Dzieci OnLine
INNE PYTANIA - Jak przytyć
malinka - Pią 19 Sie, 2005 19:42
Temat postu: Jak przytyć
Chciałabym przytyć jakieś 3 kg
staram się ,przyznam sie szczerze że jem nawet dużo ,ale najwidoczniej mam za dobrą przemianę materii ...
doradzono mi jeść wszytsko : fast fod - pizze, zapiekanki,hot-dogi , złodycze ... itp...
Ale to nic nie daje ,jestem ciekawa czego jeszcze mogę spróbować
Macie jakieś propozycje,miał ktoś juz taki problem
nasty_girl - Pią 19 Sie, 2005 20:37
Temat postu:
przytyc jest jescze trudniej niz schudnac.. ale chyba nie ma innych sposobow jak jedzenie duzo, niezdrowo, o zlych porach (tluste kolacje pozno w nocy przed snem i takie tam) no ale nie przesadzaj, zebys potem nie musiala sie martwic odchudzaniem
Małgośka - Pią 19 Sie, 2005 20:56
Temat postu:
Sposób jest prosty i bardzo przyjemny: objadać się słodyczami, hamburgerami itp, po czym siedzieć i oglądać telewizorek. Zero ruchu. Do picia same kaloryczne napoje: cola
Anonymous - Pią 19 Sie, 2005 22:26
Temat postu:
Dużo białka i mało ćwiczeń... szczególnie dużo jajek... kogel-mogel-ptysie to jeszcze lpepiej bo doprawione cukrem
malinka - Sob 20 Sie, 2005 09:53
Temat postu:
nasty_girl
"o zlych porach (tluste kolacje pozno w nocy przed snem i takie tam)"
to sobie będę wstawać w nocy na kolacyjke
zobaczymy co z tego wyjdzie
Anonymous - Sob 20 Sie, 2005 10:00
Temat postu:
Ja jem o późnych porach (nawet po północy, tak jak mój tata), w szkole objadam się, że szok, a tak w ogóle to nie jestem jakaś okropnie gruba (chyba).
Masz dobrą przemianę materii, to fakt, ale ja bym raczej odradzała przytycie.
Pozdro.
Anonymous - Sob 20 Sie, 2005 12:09
Temat postu:
Kosta Ty jesteś chuda jak patyk
Jesteś aż tak bardzo chuda że chcesz przytyć ?
Ja marze żeby się pozbyć trochę ciałka a Ty chcesz żeby ci go przybyło <lol>
Po piersze zero ruchu, bo drugie objadanie się do upadłego, popijając niezdroymi napojami z gazem.
Pulkownik Nikt - Sob 20 Sie, 2005 14:39
Temat postu:
rotfl powiem tak.. to wogole nie dziala.
Praktykuje te metode juz od ponad 1,5 roku i nic nie przytylem xD
Sebo - Sob 20 Sie, 2005 16:18
Temat postu:
hehe wiecie ja jakiś rok temu dwa lata temu strasznie chciałem przytyć przytyłem tylko dzięki siłowni później przestałem ćwiczyć i schudłem. Ale teraz jakoś przytyłem fakt dużo jem i mało się ruszam ale duże znaczenie ma w jakim wieku jesteś bo w pewnym wieku bardziej nabiera się masy i dorośleje ja np. mam 20 lat i jakoś przytyłem nie strając się za bardzo kolacje jem późno koło 12 i sporo słodyczy
Elun - Sob 20 Sie, 2005 22:29
Temat postu:
z tym przytyciem to roznie bywa. Niektorzy w mlodym wieku maja nadwage, a inni znowu wygladaja jak kosciotrupy. Ja jak mialm jakies 10 lat tez bardzo chcialam przytyc, wygladalam jak anorektyczka, a ludzie ogladali sie za mna na ulicy. Jednak chcociaz bardzo sie staralam, to nic z tego nie wychodzilo. Przetylam dopiero z jakies 2 lata temu, jak szlam do gimnazjum i od tamtej pory zdazylam juz normalnie wygladac.
Jakbym miala skaner, to bym wzucila pare fotek sprzed paru lat
Lekarze mowili mi, ze moj wyglad zwiazany jest z tym, ze zawsze jak na swoj mlody wiek bylam bardzo wysoka i za szybko roslam, wiec masa ciala nie nadazala za mna i przez dluuugi czas mialam na wadze magiczne 28 kg
Teraz gdy juz przestalam tak szybko rosnac w koncu przetylam i waze 55 kg, chociaz niektorzy i tak twierdza, ze jestem "chudzinką".
Anonymous - Nie 21 Sie, 2005 15:33
Temat postu:
[cenzura] tam nic nie działa...
[cenzura] niezdrowo nie spowoduje ze sie przytyje a predzej zjebie sie skóra, plamy wątrobowe itd więc uważać...
Ojiari666 - Nie 21 Sie, 2005 15:44
Temat postu:
głupi pytanie: Po cholere przytyć?
Aż taki patyk jesteś?
Sorry, ale na szybkie tycie nie ma dobrych rad, tak jak i na szybkie odchudzanie. Jedyne co mi przychodzi do głowy to częste jedzenie w małych ilościach (coraz to kolejne przekąski - obfite jedzenie 3 razy dziennie nic nie daje).
Anonymous - Nie 21 Sie, 2005 20:19
Temat postu:
nie patyk nie jestem bo mam mięśnie...ale mógłbym być szerszy :>
ciekawe czy chudnięcie to kwestia psychiczna
Kinga - Nie 21 Sie, 2005 20:29
Temat postu:
Ciekaaawe = =")
nasty_girl - Nie 21 Sie, 2005 20:36
Temat postu:
jak to po co sie odchudzac.. tak samo zachudy jak i za gruby czlowiek wyglada nieciekawie.. zagrubi sie odchudzaja, za chudzi chca przytyc.. proste i logiczne
Ojiari666 - Nie 21 Sie, 2005 21:02
Temat postu:
Tusza to kwestia diety + genów, więc pełna kontrola nad nią nie jest możliwa
Anonymous - Nie 21 Sie, 2005 22:32
Temat postu:
A ja nadal uważam, ze wystarczy wiedzieć co się je... tz. niekoniecznie fastfood, a coś w stylu makaronu, kaszy po tym da się przytyć... po za tym mięsko i duzo białka...
Anonymous - Pon 22 Sie, 2005 12:38
Temat postu:
je sie co organizm potrzebuje...
gorzej jak nic nie potrzebuje- polecam zjedzenie całej cytryny samemu/j tak skręca zęby że można ześwirować...odjazd...
albo taka pigwa
a najzdrowsze są oczywiście karczochy...na układ trawienny a co niszczy alkohol...no właśnie wątrobe...więc po wódeczce wpieprzyc karczocha albo szczaw i juz sie jest zdrowym :>
ja nadal uważam że nie tylko geny i ilosc jedzenia wpływają na wygląd...choć "co sie je ...tak sie wygląda"
Anonymous - Pon 22 Sie, 2005 21:02
Temat postu:
Kiedy bylem maly i glupszy niz jestem,pomyslalem ze skoro kompot z pigwy jest dobry,to pigwa tez musi byc.Poszedlem do sadu,urwalem jedna,ugryzlem...i to byl szok.Skrecilo mnie jak malo kiedy.
malinka - Czw 01 Wrz, 2005 15:00
Temat postu:
wazyłam się i okazało się ,że przytyłam 1,5 kg podczas wakacji
dużo jeździłam na rowerze w lipcu a ruch wzmaga apetyt u mnie
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group