Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Czy sie podobam

Bilentoo - Wto 20 Gru, 2005 15:48
Temat postu: Czy sie podobam
Mam pytanie, jeśli podoba mi sie dziewczyna i nasze spojrzenia sie spotykają co to oznacza?
Np. jestem w kinie z całą szkołą, nagle Ktoś coś głośno powiedział część odwrociła sie do tylu ja i Ona też. Gdy wszyscy sie odwracają w stonę "naturalną" ja sie na nią "patrze" ona na mnie. W tym samym momencie. Sytuacji było wiele. Jeszcze inną sytacją jest: ja sie nie patrze w jej kierunku a ona skolei patrzy sie na mnie, gdy w tym miomencie ja na nią odwraca sie.
Shaunri - Wto 20 Gru, 2005 15:56
Temat postu:
Zależy... Zależy jak czujesz. Ja np. wiem kiedy się komuś podobam, a kiedy nie, po prostu to się czuje, wiem, żę kiedy osoba patrzy na mnie "o tak" to się jej podobam, a kiedy po prostu przypadkiem, to nie. To widać, to się wie.

Zresztą, jeśli dana osoba Ci się przygląda, a następnie unika twojego wzroku... ; )

Ciężko powiedzieć, czy się jej podobasz, czy nie, musisz sam to rozgryźć. Zależy to od wielu czynników, wieku, danej osoby. Zrób jak czujesz, albo ją "olej", albo... ; )
choredusze - Wto 20 Gru, 2005 17:37
Temat postu:
sporobj do nie zagdac;p mozliwe ze sie jej podobasz w sumie. ale nie mysl sobie ze od razu chce chodzic z toba ;p i nei badz nachalny bo to najgorsze co moze byc ! ! !
Blanka - Sro 21 Gru, 2005 22:39
Temat postu:
nom... wygląda na to, że chyba zwróciła na ciabie uwagę=). Jeśli ona pdoba Ci się to zagadaj jakoś, zapytaj o godzinę albo coś takiego=), a potem jakoś samo wyniknie, ponarzekajcie na szklołę itp=). Nie bądź nachalny, nie wiem jak inne ale mnie męczy gdy ktoś mi du*e truje co chwilę... wolę czuć niepewność taką... nic do końca bo jest ciekawiej=). więc... do dzieła=)
opętana - Sro 21 Gru, 2005 23:03
Temat postu:
nie zawsze jest tak, że gdy ktos na nas patrzy to My sie mu podobamy.
Tzn. nie mówie, że tak jest w tym przypadku...ale moze lepiej 'sprawdzic' poprzez kogoś (bo napewno znasz kogos kto zna kogos kto ją zna, w kazdym razie kogos z jej znajomych) dlaczego tak sie na Ciebie patrzy, niz pozniej zrobić z siebie głupka.
Shaunri - Czw 22 Gru, 2005 07:40
Temat postu:
opętana - Taaaa... Gugu dzidzi...? Toż to praktyki ze żłobka wyciągnięte. Nienawidzę, kiedy ktoś tak mówi, nienawidzę takich sposóbów.

Jeśli nie jesteś w stanie do niej podejść i zrobić z siebie tego głupka, to daruj sobie, nie jesteś wystarczająco dojrzały. Ale co najważniejsze - Nigdy, ale to przenigdy nie załatwiaj takich spraw poprzez "koleżanki"...
Mroczny_jogurt - Czw 22 Gru, 2005 08:27
Temat postu:
to bardzo czesto widac, czy komus sie podobasz czy nie- trzeba byc tylko dobrym obserwatorem
Anonymous - Czw 22 Gru, 2005 12:21
Temat postu:
taaa to gadanie, sygnaly i obserwowanie, nigdy sie nie sprawdza :>
Shaunri - Czw 22 Gru, 2005 13:12
Temat postu:
Anton - U mnie raz się nie sprawdziło.. Tylko raz...
Mroczny_jogurt - Czw 22 Gru, 2005 13:59
Temat postu:
Anton jak sie jest tak slepym jak Ty to nie dziala. ale tacy ludzie nieczesto sie zdarzaja ;]
piepia - Czw 22 Gru, 2005 14:28
Temat postu:
To jest po prostu zainteresowanie twoja osoba......
opętana - Czw 22 Gru, 2005 17:46
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
opętana - Taaaa... Gugu dzidzi...? Toż to praktyki ze żłobka wyciągnięte. Nienawidzę, kiedy ktoś tak mówi, nienawidzę takich sposóbów.

