HeyaH napisał/a: |
Moja kuzynka kupiła łańcuszek żmijkę i jakąś przywieszkę (czyste srebro) za 35 zł.
A jak 10 zł za srebrne kolczyki Ci nie odopowiada, to kup imitację srebra... tylko je będziesz musiała nosić, bo inaczej zczernieją (srebro i/lub złoto... nie pamiętam dokładnie jak jest). |
Martula napisał/a: | ||
|
HeyaH napisał/a: | ||||
Więc nie narzekaj na ceny. ;P |
Kosta napisał/a: |
noooo ...
widziałam w Wawie 1 srebrny kolczyk za 9 zł. więc myślę, że te kółka to nie przesada ![]() |
Pulkownik Nikt napisał/a: |
Nie chce tu prowokowac ani nic..
Ale powiem wam ze kobieta naprawde ladnie wyglada z obroza ;] Albo czyms w tym guscie. |
Nie chce tu prowokowac ani nic..
Ale powiem wam ze kobieta naprawde ladnie wyglada z obroza ;] Albo czyms w tym guscie. |
kradziejka napisał/a: | ||
przypomniałes mi coś - kiedyś szłam ulicą i widzialam mega mroczną gothkę z obrożą z ćwiekami na szyi a do niej przyczepiony łańcuch taki dość długi [ z 1,5 metra] którego końcówkę jak psią smycz trzymał jej chłopak mega mroczny goth [ w sensie ze ubrani na czarno latem w glanach oczywiście maximum zasznurowanych i gotyckich takich rzeczach, tzn rękawy wydłużane, prosta długa suknia u niej itp] |
Kinga napisał/a: | ||||
Chciałąbym to zobaczyc : o Martula zawsze mozesz sobie kupic plasty(i?)kowe heh cena zazwyczaj odnosi sie do jakosci produktu a raczej powinna ... czasmai odnosi sie jedynie do em ... popularnosci firmy która ów produkt wyprodukowała ( produkt produkowała :/ ) nyom |
Do wszystkiego z umiarem kradziejko.
Ale ten lancuch do obrozy przyznam ze praktyczne. |
Martula napisał/a: | ||
Mój kumpel sobie zrobił obrożę z kartki znaczy się z okładki od zeszytu i kazał się prowadzać na spacerki ![]() ![]() |
Kinga napisał/a: |
Haahh opentana wsyztsko ^ ^
Sado maso ... obroza z tekturki ... normalnie orgazm na miejscu Wsluchaj sie w brzmienie tych słów ... obroza z okladki zeszytu ... ![]() Shiz ^ ^ |