O Forum - Nie potrzebni użytkownicy forum Marcia10 - Pią 03 Cze, 2005 20:44 Temat postu: Nie potrzebni użytkownicy forum
ToJa posłuchaj mnie:
Nie dawno przeglądałam listę użytkowników i większość z nich miała 0 postów. Myślę, że do takich osób powinno sie wysłać upomnienie o pobycie na forum lub po prostu wywalić ich. Oni ,,zaśmiecają forum". ToJa, co o tym myślisz? Anonymous - Pią 03 Cze, 2005 20:52 Temat postu:
zwracaj się z tym do Bożeny,nowej adminki.Taki temat był juz poruszany parę razy. Anonymous - Pią 03 Cze, 2005 21:54 Temat postu:
na m0ndrych forach jest taki bajer, ze wysylaja na maila upomnienie po jakims czasie nieobecnosci. Brak odpowiedzi = delete user ;] Akacja12 - Pią 03 Cze, 2005 23:04 Temat postu:
Ja nie widze z ich strony zaśmiecania forum. Anonymous - Sob 04 Cze, 2005 00:07 Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
Ja nie widze z ich strony zaśmiecania forum.
Zasmiecaja baze danych, obciazaja serwer. Marcia10 - Sob 04 Cze, 2005 12:35 Temat postu:
Ant0n, w kazdym wyrazie ktory wypowiedziales jest prawda. Przynajmniej ja myśle ze tak powinno byc . Elun - Sob 04 Cze, 2005 15:33 Temat postu:
tez pisalam kiedys o tym temat, pozniej pojawily sie kolejne, i z tego co zauwazylam, to bez skutecznie.
poza tym wiele rzeczy na tym forum jest bezskuteczne, np do tej pory nikt nie zmienil rang, chociaz bylo tym takie zainteresowanie i zaczela ludziom nawet dzialac inwencja tworcza nasty_girl - Nie 05 Cze, 2005 04:02 Temat postu:
na duzej ilosci for jest tak ze po jakims czasie wysylane jest zawiadomienie ze konto moze zostac skasowane jezeli uzytkownik nie zacznie pojawiac sie na nim.. i jak cos konto kasuja.. ale teraz to raczej nie do ToJi.. mroweczka - Nie 05 Cze, 2005 20:43 Temat postu:
A z tego co pamiętam to taka akcja juz była...albo ToJa się po prostu wypowiadała na ten temat...A jeśli była to nie ma sensu robić drugi raz, chyba raz na dwa lata wystarczy...Pewnie,ze użytkownicy z 0 na liczniku powinni mieć usunięte konta bo tylko zajmują nicki itp...Osoby, które zarejestrują sie a potem nic nie napiszą po jakimś czasie nie będą pamiętać albo loginu albo hasła, tymbardziej po jakimś roku czy dwóch...I moim zdaniem takie konta powinno się kasować, tak samo jak konta z mniej niż 10 postami na licnziku(tyczy się to forumowiczow, ktorzy od bardzo dawna nic nie piszą). Anonymous - Pon 06 Cze, 2005 08:57 Temat postu:
Czesto sa osoby, majace np. 1 post. wynika to z tego, ze przychodza na forum z jakims problemem, pisza, czytaja pierwsze odp. i o istnieniu forum zapominaja. A musza sie rejestrowac, bo nie ma mozliwosci pisania jako gosc Akacja12 - Pon 06 Cze, 2005 13:23 Temat postu:
Jak to, już nie można pisać jako gość? heh to zacofana jestem bo niewiedziałam mroweczka - Pon 06 Cze, 2005 14:09 Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
Jak to, już nie można pisać jako gość? heh to zacofana jestem bo niewiedziałam
No tak. Jakiś czas temu ToJa wprowadziła taką opcję(za dużo "jaj" robili sobie właśnie Goście ). ANIA12 - Pon 06 Cze, 2005 15:42 Temat postu:
oj nasty_girl - Wto 07 Cze, 2005 20:51 Temat postu:
czyzby ci w czyms to przeszkadzalo? Sebo - Nie 12 Cze, 2005 00:57 Temat postu:
masz z tym jakiś problem nie zaśmiecają forum ani nic tobie to chyba nie powinno przeszkadzać mroweczka - Nie 12 Cze, 2005 11:28 Temat postu:
Teraz chyba opcja pisania jako Gość jest z powrotem wprowadzona . Marcia10 - Nie 12 Cze, 2005 16:19 Temat postu:
Sebo zobacz w gore to zobaczysz co pisał (chyba ant0n). Sebo - Nie 12 Cze, 2005 18:46 Temat postu:
wiem ale nie zamiśmiecają forum tak jak mówiłaś forum zaśmiecają np. tematy związane z miesiączką czy coś których jest 50, a każdy mniej więcej o tym samym Marcia10 - Nie 12 Cze, 2005 19:15 Temat postu:
No tak, racja. Tym razem ja sie pomylilam