Jeśli nie jesteś w stanie do niej podejść i zrobić z siebie tego głupka, to daruj sobie, nie jesteś wystarczająco dojrzały. Ale co najważniejsze - Nigdy, ale to przenigdy nie załatwiaj takich spraw poprzez "koleżanki"...

Ale jesli ma sie zaufane kolezanki? Nigdy nic nie zaszkodzi sie dowiedziec, przeciez cała szkoła o tym huczyć nie bedzie. Dyskretnie.
Shaunri - Czw 22 Gru, 2005 19:09
Temat postu:
opętana - A dowiaduj się czego sobie tylko zachcesz. Ja takich praktyk nie wyrabiałem, i już nigdy nie będę. Tylko i wyłącznie dlatego, że uważam to za dziecinadę (<wspomina jak jego kumpel otrzymał list "Jak poderwać xxx dziewczynę *gdzie xxx to imię i nazwisko">), i tyle. Takie moje zdanie. Jak chce się czegoś wywiedzieć, to niech dziewczyny zapyta, a nie jej koleżanki.
opętana - Czw 22 Gru, 2005 19:13
Temat postu:
Shaunri napisał/a:
opętana - A dowiaduj się czego sobie tylko zachcesz. Ja takich praktyk nie wyrabiałem, i już nigdy nie będę. Tylko i wyłącznie dlatego, że uważam to za dziecinadę (<wspomina jak jego kumpel otrzymał list "Jak poderwać xxx dziewczynę *gdzie xxx to imię i nazwisko">), i tyle. Takie moje zdanie. Jak chce się czegoś wywiedzieć, to niech dziewczyny zapyta, a nie jej koleżanki.

Tak sie składa, ze nie mam potrzeby dowiadywania sie czegokolwiek. Jesli nawet to dziecinada, to jakze skuteczna;)
Shaunri - Czw 22 Gru, 2005 21:26
Temat postu:
"ale jakże skuteczna" No czy ja wiem... Jakbym się dowiedział że ktoś o mnie w ten sposób zdobywa informacje to raczej by ta osoba w moich oczach straciła...
Bilentoo - Sro 28 Gru, 2005 11:06
Temat postu:
Jak sie tak znacie to mże wiecie co oznaczają spojrzenia:

- słodkie spojrzenie

- Patrzenie ostro w oczy z zainteresowaniem

- spojrzenie, które mówi - ? znak zapytania

- spojrzenie "ostre" - ! wykrzykinik

Smile
Shaunri - Sro 28 Gru, 2005 12:54
Temat postu:
Bilentoo - Jak można zdefiniować coś, do czego nie ma definicji? To się czuje, i już. Nie da się zdefiniować miłości, uczucia, tak samo jak tych spojrzeń. Po prostu to się czuje, czy ktoś "na Ciebie leci", czy tylko patrzy bo jesteś wyjątkowo brzydki.

Edit: Zreszta, większość z was jeszcze nie raz się przekona, że wpierw pomyśli "O, tutaj coś może być, chyba się jej podobam" - Nic z tego nie wyjdzie, bo coś tam, coś tam, ale po latach/dniach/miesiącach dowiecie się że to była prawda.
Anonymous - Czw 29 Gru, 2005 21:33
Temat postu:
gorzej jak stwierdzi to spojrzenie to cos!
podejdzie do niej i powie wiem ze czujesz do mnie to co ja do ciebie, bedziemy razem itd?
a w gruncie rzeczy blefował
wyjdzie na ostrego wałka
Shaunri - Czw 29 Gru, 2005 21:44
Temat postu:
zuzia - Ehhh.. Widać żeś dziecko - Tylko w twoim wieku można iść na taką szczerość na wstępie. Fakt, tylko takie wpadki o których mówisz nauczą Ciebie i wszystkich innych jak się w takich sytuacjach zachować.
Anonymous - Czw 29 Gru, 2005 21:44
Temat postu:
tak samo by było jakby poszedł małymi kroczkami
zawsze moze sie pomylic

masz racje milosci nie da sie okreslic ale czasem mozna ją źle odebrac

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group