Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Jak to jest??

BaSiA__ToSiA - Pią 21 Paź, 2005 17:20
Temat postu: Jak to jest??
glupio sie do tego przyznawac, ale chlopaka jeszcze nie mialam. prawie wszystkie dziwczyny w klasie juz go mialy lub jakis sie do nich dostwia a ja zostaje sama. moze czasem jakies tam zartobliwe zaczepki. jak mi sie jakis podoba to.... nawet nie bede konczyc bo jak zawsze sie okazuje podoba sie on mojej kolezance i probuje ich jakos polaczyca ja zostaje sama. co mam zrobic, zdradzic kolezanke czy poczekac???
Ona89 - Pią 21 Paź, 2005 17:32
Temat postu:
Radzę ci poczekać, nie warto tracić koleżanki dla jakiegoś chłopaka, na pewno znajdzie się taki, któremu ty się będziesz podobać. Jeśli chłopk, który ci się podoba wybierze kogoś innego, to choćbyś stanęła na głowie to i tak on cię nie pokocha. Jesteś jeszcze młoda, ja mam 16 lat i też nigdy nie miałam i nie mam chłopaka, ale jak widać jeszcze żyję. Lepiej soptkać później tego jedynego na całe życie, niż mieć, co miesiąc nowego i żadnen nie będzie właściwy.
Anonymous - Pią 21 Paź, 2005 18:09
Temat postu:
Dziewczyno ty masz dopiero 13 lat! Jesteś jeszcze młoda (według mojej mamy wogle zamłoda na chłopaka^^) Napewno nie masz się czym martwić... Takie chodzenie małolatów nie ma sensu, często mówią sobie tylko cześć na korytarzu i piszą miłosne smsy, bezsens =,= A te zaczepki, widać że twoi rówieśnicy nie są dojrzali!
Anonymous - Pią 21 Paź, 2005 18:56
Temat postu:
hm, jesteś pewna że lepiej mieć jakiegokolwiek byle tylko mieć, niż poczekać do prawdziwego uczucia? ja nie byłabym taka pewna
owca - Pią 21 Paź, 2005 20:09
Temat postu:
Moim zdaniem nie warto w tym wieku traktowac zwiazkow z chlopakami powaznie bo oni sa jeszcze nie dojrzali uczuciowo Wink
Ma... - Pią 21 Paź, 2005 23:27
Temat postu:
Wiesz co owca nie zgodzę się z Tobą!Każdy dojrzewa do związku w różnym czasie,wcześniej zawsze płeć żeńska.... Smile Z postu autorki wynika,że faktycznie to jeszcze nie to...BaSiA__ToSiA nie przejmuj się tym tak bardzo(rozpoznasz kiedy tak naprawdę prawdziwe uczucie przyjdzie)
kicp - Pią 21 Paź, 2005 23:31
Temat postu:
związki na siłę to głupota. Tak jak i wyśmiewanie się z kogoś, że nie miał jeszcze dziewczyny.
Sebo - Sob 22 Paź, 2005 07:50
Temat postu:
dziewczyno jak ty masz 13 lat to masz jeszcze bardzo dużo czasu na chłopaka, takie chodzenie w podstawówce na siłe to wogóle bez sensu jest będzie chłopak o tak o bo jest i nic z tym nie będzie się wiązać przeważnie taki związek przebiega tak:
ona: cześć
on: cześć
ona: jak się nazywasz
on: jakieś tam imię podaje
ona: masz dziewczyne??
on: nie
ona: a chcesz ze mną chodzić??
on: tak
ona: ale fajnie już Cię kocham
i ile czasu przetrwa taki związek?? Laughing
więcej niż dwa tyg. mu nie daje:P
nasty_girl - Sob 22 Paź, 2005 09:59
Temat postu:
Ma... napisał/a:
rozpoznasz kiedy tak naprawdę prawdziwe uczucie przyjdzie

