Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - ...:::Co To TaK NaPrAwDe JeSt :(:( :::...

misiaczek19 - Sro 25 Maj, 2005 20:43
Temat postu: ...:::Co To TaK NaPrAwDe JeSt :(:( :::...
Mam przyjaciółke!! Przynajmniej tak mi sie wydaje SadSad Tak naprawde to juz sama nie wiem co to jest SadSad Bardzo mi ufa, bo mowi mi naprawde wszystko (rzeczy o ktorych inni nie wiedza), martwi sie o mnie, bo jak wracam np od niej wieczorem to mam pisać sms że dojechałam!!! dobrze sie rozumiemy, rozmawiamy i zawsze mamy o czym! zdarza jej sie pomagac!! ale czasem mam wrazenie jakby mnie miała gdzies!! np dzisiaj!! mowiła ze zadzwoni, bo wyjezdza i nie ebdziemy sie widziały tydzien! miałysmy isc na piwo!! a tu cisza!! zaden telefon nie dzwoni!!! wczortaj miała do mnie przyjechac spac, i tez nic!!! wolała sie nudzic sama w domu!!! Nie wiem co o tym mysleć!!! chyba mam prawo sie złościc, byc zła na nia??!! Czy poprostu z nia normalnie gadac!!! ale nie wiem czy umiem!!
jest to przyjaciółka?? czy poprostu co jest nie tak!!! kiedys mi powiedziała ze ja jestem dobra przyjaciółka a ona nie!!! wiec jak to jest??
Anonymous - Sro 25 Maj, 2005 20:50
Temat postu:
Przepraszam za Offtop,ale zobaczylem nazwe tematu,i sie,mowiac niekulturalnie,obrzygalem.To tyle,pomozcie jej,i przy okazji sprzatnijcie wymiociny.
Nikita - Sro 25 Maj, 2005 20:52
Temat postu:
A może coś jej b. ważnego wypadlo? Wink gdy sie spotkacie, wypytaj sie dokladnie dlaczego nie przyjechala ... ani nie zadzwonila ^^
nasty_girl - Sro 25 Maj, 2005 20:58
Temat postu:
po 1. ..::To Ty MaSh 19 LaT I MaSh TaQiE PrObLeMy???::.. christiane popieram.. <zygi> tak to pisza raczej 12 latki ktore chca byc na sile [cenzura]..

no a co do przyjaciolki to chyba sama powinnas wiedziec czy to jest przyjazn czy nie.. mowisz ze sie martwi o ciebie, pomaga.. mysle ze tak, a kazdemu moze cos wypasc i zdarzyc sie ze nie zadzwoni.. to chyba nie jest wielka tragedia.. powod do zrywania przyjazni tez..
misiaczek19 - Sro 25 Maj, 2005 20:59
Temat postu:
tylko ze dla niej to nic takiego!! dla niej to normalne i nie rozumie dlaczego sie wsciekam!! dlaczego jestem zła!! powinnam sie złościc?? albo inaczej czy mam prawo sie złościc czy mam o co!!! bo ona twierdzi ze nie
misiaczek19 - Sro 25 Maj, 2005 21:00
Temat postu:
czemu twierdzicie ze mam 19 lat?? to mowie ze nie mam!!! urodziłąm sie 19!!!
i dla mnie to jest problem!!
Nikita - Sro 25 Maj, 2005 21:04
Temat postu:
no wiesz, jezeli gdzies sie umawiacie, a ona nie przychodzi...to nie ma powodow do zlosci czy obrazania sie jak male dziecko, tylko zadzwon do niej i zapytaj sie dlaczego nie przyszla, co sie stalo ... jezeli bedzie sie wykrecac i mowic cos w stylu, że zapomniala etc. to widocznie ma gdzieś wasze spotkania.

