Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - Trampy

Anonymous - Sro 10 Sie, 2005 20:50
Temat postu: Trampy
Mam zamiar sobie kupić njuuuuu trampy. Tylko zastanawiam się nad kolorami i ich wysokością. Ponad kostki czy jeszcze wyższe? Wolę te wyższe... Ale waham się między kolorami... Doradźcie mi! Różowe odpadają... Miałam takie oczojeby =/
nasty_girl - Sro 10 Sie, 2005 21:05
Temat postu:
jak nie rozowe to w kolorowe paseczki
Tremere - Sro 10 Sie, 2005 21:08
Temat postu:
Ja mam prawie do kolan, języki mają w kratkę, sznurówki czarno-białe, podeszwę jak krowie łaty. Wentylatorki otoczone białym kółeczkiem. Uwielbiam black'n'white. ^^''
Jeżeli masz kupywać w jakieś wzory, to tylko Converse'a albo Underground'a.
Anonymous - Sro 10 Sie, 2005 21:17
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
jak nie rozowe to w kolorowe paseczki

BEZ PRZESADY.
nasty_girl - Sro 10 Sie, 2005 21:39
Temat postu:
bo zeby miec rozowe trampki trzeba byc troszke.. a sama piszesz ze takie mialas.. do tego smiejesz sie z siebie..

<sciana>
Anonymous - Sro 10 Sie, 2005 21:47
Temat postu:
Bo to była prawdziwa porażka, a do tego nie musisz się udzielać.
nasty_girl - Sro 10 Sie, 2005 21:58
Temat postu:
musiec to nic nie musze.. ale moge i to robie
Anonymous - Sro 10 Sie, 2005 22:37
Temat postu:
Aaaaa!Rozowe trampki!Spalmy je na stosie i podziurawmy pociskami z Casulla ARM 454.

(Przepraszam,za duzo Hellsinga...)
nasty_girl - Sro 10 Sie, 2005 22:48
Temat postu:
nie nie .. w kiblu mielismy topic
Anonymous - Sro 10 Sie, 2005 23:01
Temat postu:
Niech bedzie w kiblu,byle by cos z nimi zrobic.
Sebo - Sro 10 Sie, 2005 23:03
Temat postu:
ta ja jestem za tym żeby przez jakiś czas ciągnąć za samochodem, potem dać psom do pogryzienia, a na koniec utopić w kiblu:D
nasty_girl - Sro 10 Sie, 2005 23:05
Temat postu:
tylko pamietajmy zeby 2 razy spuscic wode, bo jescze utknie gdzies w rurach i sie wydostanie z powrotem
Anonymous - Sro 10 Sie, 2005 23:53
Temat postu:
Naslijmy na rozowe trampki Alucarda,on sobie poradzi.

opętana - Czw 11 Sie, 2005 00:18
Temat postu:
ja bym wybrała te do kostki ;] [nie te zwyczajne, tylko no...do kostki xD ] sama mam takie i nie narzekam na nie bo sa b. wygodne hah Wink
i najlepsze są czarne xDDD zresztą... kolor sama musisz wybrac... ;]
Anonymous - Czw 11 Sie, 2005 11:26
Temat postu:
A jaaa mam... wo łydki w kwiatki (yeah! Razz) a drugie takie tez taka dlugosc czarne z bialym smokiem Razz
A trampki... ja nierozumiem po co sie nas pytasz? One beda Twoje, wiec Tobie sie maja podobac... Co do wysokosci to polecam ci te od nad kostki w gore :> bo te niskie to masakra jest Razz
Elly - Czw 11 Sie, 2005 11:29
Temat postu:
Ja mam takei do poł łydki, kolor zgnita zieleń , język w takie małe drobne kwiaty czy coś takiego w każdym razie fajnie to wyglada a sznurówki zielone .

Pogladaj w sklepach takich jak conwerse tam napewno coś znajdziesz
opętana - Czw 11 Sie, 2005 11:56
Temat postu:
taa, ale trampki conversa kosztują... ;] tzn. jesli chce wydac ponad 100zl. na trampki, ktore bedą dobrej jakosci to niech kupi conversy ;]
Anonymous - Czw 11 Sie, 2005 16:29
Temat postu:
nie wiem czy conversy sa specjalnie lepszej jakosci od nawet takich przecietnych...
Anonymous - Czw 11 Sie, 2005 16:38
Temat postu:
prawdopodobnie nie sa, ale takimi mozesz "szpanowac", bo te sa firmowe, heh ;/
Tremere - Czw 11 Sie, 2005 20:50
Temat postu:
opętana napisał/a:
taa, ale trampki conversa kosztują... ;] tzn. jesli chce wydac ponad 100zl. na trampki, ktore bedą dobrej jakosci to niech kupi conversy ;]

