Dzieci OnLine

SEKS - boje sie bolu

malutka88 - Wto 17 Maj, 2005 17:06
Temat postu: boje sie bolu
to znowu ja wszystko jest juz wyjasnione i okazalo sie ze to ta dziewczyna klamala jesli ktos czytal moj ostatni problem o trudnej decyzji to wie o co chodzi:) dziekuje za wasze odpowiedzi wiec teaz mam nowy broblem boje sie bolu ktory bedzie mi towarzyszyl za pierwszym razem moj chlopak mowi ze bedzie delikatny ze jesli bedzie bardzo bolec to przestanie wierze mu bo jest na prawde kochany ale ja nie bede chciala tego przerwac to bedzie wazne dla mnie i nie chce tego zle zapamietac moze opowiecie mi jak to jest czy to tak na prawde boli?? dziekuje wszystkim za odpowiedzi pozdroffki i buziaczki
nasty_girl - Wto 17 Maj, 2005 18:59
Temat postu:
niektorych boli niektorych nie.. to zalezy od organizmu, od grubosci blony wiec nie mozemy ci odpowiedziec na to pytanie.. przekonasz sie dopiero jak bedie w trakcie..
codi - Sro 18 Maj, 2005 17:02
Temat postu:
Jeżeli robisz to pierwszy raz możesz włożyć pod pupe poduszkę.
Czasami pomaga i mniej boli.
Wyprubowane Mr. Green .
Shaleniec - Sro 18 Maj, 2005 17:59
Temat postu:
no coz, kazdy odczuwa to inaczej.. nie przekonasz sie jak nie sprawdzisz.
AloneMoon - Sro 18 Maj, 2005 21:11
Temat postu:
Moze bolec,a moze tez nie.

Moze bolec jak peknie blona dziewicza,ale to zalezy jakiej jest budowy.
Jezeli jest cienka,to nie powinno bolec.A jak nawet zaboli to bardzo krotko przy peknieciu.Takie" uklucie komara"
Ale sa nawet takie elastyczne ze wogule niepekaja.Dopiero po paru probach.

Moze tez bolec jak chlopak bedzie wprowadzac penisa do pochwy,ale tylko wtedy jak bedziesz spieta i niezrelaksowana.
Ale to roznie...poprostu sie zrelaksj i zapomnij o bolu to bedzie wszystko dobrze Wink
Pan_Feanor - Czw 19 Maj, 2005 08:27
Temat postu:
na dwoje babka wróżyła, będzie boleć albo nie..... zależy to tylko i wyłącznie od was czy będzie czy nie. A taki ból, cóż to za ból, wyolbrzymiany w gazetach łodzieżowych sprawia że dziewczyny się go boją "paranoja" poród boli, to jest nawet nie do porównania... dobra fandzole bez sęsu, ide sobie ....
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 10:24
Temat postu:
Będzie boleć, albo nie będzie... - z tego co wiem, to różnie to bywa :/ .

Nie bój się! Jęsli ten facet Cię kocha i jest delikatny, to nie pozwoli Ci cierpieć.

Nawet jeśli będzie boleć, to wydaje mi się, że końcowa przyjemność będzie większa. Jeśli zaś ból będzie zbyt duży (niedowytrzymania), to możecie zawsze przerwać. Chłopak, jeżeli Cię kocha, powinien zrozumieć...
Donieq - Czw 19 Maj, 2005 12:08
Temat postu: Wszystko wyjdzie w trakcie :)
Nie bój naprawdę nie ma czego , zawsze ten pierwszy raz jest najgorszy:) Ale tak jak mówili inni jedni odczuwają to mocniej jedni mniej...wszystko zależy od organizmu Smile
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 12:55
Temat postu:
No jeśli nie spróbujesz, nigdy się nie dowiesz... Chyba nie da się sprawdzić, czy będzie bolało...

Twoje obawy są uzasadnione, ale pociesz się tym, że rocznie z tymi obawami muszą sobie poradzić miliony kobiet na całym świecie....
nasty_girl - Czw 19 Maj, 2005 17:31
Temat postu:
nawet jezeli bedzie bolec a bedziesz to robic z kims kogo kochasz to mysli ze jemu sprawia to przyjemnosc beda wazniejsze i przestaniesz tak sie przejmowac bolem..
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 20:28
Temat postu:
Ciekawy punkt widzenia....

