Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - alkohol

joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 17:18
Temat postu: alkohol
Czy powinnam tolerowac to ze moj chlopak sie upije bedac na dyskotece (beze mnie)? A potem dzwoni taki pijany i mowi mi jak bardzo mnie kocha? Oczywiscie te slowa brzmia oblesnie bo placze mu sie jezyk, jąka sie itd.
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 17:20
Temat postu:
To zalezy jak czesto to robi.Oczywiscie jesli taka sytuacja zdarzu mu sie raz na naprawde dluuuuuugi czas, to moim zdanie nie musisz od razu rzucac go z tego powodu :] pewnie ze jest to denerwujace itp,ale jesli nie zdarza sie czesto nie musisz jakos strasznie boczyc sie na faceta :] w koncu to tylko czlowiek Razz ale jesli jest to dla Ciebie nie do wytrzymania pogadaj z facetem,powiedz co lezy Ci na serduchu i powinno byc ok :]
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 17:21
Temat postu:
Czy to normalne ze mam o to do niego pretensje? Jak wy byscie zrobily? (zwracam sie do dziewczyn)

[ Dodano: Niedziela Styczeń 22, 2006 17:22 ]
To byl pierwszy raz.
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 17:25
Temat postu:
Z jednej strony tak, bo moze Ci sie nie podobac takie zachowanie faceta z ktorym cos Cie laczy, ale powtarzam co mowilam, jesli takie zachowania zdarzaja mu sie naprawde rzadko,serio,mozesz mu to wybaczyc :] w koncu kazdy musi czasem zaszalec czy odreagowac Smile i jesli nie robi nic innego jak tylko to ze wypil za duzo (w sensie nie lata za innymi itp) mozesz przymknac na to oko, pod warunkiem ze nie zacznie to wystepowac za czesto :]
nasty_girl - Nie 22 Sty, 2006 18:32
Temat postu: Re: alkohol
joasia1990 napisał/a:
Czy powinnam tolerowac to ze moj chlopak sie upije bedac na dyskotece (beze mnie)? A potem dzwoni taki pijany i mowi mi jak bardzo mnie kocha? Oczywiscie te slowa brzmia oblesnie bo placze mu sie jezyk, jąka sie itd.

po 1. jezeli jest twoim chlopakiem ,to dla czego chodzi na imprezy sam, pomyslal chociaz zeby ciebie tez zabrac, zaproponowal, dla mnie to jakies dziwne?
po 2. jezeli ci to przeszkadza, to nie musisz tego tolerowac..
pozatym.. takie slowa mowione jak jest pijany, to nie wiadomo ile warte..
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 18:41
Temat postu:
nasty - nie poszlam z nim bo bylam chora, ale proponowal mi i bardzo chcial zebym poszla
nasty_girl - Nie 22 Sty, 2006 18:45
Temat postu:
na miejscu chlopaka bym nie poszla i poczekala na nastepna impreze, zeby pojsc razem, no ale rozni sa ludzie..
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 18:50
Temat postu:
Ja tez bym tak zrobila ale on jest inny Crying or Very sad
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 18:54
Temat postu:
Jesli on jest inny to narazie nie pozostaje Ci nic innego jak pogadac z Nim na powaznie co Cie boli w jego zachowaniu
nasty_girl - Nie 22 Sty, 2006 18:58
Temat postu:
giraffka, wyjelas mi to z ust. a jezeli on nie bedzie potrafil uszanowac twojego zdania, to moze lepiej poczekac na bardziej odpowiedniego..
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 19:00
Temat postu:
No raczej.. troche dziwne jest kiedy Twoj facet woli isc na impreze niz opiekowac sie Toba kiedy go potrzebujesz...
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 19:09
Temat postu:
Nie bylam obloznie chora. Wlasciwie czulam sie swietnie ale mama nie pozwalala mi wyjsc bo mialam niby ropne migdaly (dziwne bo mnie nie bolaly). A on poszedl bo jego przyjaciel wrocil na dwa dni do Polski (byl w Niemczech) i znowu wyjezdzal. Do klubu poszli wszyscy jego kumple. Wiem ze moze wypadaloby mu nie isc ale ja sama powiedzialam ze ma pojsc bo wiedzialam jak bardzo mu zalezy.
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 19:13
Temat postu:
Hm.... no coz, wg mnie mogl chociaz isc na krocej i mimo wszystko wrocic do Ciebie, lub nie wiem co...
nasty_girl - Nie 22 Sty, 2006 19:14
Temat postu:
obloznie, nie obloznie.. ale bylas.. pozatym facet byl w polsce dwa dni, mogl sie z twoim chlopakiem w inny sposob spotkac, a nie po klubach sie rozpijac bez cieibe..
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 19:22
Temat postu:
Tez racja ale ja chcialam zeby sobie poszedl bo ostatnio mial kiepski humorek i mialam nadzieje ze mu sie poprawi
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 19:23
Temat postu:
Ja tam bym wolala facetowi sama humorek poprawic niz wysylac go na impreze z kumplem Razz
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 19:25
Temat postu:
Probowalam i poprawilam ale dla pewnosci wolalam zeby sie rozerwal bo ostatnio cos go gryzlo ale nie chcial powiedziec co. Ah ta meska ambicja. Wink
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 19:28
Temat postu:
I do tego ta meska duma.. bleh Razz
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 19:31
Temat postu:
Oni juz tacy sa. Nic na to nie poradzimy, chociaz kto wie? Wink
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 19:32
Temat postu:
Jak ja to czasem mowie : `Kobieta jest strażniczką duszy mężczyzny`, wiec dlaczego go jeszcze od razu nie wychowac?biggrin
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 19:33
Temat postu:
giraffka - poslucham cie i sprobuje, ale moze byc ciezko Wink
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 19:35
Temat postu:
Proboj proboj biggrin od tego jeszcze nigdy nikt nie umarl :]
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 19:37
Temat postu:
No wlasnie. Bede pierwsza Wink
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 19:37
Temat postu:
oby nie Razz
opętana - Nie 22 Sty, 2006 19:51
Temat postu:
amm, alkohol to wróg człowieka! ;p
mi tez zdarzyło sie takie cos, ze chłopak po pijanemu powiedział ze mnie kocha i chce sie ze mną przespać ;] hmm ale na drugi dzien było mu przez to strasznie głupio...ale co te procenty nie robią z człowiekiem...wiec powinno sie to wybaczyc ;] heh
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 19:55
Temat postu:
Moj facet zawsze kiedy wypije dzwoni i jest tak:

