Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - o trampkach rozmowy wszelakie

kicp - Sro 05 Paź, 2005 22:53
Temat postu:
po co ci trampki za 150 zl [w przyblizeniu] i to firmowe?
Mała - Czw 06 Paź, 2005 07:10
Temat postu:
po 1 nie rozwalają/rozklejają się po 2 miesiacach, jak wszystkie ktoer dotad mialam.(3 pary)
po 2 nie po 150, ale ca niecałą 100, bo udalo mi sie znalezc na necie tanio.
po 3 bo kocham trampki
Anonymous - Czw 06 Paź, 2005 11:08
Temat postu:
wole trampki za 10 złotych...pochodze rok i kupie nowe...a jak sie zniszczą nie żałuje
Mała - Czw 06 Paź, 2005 14:30
Temat postu:
mialam kilka par za 10 zl, i zniszczyly mi sie po jednym koncercie.
w conversach narazie nic sie nie niszczy, ogolnie wole dac wiecej i miec je na dluzej.
poza tym nie podobaja mi sie trampy z białą gumą,
zreszta w tej kwesti nie ma co sie spierac, kazdy woli co innego,.
kicp - Czw 06 Paź, 2005 19:31
Temat postu:
glupio wygladaja trampki,[ktore sa synonimem pewnego buntu, punkowego stylu, czy cos kolo tego] za 100 zl. Ostatnio to jest jakas moda, polowa dziewczyn w mojej klasie nosi, i to roznokolorowe i roznomodelowe. Ech...
Mała - Czw 06 Paź, 2005 19:36
Temat postu:
nie nosze roznokolorowych,
nie buntuje sie
lubie trampki wiec je nosze
nie cfhodzi o marke
chodzi o wygode
i nie nosze roznokolorowych
tylko czarne.
Pulkownik Nikt - Czw 06 Paź, 2005 19:37
Temat postu:
hehe u mnie w szkole tez tak jest... Trampeczki w najdziwniejsze wzory i kolory.
Wogole ten "bunt" jesli mozna tak powiedziec zostal wykorzystany i zmieniony w dobry biznes wiec jest naprawde smieszne gdy ktos kto obkupi sie w mrowce czy trollu uwaza sie za jakies outsidera czy nietuzinkowego kolesia. Jak dla mnie moze sie uwazac za kogos wydymanego:)

Jak juz kiedys mowilem prawdziwymi autsiderami sa zule.
Napastnik - Czw 06 Paź, 2005 20:32
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
Wogole ten "bunt" jesli mozna tak powiedziec zostal wykorzystany i zmieniony w dobry biznes wiec jest naprawde smieszne gdy ktos kto obkupi sie w mrowce czy trollu uwaza sie za jakies outsidera czy nietuzinkowego kolesia. Jak dla mnie moze sie uwazac za kogos wydymanego:)

Do tego trzeba jeszcze koniecznie dorzucić pogardę dla kościoła katolickiego i już taki 'mały rozbójniczek' (jakby to pan Jacek Gmoch określił ;]) gotowy. A że jest to biznes bardzo intratny jak widać już dawno spostrzegli inni...
Anonymous - Czw 06 Paź, 2005 20:50
Temat postu:
a widziałam ostatnio fają dziewczynę z 1 klasy w moim gimnazjum
miała na szyi arafate [bo tysz są modne] i czarne trampki wysokie na białą drabinke==` myślałam że padne jak ją zobaczyłam
sama mam zwykłe znoszone czarne trampki, zawsze brudne i zdezelowane dość niespecjalnie

co do konwersów, niestety muszę przyznać racje, nie rozpadają się i są długotrwałe, a te za 10zł mam jedne na dwa miesiące [regularnie od 4 lat] i tak są znoszone strasznie, ledwo "żyją".
Mała - Czw 06 Paź, 2005 21:00
Temat postu:
z tego oto powodu wole wydac wiecej, a rzadziej.
czesto wychodze z takiego zalozenia, choc nie zawsze.
zreszta to zupelnie moja srpawa czy kupie buty za 500 zl, czy za 10, wazne bym sie dobrze czula
pechowa ona - Czw 06 Paź, 2005 21:53
Temat postu:
HeY Wink
Tak. Też mam trampki Wink Czarne Smile. Nie chodzi mi o mode... Mam swój styl i tyle Wink Podobają mi się, są wygodne i dlatego je nosze Smile.
Pozdrawiam Smile
HeLenKa! :****
Pulkownik Nikt - Czw 06 Paź, 2005 22:01
Temat postu:
Nie rozumiem droga Kardziejko o co ci chodzi. Chodzi o trampki czy arafatke? Ktora swoja droga niby jest modna jednak nie wiem czym jest.
Anonymous - Pią 07 Paź, 2005 10:00
Temat postu:
cóż
chodziło mi o trampki, a dokładniej o to ze dziewczę [opisane wyzej] uważa sie za skinhead girl==`
Anonymous - Pią 07 Paź, 2005 12:08
Temat postu:
a ja poszukuje nowych "Łorriorów" z ostatnich wyskoczyła mi pianka po 3 latach używania
opętana - Pią 07 Paź, 2005 13:49
Temat postu:
ja mam takie ktore mi zakrywają kostki, są troche wyzsze od tych do kostki. I dałam za nie ok. 20 no i mam je od kilku miesięcy i nie narzekam ;] są brudne, rozklejone w niektorych miejscach ale to jest fajne hehehhe ;p
w zyciu nie kupiłabym trampek za 100 i wzwyż.... za drogie ;/ wole te ok. 20 zł wydac i starczą mi na pare miesięcy.... a szpanowanie conversami jest bez sensu Wink
altruista - Pią 07 Paź, 2005 16:09
Temat postu:
dokladnie - trampki to z definicji tanie, proste jak konstrukcja cepa buty sportowe/na lato, i jakos gryzie mi sie z tym idea ww. butow za 100+ zet
opętana - Pią 07 Paź, 2005 20:38
Temat postu:
ale zawsze znajdą sie tacy którzy ze zwykłych trampek za 10 zł zrobią takie z bajerami za ponad 100.
Anonymous - Sob 08 Paź, 2005 13:22
Temat postu:
Czy te za 250 zeta mają wbudowany telewizor?
Anonymous - Sob 08 Paź, 2005 15:47
Temat postu:
1. nie chce mi sie o tym z tobą gadać
2. wiem bo ją znam, pozatym tak ostentacyjnie się tym przechwala iż jest skinheadką [?], niestety nie jest łysa i dużo jej do owej subkultury brakuje, ma tylko czarne trampki na drabinke & a[s]rafatke [które chyba niezbyt są eee na miejscu ale mniejsza]
altruista - Sob 08 Paź, 2005 16:02
Temat postu:
kradziejka napisał/a:

