HeyaH napisał/a: |
Najpierw ad 2:
Niekoniecznie. Mam koleżankę, wzrost 180 cm, stopa 35... Z resztą, mało kto patrzy na stopy, więc tym się przejmować nie powinnaś. ![]() Ad 1: Ym... może jakieś sznurówki... ale nie jednokolorowe, tylko jakieś takie bardziej ozdobne? Ewentualnie możesz porobić na nim jakieś "ozdoby" białym markerem (biały będzie najbardziej widoczny). A naszywki? Teoretycznie dobry pomysł... ale na butach? Jak dla mnie to niezbyt... ale co kto lubi. ![]() |
Kielbasa Chann napisał/a: |
a i dodoam ze od samego poczatku gdy je kupilam czyli cos pod koniec kwietnia ani razu nie ''widziały''szczoteczki + mydła ![]() |
kradziejka napisał/a: | ||
łohohohoho jaka to ty niejesteś super cool i oryginalna, wiekszość ludzi niemyje pedantycznie swoich butów i sie tym tak niepodnieca==` |
Kinga napisał/a: | ||||
Ja nie lubie mieć zasyfionych butów ubrań ![]() |
Cytat: |
ohohohoho jaka to ty niejesteś super cool i oryginalna, wiekszość ludzi niemyje pedantycznie swoich butów i sie tym tak niepodnieca==` |
kicp napisał/a: | ||
kradziejka: czepiasz sie, mimo ze nie masz racji. Buty to czesc ubioru, 'nakrycie', jesli mozna to tak nazwac, stop [czasem tez wyzej]. W jezyku polskim oficjalnie mowi sie 'ubierac buty', wiec to chyba czesc ubioru, ale moze sie myle, jesli tak to wykaz to
z tego co mi wiadomo, moderatorzy nie powinni byc konfliktowi i unosic sie z emocjami |
pozatym co do przytoczonych moich słów, hm... moderator tez jest człowiekiem i niebedzie zawsze cudny wesoły i uśmiechnięty, post Kielbasy mnie poprostu rozśmieszył więc na niego odpowiedziałam, nie widzę problemu, pozatym to że mam niebyć konfliktową nie znaczy że musze sie zawsze z wszystkimi zgadzać i przytakiwać? niewidze w tym sensu, jeśli Kiełbasa czuje sie urażona to ją przeprosze, nie martw się o to |
a może dla mnie buty nie są ubraniem? są obuwiem, osobiście uważam to za dwie różne rzeczy |
kradziejka napisał/a: |
łohohohoho jaka to ty niejesteś super cool i oryginalna, wiekszość ludzi niemyje pedantycznie swoich butów i sie tym tak niepodnieca==` |