Edit.
Z opisu przyjaciolki wynika, ze nie jest to osoba niedotrzymujaca slowa itp., i mysle, ze jak nie przyszla ani nawet nie zadzwonila to musialo cos sie stac...
Anonymous - Sro 25 Maj, 2005 22:24
Temat postu:
No wiesz skoro się o Ciebie taks trasznie martwi to mi się wydaje, ze naprawde jej coś wypadło, nie mogła, musiała w czymś pomóc, albo zabronili jej rodzice... jak ja opisałaś to jest to świetna osoba, która mogłaby by być przyjaciółką, dla wielu wymarzona, a tobie nie pasuje, ze raz czy dwa nie przyszła
Elly - Czw 26 Maj, 2005 12:36
Temat postu:
Zgadzam sięz poprzedniczkami ta dziewczyna może być dobrą przyjaciółka , a to że nie przyszla pare razy na spotkanie nie znaczy że ona ma cię gdzieś może wypadlo jej coś pilnego i nie miala czasu cięo tym powiadomić.
misiaczek19 - Czw 26 Maj, 2005 13:36
Temat postu:
Jak wywnioskowaliście ze jest dobra przyjacióła?? jesli jest, bo to mnie zastanawia!!! sama stwierdziła ze nie ejst dobra przyjaciółka, a ja jestem prawdziwą!!! moze dla was to nic!! ale moim zdanem, jesli ktoś chce sie dodzwonic do kogoś, jesli komuś zalezy to sie nie dzowni tylko raz, a pare razy!!! tak własnie zrobiła!! zadzwoniła raz!!moze przesadzam, ale nie oradze nic na to ze jestem zła!!! nie wiem co o tym mysleć i co zrobic!! ona wie ze ejstem zła!!zobaczymy, jesli jej zalezy to napisz albo pusci sygnała przez ten tydzień!!! chodz watpie!!
nasty_girl - Czw 26 Maj, 2005 13:58
Temat postu: Re: ...:::Co To TaK NaPrAwDe JeSt :(:( :::...
misiaczek19 napisał/a:
Bardzo mi ufa, bo mowi mi naprawde wszystko (rzeczy o ktorych inni nie wiedza), martwi sie o mnie, bo jak wracam np od niej wieczorem to mam pisać sms że dojechałam!!! dobrze sie rozumiemy, rozmawiamy i zawsze mamy o czym! zdarza jej sie pomagac!!

po tym to wywnioskowalysmy.. a jak ty osadzasz przyjaciolke po tym ile razy dzwonila.. to chyba raczej ty nie jestes prawdziwa przyjaciolka, ktora rozumie itd.. zadzwonila.. wiec jej zalezalo..
Chesterka - Czw 26 Maj, 2005 14:01
Temat postu:
Booże... ale macie problemy... To się czuje czy ona jest szczera czy nie. Czy wg. Ciebie jest Ci na tyle bliska, żeby nazwać ją przyjaciółką? Jak Ci cos nie pasuje w jej zachowaniu, to może z nią o tym porozmawiaj? A może ona poprostu taka już jest? Zresztą wg. mnie to ona ma racje, bo złościsz się o byle co. A Ty do niej nie mogłaś zadzwonić?