Ale nie wiem, czy coś mogłoby mi sprawić przyjemność, gdybym wiedział, że osoba którą Kocham cierpi z tego powodu....
nasty_girl - Czw 19 Maj, 2005 21:19
Temat postu:
dlatego faceci staraja sie byc jak najdelikatniejsi i czesto przerywa sie stosunek.. no ale jak by sie nie staralo to u niektorych bolu sie nie da uniknac.. ale wydaje mi sie ze w takim momencie nie powinno sie myslec o takich rzeczach.. po co sie stresowac.. a moze nie bedzie bolalo?
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 21:28
Temat postu:
Otóż to!!! W najgorszym wypadku przerwą stosunek. Jeżeli facet ją kocha, to zrozumie :/ .
Anonymous - Czw 19 Maj, 2005 21:35
Temat postu:
No, to proponuje porozmawiac z facetem. Jak tak strasznie sie boisz, to mozna przedluzyc gre wstepna - ponoc pomaga. Wink Ale naprawde, nie ma sie czego bac, im wiecej o tym bedziesz myslec, tym bardziej moze bolec.

Cytat:
Wyprubowane.

Wsadzales sobie poduszke pod pupe? :>
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 21:37
Temat postu:
Z tą poduszką, to mi się ściema wydaję, no ale cóż...

Powtarzam: Spróbujcie, najwyżej przerwiecie....
nasty_girl - Czw 19 Maj, 2005 22:08
Temat postu:
no ale jak ma gruba blone to dluzsza gra wstepna tez nic nie pomoze.. a z ta poduszka, jakos nie wydaje mi sie ze przez poduszke sie zmniejszy bol bo to o blone chodzi.. no ale sprobowac nie zaszkodzi.. zamiast sie martwic porozmawiaj o tym z chlopakiem ze sie boisz, bedzie delikatny i jak cos tak jak mowili powiedz zeby przerwal.. poczatki nie musza byc przyjemne, no ale troszke czasu minie i bedziecie czerpac z tego przyjemnosc..
Iśka - Czw 19 Maj, 2005 22:08
Temat postu:
codi napisał/a:
Wyprubowane Mr. Green .

Przepraszam ze zadam pytanie do tematu: Codi kim ty u licha jestes? xD Baba czy facet? Razz Zawsze myslalam, ze jestes facetem, a teraz patrze na ten temat i zonk, potem zerkam na profil i kolejny zonk = =' To juz ktoras z kolei osoba co nie ma okresonej plci na tym forum Razz

A co do tematu, to raczej nie mam co powtarzac, po prostu wszyscy juz sie wypowiedzieli ^^ Moze bolec, a nie musi. Tak samo jak przy pierwszym stosunku moze leciec krew, a nie musi Wink
Yarpen_Abbil - Czw 19 Maj, 2005 22:43
Temat postu:
Faktycznie, dłuższa gra wstępna mogłby pomóc, ale tylko, gdyby ból był wynikiem spięcia, nerwów. To pozwoliłoby na rozluźnienie się, odprężenie....
nidhogg - Czw 19 Maj, 2005 22:55
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
no ale jak ma gruba blone to dluzsza gra wstepna tez nic nie pomoze.. a z ta poduszka, jakos nie wydaje mi sie ze przez poduszke sie zmniejszy bol bo to o blone chodzi.. no ale sprobowac nie zaszkodzi.. zamiast sie martwic porozmawiaj o tym z chlopakiem ze sie boisz, bedzie delikatny i jak cos tak jak mowili powiedz zeby przerwal.. poczatki nie musza byc przyjemne, no ale troszke czasu minie i bedziecie czerpac z tego przyjemnosc..

zwiazek poduszki z blona jest taki, ze przy podwyzszeniu biodre zmienia sie ulozenie pochwy i zmienia sie napiecie blony dziewiczej - stad wzmianka o tym. akurat ten sposob jest polecany przez wiele 'poradnikow' - z cyklu jakis tam ksiazeczek o dojzewaniu, pierwszych razach i wszystkim z tym zwiazanym.
Pan_Feanor - Pią 20 Maj, 2005 08:18
Temat postu:
heh ludziki tylko teraz powtartzają po sobie :>....
TO zapodam niezłym pomysłem, zacznij ćwiczyć joge, stań się joginem a potem fakirem, przyjmij pozycje lotosu i zacznij medtować, niech twoja świadomość opóści ciało i wędruje nad szczytami himalajów, kiedy wrócisz już będzie po wszsytkim Wink
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 10:50
Temat postu:
Oryginalne.... Wink Ale nauka Jogi trochę trwa.... A ona jest jak się nie mylę zdycydowana, tylko się boi.... Wink Wink Wink
Pan_Feanor - Sob 21 Maj, 2005 09:05
Temat postu:
To niech pomyśłi bo naprawde niema się z czym śpieszyć, z resztą niema też zabardzo na co czekać...
Yarpen_Abbil - Sob 21 Maj, 2005 10:53
Temat postu:
No mnie się wydaje, że ona jest zdecydowana....

