Cooooś tam cos
 Cooooś tam cos 

... bo sie alfabet skonczyl
 ... bo sie alfabet skonczyl  ( taa bez X i Y :PPP )
 ( taa bez X i Y :PPP )
 Aleee ... coz
 Aleee ... coz  
      Taa Kinga ( Cute ANgel) bawi sie z napastnikiem w dom ... Chesterka (Chesterkol) zmienia pleć ... Co to sie dzieje moi drodzy
 Taa Kinga ( Cute ANgel) bawi sie z napastnikiem w dom ... Chesterka (Chesterkol) zmienia pleć ... Co to sie dzieje moi drodzy  

Ani clover,ani balwanek nie byli najwiekszymi raperami w historii.Musze jakze skromnie stwierdzic:Tupac rzadzi.
 Ani clover,ani balwanek nie byli najwiekszymi raperami w historii.Musze jakze skromnie stwierdzic:Tupac rzadzi.     
 i co? i trobia buzi hehehe:) i kto mi podskoczy??
 i co? i trobia buzi hehehe:) i kto mi podskoczy??      
      hehe
 hehe      
     | Christine fan napisał/a: | 
| A ja mam 2paca.I kto mi podskoczy?  Ani clover,ani balwanek nie byli najwiekszymi raperami w historii.Musze jakze skromnie stwierdzic:Tupac rzadzi. | 
 Cuż... kwestia gustu ;]
 Cuż... kwestia gustu ;]
| Noid napisał/a: | ||
| 
 Nie zgadzam się. Największym raperem w historii był Ś.P. Magik  Cuż... kwestia gustu ;] Co do tematu to... szkoda słów xD | 
| Gabra napisał/a: | 
| ale marcia nikt tu nie lubi agentek bo juz nie ogladamy kanalów dla dzieci..dlatego twoje idolki są dla nich śmieszne  | 
 i co? Jestem dumna o!
 i co? Jestem dumna o!
| Stokrotka napisał/a: | 
| Gabra na czata mogą wchodzić niezajerestrowani również, kiedyś byłam niezalogowana i weszłam | 

| Gabra napisał/a: | 
| eee jak sam mogła wejsc na czata ? na czata tylko zarejestrowani moga wchodzic :/ wiec wiadomo ze ktos zgrywał,no sryyyy :/ | 

...
 ...
 dziecionline tez jets na liscie
 dziecionline tez jets na liscie