Cytat: |
A) MIŁOŚĆ RODZINNA- MAMA, TATA, BABCIA, BRAT, DZIADEK, SIOSTRA... NIEWINNE CAŁUSKI NA DOBRANOC TO WŁAŚNIE JEST MR |
Sztona napisał/a: |
JEŚLI JESTEŚ ZAKOCHANA/Y NIESZCZĘŚLIWIE TO (ZA MOIM NIEDOSZŁYM PRZYKŁADEM):
C) UDAJESZ PRZED NIM/NIĄ NAJLEPSZĄ KUMPELĘ D) ZWERZASZ SIĘ WSZYSTKIM, NAWET WROGOM. E) JEŚLI ON MA DZIEWCZYNĘ/CHŁOPAKA, PRUBUJESZ GO/JĄ NIESKUTECZNIE ODBIĆ I/LUB ZAPRZYJAŹNIASZ SIE Z RYWALEM |
A) MIŁOŚĆ RODZINNA- MAMA, TATA, BABCIA, BRAT, DZIADEK, SIOSTRA... NIEWINNE CAŁUSKI NA DOBRANOC TO WŁAŚNIE JEST MR |
Kinga napisał/a: | ||
To jest mrr ? = = w sumie zalezy co kto rozumie przez mrr :/ dla mnie buziak ktory daje bratanicy w polczek or sth jest raczej wyrazem sympatii troski o nią :/ ale nie jest do jasnej ciasnej jak to napisałaś " mr " = = |
część druga ZAKOCHANY/A?? TO WIDAĆ!!!
JEŚLI JESTEŚ ZAKOCHANA/Y SZCZĘŚLIWIE TO: A) JESTEŚ ROZPROMIENIONA/Y B) CZSAMI PŁACZESZ (NO BO TĘSKNISZ DO NIEGO/EJ CZYŻ NIE??) C) MASZ PODEJŻENIA CO DO JEGO KOLEŻANEK/ KOLEGÓW D) JESTEŚ ZAZDROSNA/Y E) ZDAŻA SIĘ ŻE ODWRACASZ SIĘ OD PRZYJACIÓŁ JEŚLI JESTEŚ ZAKOCHANA/Y NIESZCZĘŚLIWIE TO (ZA MOIM NIEDOSZŁYM PRZYKŁADEM): A) MASZ WSZYSTKO W CZTERECH LITERACH B) PŁACZESZ W DOMU I/LUB UDAJESZ TWARDZIELA/LKĘ C) UDAJESZ PRZED NIM/NIĄ NAJLEPSZĄ KUMPELĘ D) ZWERZASZ SIĘ WSZYSTKIM, NAWET WROGOM. E) JEŚLI ON MA DZIEWCZYNĘ/CHŁOPAKA, PRUBUJESZ GO/JĄ NIESKUTECZNIE ODBIĆ I/LUB ZAPRZYJAŹNIASZ SIE Z RYWALEM cdn... |
panna_nikt napisał/a: |
Nie, nie i jeszcze raz nie. Nie Miłość. Chemia, pociąg seksualny, zainteresowanie. Ale nie Miłość. Banalne i ckliwe słowo, które w dzisiejszych czasach jest po prostu obrzydliwie przereklamowane. I możecie się na mnie rzucić stadem, orszakiem i batalionem ale ja w Miłość w wieku x-nastu lat nie wierzę. A miłości [z małej litery] nie uznaję.
|
Akacja12 napisał/a: |
Ja jakoś żyje nieszczęśliwie zakochana ![]() ![]() |