Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - Dział:,,coś o sobie''+ankieta przy każdym temacie

Crakken - Sro 04 Maj, 2005 17:57
Temat postu: Dział:,,coś o sobie''+ankieta przy każdym temacie
W jakimś temacie(,,Elou?'', mój bynajmniej)ktoś wspomniał żeby zrobić osobny dział dotyczący tych spraw, żeby nie zaśmiecać innych części fora. Mnie się podoba a wam?
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 17:58
Temat postu:
No ja jestem ciężko kapująca, może mnie oświecisz na czym to polega Wink
Noid - Sro 04 Maj, 2005 17:59
Temat postu:
Nastolatki na luzie... - Tutaj możecie też napisać coś o sobie żeby bliżej się poznać i zaprzyjaźnić. Mr. Green
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 17:59
Temat postu:
Po co?Nie znajdujesz akceptacji,i musisz koniecznie wiedziec,czy wszyscy Cie lubia?No comments.
Elun - Sro 04 Maj, 2005 17:59
Temat postu:
przeciez juz jest taki dzial, w ktorym piszemy cos o sobie Wink
Nastolatki na luzie
Crakken - Sro 04 Maj, 2005 18:05
Temat postu:
A, to tam takie rzeczy? sorka, nie wiedziałem... Swoją drogą, a jak na foro pisze gość po 40-stce to też powinien walić do działu nastolatki na luzie? hłe hłe... Kurde, nie, ja NIE mówię o sobie!!!
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 18:08
Temat postu:
był dział 'poznajmy sie'
i dzial wygladał jak biuro matrymonialne ;]
Elun - Sro 04 Maj, 2005 18:10
Temat postu:
co do tych czterdziestolatkow to raczej nie zag;adaja na forum o nazwie Dziecionline Wink
no chyba, ze mowa o jakims pedoflilu (Razz)
Naomi - Sro 04 Maj, 2005 18:35
Temat postu:
Ja napisałam w twoim temacie o tym. Ale to nie o to mi chodziło (sama jestem modem działu,,Nastolatki na luzie" Wink).
Ale teraz to już nieważne... Bo to było powiedziane raczej z ironią biggrin
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 22:27
Temat postu:
Ja jestem na nie... raczej na 100% to się nie przyjmie
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 08:39
Temat postu:
A może zrobić takie podforum w Na luzie? Takie, żeby się "normalne" tematy nie mieszały z tymi typu "Hey, jestem nowa, fajne forum"... Wink

/ Tylko tyle, że bez ankiet czy mnie lubisz, lecz przedstawianie się /
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 16:29
Temat postu:
to może oddzielny dział..."o forumowiczach" każdy forumowicz ma prawo tam załozyć temat "tu wstawia swój nick" i tam sie gawędzi o owym, może rozdawać pomógł itd
nasty_girl - Pią 06 Maj, 2005 18:48
Temat postu:
noo.. nie bedzie tam naliczania postow i kazdy kto ma ochote odgapic bedzie mogl se odgapic temat co o nim sadza itd..
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 18:58
Temat postu:
jestem na tak bo i tak znając życie będzie tych tematów coraz więcej
przykład? marcia 10 czy jak jej tam z textem zobaczyłam że tsej ma to zrobie tak samo
codi - Pią 06 Maj, 2005 19:04
Temat postu:
Ja też jestem na tak.
Powinien powstać taki dział gdzie można sie przedstawić, napisać coś o sobie i pogadać Cool .
nasty_girl - Pią 06 Maj, 2005 19:07
Temat postu:
a jak tsej i marcia ma to nastepny chcial, a jak juz oni w 3 mieli to nastepni musieli..
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 23:42
Temat postu:
eh...o Przeznaczenie ...alem narobił furore...zupełnie jak Goethe nie spodziewałem się że po mojej książce moim Werterze tylu popełni samobójstwo, o ja winny

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group