Żygać mi się chce jak widze takie problemy Neutral
misiaczek19 - Czw 26 Maj, 2005 14:10
Temat postu:
to co mam ja teraz przeprosic za to że napsałam to co mysle, ze napisałam jesli sie chce to dzowni sie nie raz a pare razy!!! mam za to przeprosić i udawac ze nic sie nie stało?? dla mnie akurta sie stało, moze robie źle , moze nie potrafie zrozumiec moze cos tam , ale to nie znaczy ze nie jestem przyjacióla, bo nie tak sie ocenia czy ktos jest czy nie tylko po tym ze mozna na niego liczyc i...............
nasty_girl - Czw 26 Maj, 2005 14:12
Temat postu:
taaa to powiedz mi co znaczy jak sie dzwoni 2 razy a jak 3? ja nie widze roznicy.. jak nie odbierasz jak raz zadzwonila to pewnie nie odebralabys jak by zadzwonila 15, moze chciala pozniej zadzwonic.. jak dla mnie to ty se wmawiasz ze ona jest zla a ty jestes dobra i tyle..
misiaczek19 - Czw 26 Maj, 2005 14:21
Temat postu:
nie bo nie długo po tym napisała mi ze jest na piwie a ja co robie!! to według ciebie chciała zebym poszła!! ona dobrze wie ze ja nie zaawsz emam kom przy sobie i za pierwszym razem nie odbiore!! przewarzeni wiec dzowni sie pare razy!! prawda??
Chesterka - Czw 26 Maj, 2005 14:29
Temat postu:
Myślisz, że ona zawsze chce łazić z Tobą na piwo? Neutral Może miała ochotę iść sama/z kimś innym? Uważasz się za pępek świata i na dodatek myślisz, że jak ktoś dzwoni raz to już nie może być normalny...

Denerwujesz mnie jak cholera... idę z tego tematu, bo wykorkuję Neutral
nasty_girl - Czw 26 Maj, 2005 14:34
Temat postu:
ale przed tym jak napisala tego smsa dzwonila do ciebie.. wiec mzoe wlasnie chciala spytac ciebie czy nie pojdziesz z nia na piwo
Shaleniec - Czw 26 Maj, 2005 23:28
Temat postu:
moze jak wyslala tego smsa, ze ejst na piwiei zapytala co ty robisz, to zrobila tak bo myslala, ze mzoe ejstes zajeta i nei cchiala ci dor azu proponwoac wypadu do baru czy gdzies.. a ejlsi bys odpisala, ze sie nudzisz to epwnie by powiedziala, zebys przyszla.
a tak w ogole to ty nie wyskakuj z takimi problemami, bo to az smeiszne =\
panna_nikt - Sro 08 Cze, 2005 15:32
Temat postu:
Każdy ma swoje życie, swoje sprawy, swoje humory.
Uważam, że należy wszystko przeczekać. Może jej przejdzie.
Jeśli nie, to wszystko jasne. Nie było sensu się denerwować.

I nie pisz proszę tonem obrażonej 11-latki, nie rób dwóch/trzech wykrzykników na końcu zdania, nie pisz pismem PoKEmOnOWym bo to psuje wzrok i wkur.ia większość ludzi.

/odgrzewany temat jak kotlety?
Anonymous - Nie 17 Lip, 2005 20:29
Temat postu: Re: ...:::Co To TaK NaPrAwDe JeSt :(:( :::...
Wydaje cie się tak dlatego ze zaufalas swojej przyjaciołce, przez jakis czas wszystko robilyscie razem ale nei myslisz o tym ze ona tez ma swoje problemym, powinnas to zrozumiec, pzreciez przyjaciólka nie moze ciogle siedziec przy tobie zaniedbujoc jednoczesnie swoje sprawy.
misiaczek19 - Wto 19 Lip, 2005 00:02
Temat postu:
Ja to wiem, ale czasem trudno mi może nie tyle z tym pogodzic, co czasem mysle ze to nie przez to że ma swoeje problemy, czy woli byc sama, czy cos jeszczae, tylko że poprostu nie do konca jest ze mna szczra i moze nawe moze miec mnie gdzies
_Moli - Wto 19 Lip, 2005 10:11
Temat postu:
No, ale tak samo ona może myśleć o tobie... Dziwny ten problem, w ogóle się nad nim nie będę zastanawiać. Confused
Anonymous - Wto 19 Lip, 2005 10:29
Temat postu:
_Moli napisał/a:
Dziwny ten problem, w ogóle się nad nim nie będę zastanawiać. Confused

To po kiego tu piszesz
misiaczek19 - Wto 19 Lip, 2005 12:39
Temat postu:
Właœnie!!

Każdy ma inny problem, jedne sa mniejsze, drugie wieksze, dziwne i normalne!!

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group