w tym wieku kazde najmniejsze zauroczenie, i chlopak ktory przeszedl druga strona ulicy, i sie usmiechnal, sa wielka miloscia..
Anonymous - Sob 22 Paź, 2005 11:16
Temat postu:
Sebo napisał/a:
dziewczyno jak ty masz 13 lat to masz jeszcze bardzo dużo czasu na chłopaka, takie chodzenie w podstawówce na siłe to wogóle bez sensu jest będzie chłopak o tak o bo jest i nic z tym nie będzie się wiązać przeważnie taki związek przebiega tak:
Hehehe z tego postu wynika że to dziewczyna prosi chlopaka o chodzenie Laughing
Anonymous - Sob 22 Paź, 2005 14:06
Temat postu:
po co ci chłopak?Bo kolezanki maja i ty tez chcesz miec..?Lepiej poczekac na prawdziwą,trwalsza milosc,niz miec chlopaka tylko po to by miec..
To bez sensu.
Ja mam 14 lat i nigdy nie mialam chlopaka Razz i nie narzekam Razz
Anonymous - Sob 22 Paź, 2005 14:11
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
Sebo napisał/a:

I co w tym dziwnego? o.-
Anonymous - Sob 22 Paź, 2005 14:53
Temat postu:
HeyaH napisał/a:
Stokrotka napisał/a:
Sebo napisał/a:

I co w tym dziwnego? o.-
Mnie to się wydaje dziwne =,= Bo to chłopak powinien poprosić dziewczynę, grzeczność tego wymaga =P
owca - Sob 22 Paź, 2005 18:44
Temat postu:
No zeczywiscie tak powienno byc ale teraz jest roznie bo czasami jak laska nie wezmie sprawy w swoje rece to lipa Very Happy
Anonymous - Sob 22 Paź, 2005 19:02
Temat postu:
sratatata, a nie grzecznosc. rownie dobrze, gdy spodoba Ci sie jakis chlopak bedziesz w nieskonczonosc czekala na jego gest i nie powiesz mu, co czujesz? bo grzecznosc tego wymaga?
Kinga - Sob 22 Paź, 2005 19:53
Temat postu:
Sebo napisał/a:

kazdy jest inny bez przesady ...
Shaleniec - Sob 22 Paź, 2005 22:05
Temat postu:
ja 1-szego chlopaka mialam w wieku 14 lat i nie uwazam zebyn to byla wartosciowa "milosc" Razz nie warto! lepiej poczekac. Smile
nasty_girl - Pon 24 Paź, 2005 13:16
Temat postu:
Shaleniec napisał/a:
ja 1-szego chlopaka mialam w wieku 14 lat i nie uwazam zebyn to byla wartosciowa "milosc" Razz nie warto! lepiej poczekac. Smile

i w wieku 15 lat zmieniac ich jak skarpetki? czy moze cos sie u ciebie zmienilo.. ?
Yarpen_Abbil - Wto 25 Paź, 2005 18:49
Temat postu:
Ja już od dawna wypowiedzi Shaleniec traktuje z przymrużeniem oka... Sorki, ale to, że nie potrafisz zbudować trwałego związku nie oznacza, że inny 15-sto czy nawet 14-latek nie jest w stanie tego uczynić... A zdarzają się przypadki - uwierz mi Wink ...
Anonymous - Wto 25 Paź, 2005 19:21
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Shaleniec napisał/a:

i w wieku 15 lat zmieniac ich jak skarpetki? czy moze cos sie u ciebie zmienilo.. ?

Moze doradza innym,co by nie wyprawiali takich glupstw jak ona.
Sebo - Sro 26 Paź, 2005 21:24
Temat postu:
hehe zdarzają sięWink żywy przykład nasty poznałem ją gdy miała 15 lat:P
Anadriel - Czw 27 Paź, 2005 13:07
Temat postu:
Czasem warto poczekać, bo gdy ma się 13 lat jak Ty i ma się chłopaka to związek ten raczej się rozpadnie, żadko się zdarza żeby taki związek przetrwał całe życie, bo ludzie w tym wieku najbardziej się zmieniają i z czasem zaczynają samym sobie przeszkadzać wniektórych momentach życia.
A przecież koleżanka (jeśli nic was nie porużni) zostanie zToba na resztę życia , no możeprzesadziłam ,ale w każdym razie dłużej niż chłopak Wink a chłopak nawet nie zauważysz jak szybciutko się ulotni.... Confused

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group