Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - ubrania

Gosiag - Sro 22 Lut, 2006 19:39
Temat postu: ubrania
Gdzie najczęściej kupujecie ubrania i ile ok. na nie wydajecie Smile ?
giraffka - Sro 22 Lut, 2006 19:47
Temat postu:
Hm... generalnie w takich sklepach jak House,Americanos,Reporter.Lee i tym podobne :] strasznie Big Stara nie lubie, nie wiem czemu Razz o, lubie jeszcze Tally Weijl i sklepy do niego podobne :] a ile wydaje?He he, odpowiem bardzo madrze,ale to zalezy od ceny ubrania Razz
Tremere - Sro 22 Lut, 2006 20:48
Temat postu:
Hmmm. Najczęściej H&M, BabyPhat, D&G. Czasami Cropp, Ecko... House. Zalezy co i jak.
TomcioMag - Sro 22 Lut, 2006 22:14
Temat postu:
ślizg , yoke shop
Anonymous - Sro 22 Lut, 2006 23:02
Temat postu:
Tremere napisał/a:
Najczęściej H&M

nasty_girl - Czw 23 Lut, 2006 11:07
Temat postu:
zakupy zazwyczaj w galeri dominikanskiej, lub na bielanach wroclawskich, sklep: ostatnio najwiecej ladnych rzeczy w hausie znalazlam, wiec tam, a ile wydaje? zalezy ile mam do wydania Wink
Anonymous - Czw 23 Lut, 2006 20:46
Temat postu:
wszystko mi jedno ;P.
Zalezy ile kasy mam.reserved,h&m,bigstar i jakies inne mniej znane sklepy,zalezy gdzie jestem.jakies tzw 'niefirmowe' tez ;P.
Mroczny_jogurt - Pią 24 Lut, 2006 18:24
Temat postu:
cropp i troll
Luthien - Wto 08 Sie, 2006 20:42
Temat postu:
najczesciej w firmowych sklepach.
ale czasami w takich "normalnych" sa lajtowe ciuszki,
wiec tez tam.
zreszta to zalezy ile mam kasy przy sobie.
monia7711 - Sro 09 Sie, 2006 10:06
Temat postu:
A ja będe z furomowiczami całkiem szczera. Najczęściaj ciuszki kupuje na targach i w deepie. W orginalnych sklepach też często jednak żadziej niż na targu. Nie wstydze się tego, bo to nie są uzywane czy cuś.wszystko jest nowe itd. A czasami jest to samo co w orginalnych sklepach .Razz
Monik - Sro 09 Sie, 2006 11:06
Temat postu:
Ja kupuję na targu (ale nie używane), lub np. w Reserved, w Cropp Townie, lub ubrania firmy Hac&Hac, Wenice, Vagando, Petto, ale częściej w Reserved, Croppie i na targu niż te rzeczy. I to chyba tyle. Very Happy
Mam trochę ograniczony wybór, bo u mnie w Tarnowie jest mniej sklepów z odzieżą niż np. w Warszawie czy Wrocławiu, no i u mnie nie ma sklepów typu H&M, czy jakieś Galerie itp. Natomiast marzy mi się sklep z biżuterią Bijou Brigitte Very Happy
Laki - Sro 09 Sie, 2006 11:07
Temat postu:
Ja kupuje w roznych sklepach. Mam dwa Malle w miescie "Galerie Łodzka" i "Manufaktura" i jak cos chce kupic to tam chodze, ale moj ulubiony sklep - "House" Very Happy Warto tez jezdzic do Stanow, tam maja Outlety, mozna kupic bluzki ze strych kolekcji, za 9$, albo 3 za 18$ i wszystko ze znaczkiem Nike, Adidas, Reebok, a nawet Armani Exchange, a te same w Polsce sprzedaje sie za 200zł Twisted Evil
smutna - Sro 09 Sie, 2006 11:25
Temat postu:
laki jakbys sie czasem wybieral prtywatnym samolotem to daj znac zabiore sie z toba na zakupy Very Happy
Laki - Sro 09 Sie, 2006 11:44
Temat postu:
No jasne, jak wroce z Sydney to sie wybierzemy moim samolotem Laughing
opętana - Sro 09 Sie, 2006 13:16
Temat postu:
nie chwal sie; ]
Nikita - Sro 09 Sie, 2006 13:25
Temat postu:
Mieszkam w małej mieścinie, więc nie ma tu firmowych sklepów typu Reserved, H&M.
Nienawidzę chodzić po sklepach, więc rzadko sobie coś sama kupuję. Kiedy widzę coś ciekawego na wystawie, wchodzę i kupuję niepatrząc na firmę. I na ubrania staram się wydawać jak najmniej. Wink
rotorvator - Pią 11 Sie, 2006 13:27
Temat postu:
Laki napisał/a:
Outlety,

w Krakowie to jest.
i na podbeskidziu też.
żadna nowość. Rolling Eyes
Ikusia - Pią 11 Sie, 2006 14:05
Temat postu: Ubrania
Najlepsze ubrania są z lumpexu ( jeszcze nie sprawdzałam ale niektórzy polecają)
Razz
Laki - Pią 11 Sie, 2006 14:11
Temat postu:
Wiem, ze sa w Polsce, i w Europie, ale sa beznadziejne Razz
Anonymous - Pią 15 Wrz, 2006 21:13
Temat postu:
Ludzie, moja ciotka jest w Stanach i przysyła mi ciuchy z lumpexu Shocked
I to w Stanach... ;/
Jak juz kupi coś nowego, to zawsze za duże.
Fuuuck, u nich S to jak u nas XL...
Słupek - Pią 15 Wrz, 2006 21:19
Temat postu:
Natalie Hetfield napisał/a:
Ludzie, moja ciotka jest w Stanach i przysyła mi ciuchy z lumpexu

Darowanemu koniu nie zagląda się w zęby Razz
Natalie Hetfield napisał/a:
Fuuuck, u nich S to jak u nas XL...

Zawsze myślałem, że te oznaczenia są uniwersalne Smile Czyli jakbym był w stanach a noszę L to mam szukać XXS czy jak? Mr. Green
smutna - Pią 15 Wrz, 2006 23:17
Temat postu:
przeciez wiadomo ze w stanach po tych wszystkich fast foodach wszystcy sa strasznie roztyci to musza miec jakies wieksze rozmiary Razz
nasty_girl - Sob 16 Wrz, 2006 09:36
Temat postu:
tak, tylko gdzie się mają ubierać ci chudzi? ja tak ostatnio się zastanawiam nad tym nawet tu, przy polskiej numeracji, kiedy najmniejsze spodnie, rozmiar 34, czy tam ciuchy xs są na mnie luźne.. a te patyki, przecież one są dużo chudsze..
Monik - Sob 16 Wrz, 2006 09:41
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
a te patyki, przecież one są dużo chudsze..

Np. Nicole Richie ^^ Czego nie ubierze, to na niej wisi... Albo Allegra Versace. Donatella, jej matka, chociaż jest trochę "przy kości", to wygląda lepiej od córki. No, oprócz twarzy ^^

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group