Teraz po prostu czeka, bo się boi....
jachociacho - Czw 26 Maj, 2005 01:38
Temat postu: dobra pozycja
jeżeli się boisz pierw się rozluźnij.. jakaś gra wstępna, a potem gdy będzie w Ciebie wchodził to nogi wysoko (na jego ramiona). W takiej pozycji błona dziewicza jest najbardziej naciągnięta i powinien wejś jak w masło Embarassed a ta poduszka o której wszyscy mówią to też dobry pomysł (ale raczej pomoże ci się zrelaksować psychicznie)
Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 09:16
Temat postu:
a moze wcale nie bolec.. nawet nie masz pewnosci, czy juz sie kiedys nie usunela ;].
Z reszta, czym jest odrobina bolu, jezeli mozna zasmakowac wspanialych rozkoszy? ;]]
Pan_Feanor - Czw 26 Maj, 2005 10:31
Temat postu:
Srututu tutu, jak sie tak boisz to prezbij ją sobie wcześniej.... dzizas ludzie macie problemy @_@
Keeveek - Czw 26 Maj, 2005 11:45
Temat postu:
no własnie, ja Cię nie moge.. skoro się tego boisz to znaczy , że nie jesteś jeszcze w 100% gotowa na rozpoczęcie współżycia. ...
Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 16:19
Temat postu:
Keeveek napisał/a:
no własnie, ja Cię nie moge.. skoro się tego boisz to znaczy , że nie jesteś jeszcze w 100% gotowa na rozpoczęcie współżycia. ...

E, z tym bym sie nie zgodzil.
Bol zawsze stawia nas przed nieprzyjemna perspektywa.
Pan_Feanor - Czw 26 Maj, 2005 16:51
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
Keeveek napisał/a:

E, z tym bym sie nie zgodzil.
Bol zawsze stawia nas przed nieprzyjemna perspektywa.

Srutu tutu, jak jesteś gotowy to na wszystko, zajść w ciażę się nieboli a boi się leikeigo bólu.. człowieku idźże po rozum do głowy !
Keeveek - Czw 26 Maj, 2005 18:26
Temat postu:
Perspektywa bólu? Czy ty kojarzysz seks z torturami jakimiś? Boli niekoniecznie mocno i nie przez cały czas.. to nie jest przykładanie do ciała rozżarzonego pogrzebacza..

i rację mam mówiąc o tej 100% gotowości.. bo jak się jest gotowym na współżycie to jest się gotowym na ten ból..
nasty_girl - Czw 26 Maj, 2005 19:30
Temat postu:
ja sie zgadzam z keevkieem .. jezeli byla by w 100% nie bylo by zadnego ale.. nie martwila by sie tym ze moze bolec czy tam innymi rzeczami..
Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 20:56
Temat postu:
Cytat:
a moze wcale nie bolec.. nawet nie masz pewnosci, czy juz sie kiedys nie usunela ;].
Z reszta, czym jest odrobina bolu, jezeli mozna zasmakowac wspanialych rozkoszy? ;]]
skąd ty wiesz jaką rozkosz odczuwa kobieta biggrin?a może sam miałeś błone dziewiczą :>
Keeveek - Czw 26 Maj, 2005 21:29
Temat postu:
czyta książki to wie jaką przeżywa.. a przynajmniej teorytycznie
Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 22:33
Temat postu:
Książki takie jak np. "Lubieżny Turczyn"?
Anonymous - Czw 26 Maj, 2005 23:02
Temat postu:
Cytat:
Książki takie jak np. "Lubieżny Turczyn"?
-Lubiezny Turczyn,to musi byc dopiero ciekawa lektura.
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 00:07
Temat postu:
Przeczytałem początek, strasznie nudne.
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 00:08
Temat postu:
O czym opowiada?
nasty_girl - Pią 27 Maj, 2005 00:20
Temat postu:
sam tytol jakos tak.. odpycha
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 00:21
Temat postu:
A mnie przyciaga i ciekawi.
Pan_Feanor - Pią 27 Maj, 2005 07:45
Temat postu:
j abym tam wolał "figlarnego kazacha"
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 11:31
Temat postu:
Jakaś Angielka zostaje pojmana i tytułowy Turczyn (bogaty i w ogóle) ją wykorzystuje na mnóstwo sposobów, trzyma w haremie itp.
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 16:29
Temat postu:
No,to bardzo ksztalcaca lektura.
Anonymous - Pią 27 Maj, 2005 20:42
Temat postu:
hmm zdaje sie że czytałem kiedyś po angielsku dokłądnie taką samą obcje zupełnie jakby początek tej ksiązki...czy porwali ją w nocy odurzyli eterem i obudziła sie dopiero związana w samolocie...a póxniej to juz tylko odużali afrodyzjakami?
hmm tylko to nie był Turek a raczej Arab
fraelka - Sro 17 Sie, 2005 12:20
Temat postu:
A wiecie jak ja sie boje ;( KOSZMAR !!!!!!!!
BUU Sad Przekonuje sie coraz bardziej, że to nie będzie bolało =/
Trzeba się zrelaksować =)
ufff ale i tak się boję =/
Yarpen_Abbil - Sro 17 Sie, 2005 12:23
Temat postu:
Powtórzę jeszcze raz: NIE MA CZEGO SIĘ BAĆ!!!
Pan_Feanor - Sro 17 Sie, 2005 12:52
Temat postu:
fraelka napisał/a:
A wiecie jak ja sie boje ;( KOSZMAR !!!!!!!!
BUU Sad Przekonuje sie coraz bardziej, że to nie będzie bolało =/
Trzeba się zrelaksować =)
ufff ale i tak się boję =/