Za 100 nie kupi nowych, *może* używane.
Wiesz, jednak płaci się za jakość ;] To nie tylko marka, tak jak w wypadku zwykłych ciuchów ^^
Nie chcę wyjść na materialistkę, czy jakiegoś markowca, ale za swoje zapłaciłam 259zł i wcale nie żałuję. Mam je od początku wakacji, nie są zniszczone, nie brudzą się ;> I do tego to linoleum jest polerowane. Jak masz jakieś błoto, wystarczy przetrzeć szmatką. W zwykłych tego nie ma. Jeszcze trampki Undergrounda mają anty-wilgoć itp., ale wiesz, to są ceny od 220zł w górę. Także polecam, bo to jest kwota warta buta. Lasocki też produkuje dobre, są w miarę tanie - takie długie kosztują od 49zł - 117zł, a zwykłe do kostek od 19zł do 30zł. Są wygodne i mają wkładki ortopedyczne.
Anonymous - Czw 11 Sie, 2005 21:40
Temat postu:
HeyaH napisał/a:
prawdopodobnie nie sa, ale takimi mozesz "szpanowac", bo te sa firmowe, heh ;/

lans musi byc ;]]] Podskakuję
opętana - Pią 12 Sie, 2005 00:30
Temat postu:
Stasilena napisał/a:
opętana napisał/a:

Za 100 nie kupi nowych, *może* używane.

powiedziałam PONAD 100... conversy mozna znalezc tez za 149zl. Wiem o tym, ze za jakosc sie płaci...ale za znaczek firmowy tez ;] bo chyba lepiej sie jest pochwalic conversami niz zwyklymi kupionymi za 15 zł ? ;] a niekiedy tansze wcale nie oznacza gorsze ;]
Anonymous - Pią 12 Sie, 2005 15:10
Temat postu:
Te różowe trampki są do d u p y i tak w nich wogóle nie chodziłam i jak to mówicie, dobrze spuścić je w kiblu o ile się nie zatka Razz A żeby całkowicie zniknęły, to je spalę biggrin
Kupiłam nowe trampki dziś i glany. Glany zamieszczę w temacie z glanami ;D Też głupi temat założyłam z tymi trampami, ale nudziło mi się :>

To moje njuuu trampy:

Miałam kupić czarne, ale nie było tego rozmiaru co ja chciałam ;P
Zresztą te złe takie nie są, różowe to masakra... Shocked
Anonymous - Pią 12 Sie, 2005 15:21
Temat postu:
Czy mi się wydaje, czy one są lekko różowawe?
Anonymous - Pią 12 Sie, 2005 15:28
Temat postu:
Nie są ani trochę ;/

Widocznie jesteś daltonistą, nie potrafisz odróżnić kolorów, na brązowe mówisz ciemna zieleń i na odwrót, granatowe - czarne (i to już nie z małą różnicą, tylko dosyć dużą).

Chyba, że jesteś złośliwy.

Lol, to mnie właśnie wkurza.

No, przy świetle lampy błyskowej może dawać takie złudzenie, ale dwa ostatnie zdjęcia zdecydowanie mają swoją barwę, normalny kolor, a nie różowy/różowawy.
nasty_girl - Pią 12 Sie, 2005 18:31
Temat postu:
KleO napisał/a:
Chyba, że jesteś złośliwy.

Lol, to mnie właśnie wkurza.

