Asiula1994 napisał/a: |
Hej.
Jak wiemy w przyszły wtorek są walentynki. I zastanwiam się co dać chłopakowi...No cóż bez owijania w bawełne to chodzimy ze sobą od...W walentynki będzie dwa tygodnie... No i myślę. Czy wysłać mu MMSa jakiegoś, z życzeniami, ew. wierszykiem, z jakąś malodyjką i obrazkiem. Albo kartkę... Albo coś kupić...? QW naszej szkole ejst "poczta walentynkowa" - na korytarzu stoi urna, wrzuca się tam walemntynki a potem ktos je rozdaje...W tym roku to mam byc ja z kolezanką...Może to jakas dodatkowa możliwość...? Błagam, pomóżcie! ![]() P.S Mamy 12 lat... |
Shaunri napisał/a: |
Po dwoch tygodniach to nie byłbym taki pewien że wie co on lubi... Jednak fakt faktem, mms to najgorszy z pomysłów - odpada - Jeśli już musisz mu coś dac na to durnowate święto to pocałuj go ode mnie...
PS: Taka lekka ironia, że przy dwutygodniowym stażu nie musisz czuc sie zobowiazana do dawania mu prezentow... |
Shaunri napisał/a: |
"prosił mnie o to przez gg Confused nie było okazji po prostu" |
Cytat: |
1) Jesteś dziewczyną. Może jestem dziwny, ale moim zdaniem dziewczyna powinna otrzymywać prezenty - nie powinna ich dawać (Taką wyznaję zasadę...)
2) Znacie się krótko - miesiąć po tym jak go poznałaś to krótko - moim zdaniem 3) Chodzicie... Tfu... Jesteście parą dwa tygodnie... Mam pytanie - od czego się zaczęło wasze "bycie parą"? Jakaś chwila przełomowa? 4) Jeśli tak naprawdę chcesz mu coś dać - to daj mu miłe chwile, których nigdy nie zapomni. Muszę o parę rzeczy spytać: A) Czy miał on kiedykolwiek okazję całować się z dziewczyną? B) Czy posiada twoje zdjęcie z pięknym napisem z tyłu "Tylko dla Ciebie mój mały ukochany" C) Czy uważasz że ten związek jest poważny (Żadna ironia, pytanie)? |
Cytat: |
Jak nic nie wymyślę to dostanie buziaka i tyle Mr. Green (no cóż, jeszcze się niedoczekał...prosił mnie o to przez gg Confused nie było okazji po prostu). |