On:Ale kochasz mnie??
Ja:Kocham
On:Ale na pewno??
Ja:na pewno
On:Ale nie zostawisz mnie??
Ja:Nie zostawie Cie (tu zwykle zaczynam sie smiac Razz)
On:A nie jest zla moja Misia??
Ja:Jest zla (ciagle sie smiejac Razz)
On:Ale nie zostawisz mnie?

I w kolko to samo Razz
joasia1990 - Nie 22 Sty, 2006 19:57
Temat postu:
giraffka - mowie serio. Podziekuj rodzicom. Wink

ps. spox rozmowa. Razz moja byla gorsza Sad
giraffka - Nie 22 Sty, 2006 20:02
Temat postu:
Spoko nie spoko,ale dziwna Razz Podziekuje rodzicom zapewne,jak sama dojde do takich wnioskow biggrin
Keeveek - Pon 23 Sty, 2006 09:40
Temat postu:
samo to że chłopak zachlewa się na imprezie świadczy o jego wysokim poziomie kulturalnym, emocjonalnym. A że akurat wtedy sobie przypomina, że Cię kocha? Cóż, być może zanim się upił był zajęty robieniem malinki komuś innemu.. bo przecież Ty mu nie dajesz ;]
Shaunri - Pon 23 Sty, 2006 11:39
Temat postu:
Keeveek - Nie malinki, ino minetki, bo podobno dobry w tym jest, tylko jeszcze jej nie robił ; )
Keeveek - Pon 23 Sty, 2006 11:45
Temat postu:
było tez o malinkach, raku skóry i tym podobnych
Shaunri - Pon 23 Sty, 2006 14:16
Temat postu:
"było też o malinkach, raku skóry i tym podobnych" <wybucha śmiechem>, nie no nie wyrobiłem przy tym po prostu : D - Kapitalny tekst ; )[/center]
giraffka - Pon 23 Sty, 2006 17:06
Temat postu:
Ale sie wysmiewacie z biednej dziewczyny :> a moze juz jednak zrobil?W koncu ten temat niedzisiejszy juz Razz
Keeveek - Pon 23 Sty, 2006 19:41
Temat postu:
ale prawda taka że długotrwałe i powtarzające się podrażneinia skóry w miejscach wrażliwych prowadzą do raka skóry [nieprawidłowego dzielenia się komórek]
giraffka - Pon 23 Sty, 2006 20:24
Temat postu:
Hm.. lepiej nie bede wdawac sie w dyskusje na ten temat Razz
Blanka - Pon 23 Sty, 2006 20:59
Temat postu:
Eh alkohol. W sumie to mogłabyś być zła jakby mówił coś głupiego przez telefon albo dzwonił bardzo późno no ale skoro z nim jesteś to czy nawet nawalony nie może coi powiedzieć, że cię kocha? Nie lubisz jak pije- nie posylaj go na takie imprezy.
Shaunri - Pon 23 Sty, 2006 21:58
Temat postu:
Blanka - A co to on pies żeby go wychowywać?
opętana - Pon 23 Sty, 2006 22:49
Temat postu:
giraffka napisał/a:
Ale sie wysmiewacie z biednej dziewczyny :> a moze juz jednak zrobil?W koncu ten temat niedzisiejszy juz Razz