Cholera laska denerwójesz mnie skoro się tak boisz to po co to robisz ? co ty masz mózg małża i popęd płciowy królika ??? weź ten sakranecki nóz i sama się pobaw @_@ matko ludzie trzymajcie mnie :/
Yarpen_Abbil - Sro 17 Sie, 2005 13:58
Temat postu:
Feanor... Pierwszy raz w historii na tym forum Cię nie rozumiem... Wcześniej dziewczyna miała taki sam problem i próbowałeś tak samo jak i ja jakoś sensownie jej pomóc... A teraz?! Obrażasz...

- To troche bezsensowne...
nasty_girl - Sro 17 Sie, 2005 14:24
Temat postu:
bo ile mozna sie powtarzac.. pozatym nikt jej do tego nie zmusza.. nie chce, boi sie.. niech nie robi zamiast marudzic
Pan_Feanor - Sro 17 Sie, 2005 18:18
Temat postu:
BO jedyne czego niezniose to hamstwo i głupota. ileż razy można. grochem o ściane ? :/...
Yarpen_Abbil - Sro 17 Sie, 2005 20:45
Temat postu:
Cytat:
niech nie robi zamiast marudzic

To jeżeli nie możńa już pisać na ten temat, bo zostanie to uznane za marudzenie, to może moderatorzy powinni zacząć zamykać takie tematy?! Wogóle nie rozumiem moderacji tego forum... Ciągle nadajecie na ludzi którzy odnawiają stare tematy, zamiast je po prostu pozamykać - dla mnie sprawa jest jasna: Topic OTWARTY, to można pisać....
Pan_Feanor - Czw 18 Sie, 2005 13:50
Temat postu:
Zgadzam się z tobą w 100% czy niemożńa uruchomić skryptu który zamyka tematy nieużywane powiedzmy 2 tygonie ???
Yarpen_Abbil - Czw 18 Sie, 2005 16:22
Temat postu:
Cytat:
Zgadzam się z tobą w 100% czy niemożńa uruchomić skryptu który zamyka tematy nieużywane powiedzmy 2 tygonie ???

Dałoby się, ale trzeba by najpierw taki skrypt na pisać, a jak znam życie, to nawet założyciel tego forum nie zna jego kodu źródłowego... A PHP-BB by Przemo jak znam życie takiego kodu nie udostępni...
Pan_Feanor - Czw 18 Sie, 2005 18:13
Temat postu:
Więc niech modowie wezmą się za to, wiem że macją roboty od cholery i pozatym są wakacje ale ordnung must sein, pozatym robimy lekki oftop... ale serio coś z tym problemem trzeba zrobić :/
nasty_girl - Czw 18 Sie, 2005 20:57
Temat postu:
no tak tylko ze sa tematy, ktore nie traca waznosci po 2 tyg..
Pan_Feanor - Czw 18 Sie, 2005 22:06
Temat postu:
Po 2 tygodniach od ostatniego posta... zostaną zablokowane a zablokowane można dalej czytać ? tak czy nie ? wiec o co panience chodzi ?
nasty_girl - Czw 18 Sie, 2005 22:20
Temat postu:
po prostu sa tematy, w ktorych czy 2 tyg pozniej, czy miesiac pozniej jak sie odpisze to nic sie nie stanie, bo nie byla to jakas odpowiedz potrzebna na szybko, i dyskusje prowadzic mozna dalej..
frigg - Pią 19 Sie, 2005 12:41
Temat postu:
mowiecie - macie Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group