Dzieci OnLine
Moda, Uroda, Wygląd - Ubrania w stylu hip-hop?
Asiula1994 - Pią 03 Lut, 2006 10:55
Temat postu: Ubrania w stylu hip-hop?
Hej!
Co do tematu - na myśl pewnie nasuną się bluzy z kapturem i spodnie z krokiem przy kolanach.
Ale właściwie nie o to mi chodzi.
W tamtym roku byłam na wakacjach u babci.
Babcia mieszka z ciocią a do cioci(41l) przyjechała koleżanka(24l).
Oczywiście od razu (ciocia do Eli) "Ojej! Gdzie Ty kupiłaś te spodnie?!"
Dobra.
Ja zauważyłam dopiero po chwili(sama sie sobie zdziwiłam).
Spodnie z jakiegoś takeigo szeleszczącego materału, bardzo kolorowe.
"W hip-hop'owym sklepie" (dalej już opisywanie gdzie ten sklep).
Potem Ela z tego sklepu pokazała cioci jeszcze kostium kąpielowy w podobnych kolorach.
I tu nasuwa się moje pytanie - styl hip-hop...Dla dziewczyn?
Ma ktoś zdjęcia takich ubrań, najlepiej stronkę takiego sklepu, ceny takich ubrań w danych sklepach?
Ktos wie cosik na ten temat?
Z góry dzieki.
opętana - Pią 03 Lut, 2006 12:52
Temat postu:
Styl hip-hop, heheh jakos smiesznie to brzmi ;p
Nikt nie powiedział ze tego typu ubrania sa tylko dla facetów, ale jednak to oni w wiekszosci sie tak ubierają. Co nie znaczy, ze dziewczyny nie mogą. Ale fakt faktem niezbyt ciekawie i atrakcyjnie kobiety w takich ciuchach wyglądają.
Asiula1994 - Pią 03 Lut, 2006 14:42
Temat postu:
Nie wiedzialam jak to nazwać...Z tym, ze Ela dość łądnie wyglądała.
Szerokie ale niezbyt spodnie (kolorowe) i obcisła bluzka na ramiączkach - to łądnie wyglądało...
To ma ktoś stronki albo zdjęcia?
nasty_girl - Pią 03 Lut, 2006 14:45
Temat postu:
no wlasnie, bo ze spodnie sa szersze, nie znaczy ze sa skejtowe, skejciarskie.. nie wiem jak to odmienic. w sumie to w croppie najbardziej cos takiego znajdziesz.. niby sportowe, luzne, ale czesto fajne. ale typowe bluzy z kapterem meskie i spodnie, jak to niektore lubie odpadaja.
Shaunri - Pią 03 Lut, 2006 15:37
Temat postu:
Pffffff <prycha>, to jej powiedz że taki z niej "Skate" jak ze mnie baletnica...
<chichocze> "W sklepie hip hopowym - Wysiadełem
Tak naprawde nie ma stylu "hip hopowego" - widzialem roznych ludzi uwazajacych samych siebie za skate... A wygladali przeroznie i przeroznie sie zachowywali...
Kinga - Pią 03 Lut, 2006 15:48
Temat postu:
Odczepcie sie od skatów ( czy jak sie to odmienia )
Skate to ktoś kto jeździ na deskorolce, a wszyscy ci co noszą szerokie spodnie, koszule, bluzy, basebolówki bez zakrycia na głowę, smycze i słuchają rapu, a deskę widzieli w sklepie meblowym są hip-hopowcami i jak któryś wam powie, że jest skatem to możecie go wyśmiać...
Emph ... pozatym hip hop jak kazda subkultura ma swoja ideologie
nasty_girl - Pią 03 Lut, 2006 16:11
Temat postu:
ale to to bedzie skejt bez deski ;p
taka nowa odmiana <lol>
Asiula1994 - Pią 03 Lut, 2006 17:05
Temat postu:
To były dokładne cytaty!
czy jest stronka internetowa tego crop czy jak mu tam?
Kinga - Pią 03 Lut, 2006 17:47
Temat postu:
SKlepy Cropa sa w kazdym centrum wiekszym
http://katalog-sklepow.cogdziekupic.pl/trip_search?edit=crop
nasty_girl - Pią 03 Lut, 2006 18:11
Temat postu:
nie mow! u mnie w miescie cropa nie ma... swoja droga, kiedys promowali sie jako skate shop, puszczali rap, sprzedawali tam plyty z nim itd a teraz to nawet metal tam puszczaja.. hehe
opętana - Pią 03 Lut, 2006 18:21
Temat postu:
nawet metal? przepraszam bardzo, ale to zabrzmiało jakby metal był czymś hm dziwnym?xD
nasty_girl - Pią 03 Lut, 2006 18:25
Temat postu:
nie nie nie. nie rozumiesz mnie. po prostu na poczatku kreowali sie jako skate shop. bluzy z kapturem, szerokie spodnie, sprzedawali plyty z rapem, reklamowali raperzy, bla bla bla... a teraz to sie troche zmienilo.. wiec nie mowie ze metal sam w sobie jest dziwny, ale metal tam jest dziwnym zjawiskiem
The_Great_Vlad - Pią 03 Lut, 2006 18:33
Temat postu:
E tam, u mnie dalej puszczaja jakis "elo rap".
Anonymous - Sob 04 Lut, 2006 00:49
Temat postu:
wiem ze nie rozpoznajesz metalu od punku czy hardcore'u wiec odpuszcze Ci winy, pani nastolatko, dodam tylko, ze ta muzyka pasuje jeszcze bardziej do skate'ingu niz hiphop. znacznie bardziej.
Tremere - Sob 04 Lut, 2006 13:15
Temat postu:
W Croppie więcej jest rzeczy punkowych, niż jakichś tam 'hip-hopowych'. To, że wiszą sobie deski... ehh.. Nie chce mi się pisać
W końcu skate a jołziom to to samo...
Anonymous - Sob 04 Lut, 2006 14:44
Temat postu:
punkowe to tam jest glownie obuwie dla dziewczyn.
w kazdym razie dla facetow same ziomalskie gowno. no nie liczac moich vansow ; ]
Elvis - Sro 29 Mar, 2006 00:17
Temat postu:
nie zbyt lubie ubrania typu HHstyle...może to dla tego że nie lubie tego gatunku muzyki...
cerata, bluzeczka w palemki +dżiny wystarczą
swoją drogą Vans'y to buty z mojej ulubionej marki...pierwszy raz się z nimi "tknołem" gdy zobaczyłem że mój ulubiony skejcik Bucky Lasek popiernicza w Vans'ach...potem kupiłem buciki oraz deske ...zdążyłem złamać deske raz (teraz mam drugą-troche offtop...sory) ale 50Centowe ubranka i innych HH masterów mnie nie kręcą ...
wole bez
weroskaaa - Pon 01 Maj, 2006 14:40
Temat postu:
takie ubrania mozna kupic w Cropie
szczegolnie polecam tes sweterki z czaszkami
pozdrawiam
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group