Ajeczka11 wielkie dzieki za wsparcie!!Ulżyło mi przez Ciebie:-D
Kinga - Sro 27 Kwi, 2005 14:42
Temat postu:
W szkole udaje ze Cie nie zna ? TO idiota = =
czemu niby tak sie dzieje ? bo co ... ?
Mowil ci czemu macie tak udawać ?

ja sie zgadzam z panią oj nicku nie pamietam bo ta pani nowa jest Smile

ze z liscia przy wszytskich i odejsc ...
Tylu facetów ujest na swiecie a ze jeden jest zje**ny ... nie ma sensu sie nim przejmować
nasty_girl - Sro 27 Kwi, 2005 16:02
Temat postu:
gdzies kolezanka znalazla mniej wiecej taki cytat "zadna osoba nie jest tak zajeta aby nie znalesc chociaz godziny dla ukochanej osoby.."
Ma... - Sro 27 Kwi, 2005 18:29
Temat postu:
Ja jednak wierze ze mi sie uda bo bardzo bardzo mi na tym zależy!! Nie gadamy przy qmplach bo tak chieliśmy OBOJEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! to nie jego winna w całości;) tylko dziwi mnie ten jego brak czasu coprawda uzasadniony :/:/
dziewczyneczka - Sro 27 Kwi, 2005 19:17
Temat postu:
Ma...
Pomyśl co to chłopak który się ciebie wstydzi?
Pogadaj z nim poważnie i spytaj się łagodnie co stoi za przeszkodą żebyście musieli rozmawiać przez gg lub chować się po kątach?
Chłopak który się ciebie wstydzi nie jest osobą którą na tobie zalezy..
Ma... - Sro 27 Kwi, 2005 19:24
Temat postu:
on sie mnie NIE wstydzi.........A pozatym nie chodzimy ze sobą!! poprostu jesteśmy nieśmiali i nie chcemy zeby ktos wiedział w budzie
dziewczyneczka - Sro 27 Kwi, 2005 19:38
Temat postu:
no chyba że tak...
no to i tak i tak musisz spotkać się z nim w jakimś spokojnym miejscu i porozmawiać...
Spytaj się czy jest może ktoś trzeci..., bo wątpie żeby przez prwie cały tydzień nie miał dla ciebie czasu...
A do której klasy on chodzi? Być może boi się że jego koledzy cię z nim zobaczy i będą go wyśmiewać że spotyka się z "małolatą"? No cóż musisz porozmawiać z nim w cztery oczy.
Ma... - Sro 27 Kwi, 2005 21:48
Temat postu:
On do 3 gim a ja do 1 gim biggrin
Shaleniec - Czw 28 Kwi, 2005 14:42
Temat postu:
co za idiotyzm sie tak ukrywac! boze:/ wstydzicie sie siebie nawzajem czy jak? dla mnie by nigdy nie rpzyslzo do glowy zeby sie ukrywac! mam chlopaka i nam wcale nie rpzeszkadza, ze w skzole wiedza biggrin i co z tego, ze wiedza, mozemy wyukrzyczec na caly glos ze sie kochamy i niech inni zazdroszcza.
pozdro.
Kinga - Sob 30 Kwi, 2005 18:41
Temat postu:
No wlasnie ... tez tego nie rozumiem zbytnio = =
Bo co bo nauczyciele czy cos ? = =
Czy to wstyd jakis no nie wiem sama ...
Ma... - Nie 01 Maj, 2005 09:51
Temat postu:
Nie wstyd,ale oboje mamy wspólne ,,koleżanki'' które mogłyby sie za bardzo ,,podniecać''
Kinga - Nie 01 Maj, 2005 11:25
Temat postu:
No to niech sie "podniecaja" jesli to je do orgazmu doprowadza ...
To ze widza dwoje zakochanych ludzi to niech im na zdrowie idzie

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group