lol .. i kto to wczesniej probowal byc zlosliwy
Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 09:08
Temat postu:
Proszę Cię... Chyba widać, że to jest na złość, ty też taka jesteś. -.-
nasty, wkurzasz mnie, bo każdy mój post musisz komentować. Jak Ci coś nie pasuje to się nie udzielaj. Co ty przez to chcesz osiągnąć? Chcesz dostrzec swoją osobę na forum? Chcesz być zauważona? Chyba jesteś za krótko na tym forum i jeszcze nie wiesz jakie tu obowiązują reguły. Od 18 marca 2005 mieć 2389 postów to już szaleństwo. Ile ty dziennie piszesz postów? Musisz odwiedzić każdy dział, każdy temat? Niee, przesadziłam. Każdy Twój post nie zajmie więcej niż 2 linijki, bo co drugi Twój post to czepianie się i obrażanie innych. Tzn. nie liczy się postów, tylko ich jakość, tylko, że twoje nie mają ani najmniejszego sensu z tego co widać.
Powtarzam: jesteś za krótko na tym forum i nie znasz jego historii, tylko to, co teraz jest.
Mam nadzieję, że to zrozumiałaś i zmienisz nastawienie do innych, bo to już przekracza ludzkie pojęcie.
nasty_girl - Sob 13 Sie, 2005 09:33
Temat postu:
po prostu mnie denerwujesz.. a to czy jestem zlosliwa do ilosci napisanych przezemnie postow i tak nie ma nic wspolnego.. pisze ile chce, i co chce, i mi jakas szalona nastolatka ktora nie umie nawet normalnie napisac prostych slow nie bedzie mowic ile i gdzie mam tych postow pisac.. i jescze do tego jakie dlugie maja byc.. takim krotkim postem potrafie wiecej czegos sensownego napisac niz ty w jednym swoim dziwacznym zdaniu w ktorym potrafisz napisac tyle specjalnie popelnionych bledow.. i jezeli uwazasz ze to ja jestem taka zla i ci przeszkadzam, to popatrz wczesniej ze to nie mnie krytykuja pod tym co ja napisalam tylko ciebie a to mowi samo za siebie
Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 09:39
Temat postu:
Ja CIę denerwuję? No powiedz, co Cię tak zdenerwowało? Przecież sama zaczęłaś to wszystko i zaczęłaś te tramki wybrzycać, że kupuje je ktoś co ma nie ten tego, że odnawiam tmaty, a to był jeden temat i odnawia się je gdy jest jakaś potrzeba. Sama obrażasz, a już jedna osoba Ci napisała, że post po poście cały czas kogoś opieprzasz, więc tak się nie broń i skończmy to, chyba że Ci się to tak podoba, bo nie ja mam naturę do pisania tego typu.
nasty_girl - Sob 13 Sie, 2005 09:47
Temat postu:
piszesz wie"sh" jak.. wzrok mi szkodzisz, nosisz rozowe trampki.. no sory ale jak dla mnie to jestes tylko pusta gowniara, wyrazilam swoje zdanie ale ty oczywiscie musialas swoje gowniarskie zachowanie pokazac i robic mi na zlosc? robiac se na zlosc nigdy nie skonczymy.. a wyrazanie swojego zdania.. tego mi nie zabronisz i jezeli uwazam ze jestes jaka jestes i chce to napisac to to napisze.. chcesz to prosze bardzo skonczmy.. i tak juz pokazalas jaka z ciebie tepa malolata..
Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 09:54
Temat postu:
Po pierwsze napisałam, że w tych różowych tramkach, któr są oczojebne nie chodziła, a po drugie kto zaczął mi robić na złość? Np. o tych różowych trampkach? Całej tej kłótni o tym wszystkim nie zaczęłam i nie próbuj całkowitej winy zwalać na mnie. A to jak ktoś się ubiera i Tobie to nie pasuje, to nie musisz się w tym udzielać, zresztą już poraz któryś tam Ci powtarzam, że ja w tych tramkach nigdzie nie wychodziłam. Czy teraz w końcu rozumiesz moją 'złośliwość' do Ciebie?
nasty_girl - Sob 13 Sie, 2005 09:58
Temat postu:
wiem ze ja zaczelam, tylko ze ty musialas uzyc swojego gowniarskiego mozdzku ktory podpowiedzial ci zemsc sie.. a to bylo duza glupota.. duzo ci to dalo? tak robia dzieci z forum 13.. "ona zrobila mi to,jak mam sie na niej zemscic.. bla bla bla"..
Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 10:04
Temat postu:
Dobra, dobra, ja bronilam swojego zdania, a nie, że się będę mścić.
Dobra, skończmy z tym, musze ustąpić - ktoś musi z tym skończyć.
nasty_girl - Sob 13 Sie, 2005 10:10
Temat postu:
no niech ci bedzie.. moze na przyszlosc zanim zrobisz pomyslisz... teraz modzi beda mieli po nas duzo sprzatania..
Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 10:58
Temat postu:
Kuwa, slonce swieci, ptaszki cwierkaja a wy sie klocicie? Nie macie nic lepszego do roboty? :/ Zycie jest piekne!
nasty_girl - Sob 13 Sie, 2005 11:13
Temat postu:
jakie ptaszki.. ja slysze jakies maszyny ktorych uzywaja przy remoncie drog, tony wysypywanej na beton kostki brukowej ktorej dzwiek mnie dobija itd..
Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 11:32
Temat postu:
rozowe trampki sa emo ;]]
Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 12:17
Temat postu:
cicho, to ptaszki Razz mozemy sie zamienic, bo juz mam dosc tego jazgotu zazynanych wrobelkow *_* a i tak w nocy jakis kot sie wpakowal pod TIRa, wiec jek, pisk czy co to on z siebie wydal tez byl fajny

a w ogole to chyba powinnam sie ubrac
Anonymous - Sob 13 Sie, 2005 14:52
Temat postu:
A co na to lekarze? biggrin
nasty_girl - Sob 13 Sie, 2005 15:01
Temat postu:
lekarze zalamuja tylko rece

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group