ta "Kochaniee, zrób mi malinke bo na forum mi nie wierzą i sie ze mnie smieją" xP
Keeveek - Wto 24 Sty, 2006 10:02
Temat postu:
LOL dobre Razz kochanie pokaż mi jak się ładuje zdjęcia , musze wrzucić jedno swoje [na rotten.com] Razz

co do powyższych postów. on jak będzie chciał to i tak będzie chodził na takie imprezy i sie uchlewał - - lepiej z nim pogadać i powiedzieć mu że sie martwisz o niego i że nie chcesz żeby sie upijał bo potem wydzwania do Ciebie po pijaku i jest to dla Ciebie nieprzyjemne..
Blanka - Wto 24 Sty, 2006 16:15
Temat postu:
Nie mowie ze pies- zle to odebrales. Po prostu skoro jej to przeszkadza to niech go nie wypycha na imprezy, albo niech ona idzie z nim. A najlepiej jak z nim o tym pogada... pozatym to nawet zabawne jak chlopak od czasu do czasu zadzwoni nawet troszke wstawiony i mowi ze cie kocha- gorzej gdy mowi glupie rzeczy, przeklina- to wtedy bys miala powod... A tak to najlepiej nikomu niczego nie zabraniac lub nie nakazywac- tylko mowic co cię boli, a co się podoba...i tyle- ludzie nie lubią zakazów
Keeveek - Wto 24 Sty, 2006 16:18
Temat postu:
ZABAWNE? Shocked holy sheep... chyba mamy inne poczucie humoru.. niech zadzwoni do Ciebie pijany ojciec i mówi Ci jak to Cie kocha .. - -
Shaunri - Wto 24 Sty, 2006 17:32
Temat postu:
Blanka - Nie lubię ludzi pijanych, wstawionych - ich glos przyprawia mnie o kur@$cę... Ja bym nie zniósł gdyby moja partnerka się upiła - Parokrotnie już nie zniosłem <wyciera krew z ostrza ; )>. Pewne rzeczy warto omówic zanim się staną - Ale wszystko najpierw musi się chociaż raz w życiu zdarzyc...
Mroczny_jogurt - Sro 25 Sty, 2006 07:35
Temat postu:
hyhy ja musze to tolerowac bo moj jak zaczyna w siebie wlewac alkohol, to znajomi mu w tym pomagaja, a ze bydlak ma twarda glowe to niczego po nim nie widac i ludzie w pewnym momencie orientuja sie, ze jest np nieprytomny chociaz minute temu wygladal normalnie biggrin ale jest dorosly i na szczescie nie robi wtedy zadnych glupstw wiec jakos to toleruje ;]
Blanka - Sro 25 Sty, 2006 21:09
Temat postu:
Keeveek- ja nie mowie o ojcu. I wiesz wolalabym zeby moj chlopak zadzwonil wstawiony i powiedzial ze mnie kocha niz by mial z jakąs laską sie calowac albo h** wie co jeszcze po kątach...

Shaunri- no masz rację... tylko ludzie wstawieni nie zawsze zachowują się tak samo. Jeśli ktoś po prostu usiądzie, i będzie patrzyl w kont lub plakal to mi nie przeszkadza, jesli bedzie robil rozpi****** no to rzeczywiscie... Owszem pewne rzeczy warto omowic... ale uczymy sie na błędach.
Shaunri - Sro 25 Sty, 2006 21:34
Temat postu:
Blanka - Nie lubię żadnego z zachowań ludzi wstawionych - Są takie... Nienaturalne... Nietypowe dla danej osoby...
giraffka - Czw 26 Sty, 2006 18:45
Temat postu:
Shaunri, a Ty sie nigdy nie upiles?:>
Keeveek - Czw 26 Sty, 2006 18:47
Temat postu:
a co, to takie niemożliwe do osiągnięcia? - -
giraffka - Czw 26 Sty, 2006 18:50
Temat postu:
Oczywiscie ze mozliwe ;] ja nic nie sugeruje, ze niby co, ze ludzie ktorzy sie nigdy nie upili sa nienormalni?:>:> nie, ja zwyczajnie pytam Smile
nasty_girl - Czw 26 Sty, 2006 19:05
Temat postu:
moze sie uczy na bledach?
Shaunri - Czw 26 Sty, 2006 22:18
Temat postu:
Nie, nigdy się nie upiłem, jestem abstynentem...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group