a ze mna? Proooooooooooosze [maslane oczy]

kradziejka napisał/a:
2. wiem bo ją znam, pozatym tak ostentacyjnie się tym przechwala iż jest skinheadką [?], niestety nie jest łysa i dużo jej do owej subkultury brakuje, ma tylko czarne trampki na drabinke & a[s]rafatke [które chyba niezbyt są eee na miejscu ale mniejsza]

jest fachowe okreslenie takiego stanu, jezeli dobrze kojarze - 'miec nasrane we lbie'. Dorosnie to jej przejdzie.
Anonymous - Nie 09 Paź, 2005 17:40
Temat postu:
U nas w szkole jak ktos zalozy trampki a szczegolnie takie dlugie uuu kicha na caleg, wysmieja. Poprostu nie uznaje sie takiego stylu. Mi sie nawet podobaja ale zeby nalozyc ... nie za bardzo. Czulabym sie jak jakis ufoludek.
A tak pozatym z conversa sa tez fajne inne buty. Ja mam takie jakby adidasy z conversa i sa bardzo trwale.
Przy okazji watpie zeby ktos nosil sobie trampki bo mu sie tak chce, ale dlatego ze jest taka moda. Kiedy widze takiego kogos od razu mysle: pozer. Tak jak o metalach. Sorry jesli kogos urazilam.
opętana - Nie 09 Paź, 2005 18:05
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
Czy te za 250 zeta mają wbudowany telewizor?

no, nawet dvd ;p
altruista - Nie 09 Paź, 2005 19:17
Temat postu:
agnieszko - czyli nie robisz/robisz cos tylko z powodu presji, hm, 'spoleczenstwa'? Decyduj za siebie, nie zostawiaj tego innym.
Anonymous - Wto 11 Paź, 2005 20:11
Temat postu:
kradziejka napisał/a:

Pojechałaś mi, ale i tak cie lubie bo jesteś fajna i ogólnie kul i na dodatek andergrand!
Lubie ostre :*
Anonymous - Wto 11 Paź, 2005 21:06
Temat postu:
Agnieszka a co powiesz na czlowieka, który chodzi w trampkach w sumie od dzieciństwa, bo zawsze chciałam mieć "te z białym noskiem"
opętana - Wto 11 Paź, 2005 21:53
Temat postu:
Moj kolega, fakt, mieszka na wsi ;] i tez nosi trampki, nie z powodu ze są takie cool, czy slucha metalu albo punk'u... ot tak. I On nie potrzebuje conversow za 100, tylko zwykle za ok. 10.
Anonymous - Wto 11 Paź, 2005 21:58
Temat postu:
Moje najdroższe trampki kosztowały 30 zeta i tylko dlatego, ze były wysokie. Nigdy bym nie kupiła conversów z czystej oszczędnosci wolę to co zostanie wydac na ksiązkę, moze dolozyc troche kasy, ale bedzie przyjemne i pozyteczne
Czemu podkreslilas, ze kolega ze wsi?
Anonymous - Sro 12 Paź, 2005 13:39
Temat postu:
kicp - kolejny nominowany do pozbycia sie fukncji pomógł mi?...
kicp - Sro 12 Paź, 2005 14:08
Temat postu:
kradziejka napisał/a:

nie rob tego, bo sie zamkne w sobie :(
altruista - Sro 12 Paź, 2005 16:08
Temat postu:
kradziejka napisał/a:

ehehehehe ;] nie wstane, tak bede lezal.

nim nen - jestes pozerka, od 3 roku zycia! Zgin! Inkwizycja palila takich ludzi na stosie!
Anonymous - Sro 12 Paź, 2005 17:11
Temat postu:
Kurde widzisz byłam pozerką od dawna biggrin
Ale wiesz pozerzy przestaną nosić trampki a ja nadal będę chciała nosić te z białym noskiem, będę przez całe życie pozerem
Anonymous - Sro 12 Paź, 2005 17:18
Temat postu:
nowa subkultura - pozer(us) vulgaris
Anonymous - Sro 12 Paź, 2005 20:22
Temat postu:
Może poprostu rosyjski chochlik w trampkach?
Nawet za 60 lat będę 100% pozerką chodzącą w trampkach biggrin
weroskaaa - Pon 01 Maj, 2006 14:50
Temat postu:
ja tam nie lubie trampek... buty z Nike, Pumy, Reebok'a żądzą Smile SmileRazz

pozdrawiam Razz Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group