Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Programy antywirusowe

Słupek - Pią 23 Cze, 2006 20:21
Temat postu: Programy antywirusowe
Tak jakoś mnie naszło by założyć ten temat. Jak wiadomo, posiadacz Windowsa długo swojego komputera bez antywirusa nie utrzyma w stanie używalności (no, chyba że będzie ostrożny). Tak więc zapraszam do pisania.

Ja używałem różnych antywirusów. Większość czasu spędziłem jednak przy Kaspersky'm. Program chodził szybko i większość wirusów zatrzymywał, ale jednak nie wszystkie. Potstanowiłem wywalić dziada. Eksperymentowałem z różnymi rzeczami typu eScan (skuteczność zbliżona do Kaspersky'ego) czy AntiVirenKit (strasznie muli). W końcu zdecydowałem się na Nortona, który jest dosyć zasobożerny (a właściwie był na starym kompie), ale nie przepuści chyba niczego. Od czasu do czasu robię skany online Pandą i odkąd mam Nortona infekcja mi się nie zdarzyła.
***kotek*** - Pią 23 Cze, 2006 20:40
Temat postu:
Ja mam Kasperskiego ( nie wiem jak sie pisze)
stefcio - Nie 25 Cze, 2006 15:01
Temat postu:
Ja kiedyś mks vira używałem, ale jakoś mi sie odechciało....
Obecnie nie mam żadnego antyvira, ( już od jakieś 3-4 lat) i infekcja sie nie zdażyła Very Happy chyba... Laughing
kasia0001 - Pon 26 Cze, 2006 12:34
Temat postu:
A ja mam AntiVir Guard Mr. Green
tenczowiec - Pon 26 Cze, 2006 13:11
Temat postu:
Obecnie używam Avast'a bardzo dobrze wyłapuje wirusy Smile dla nerwowych jednak się nie nadaje Smile.
Ikej - Wto 01 Maj, 2007 21:01
Temat postu:
Według mnie najlepszy jest NOD 32 sam g używam

[ Dodano: Wto 01 Maj, 2007 20:04 ]
tenczowiec napisał/a:
Obecnie używam Avast'a bardzo dobrze wyłapuje wirusy Smile dla nerwowych jednak się nie nadaje Smile.

Masz racje " Uwaga wykryto wirusa" matko
-Miałem na maxa głośniki była burza było ciemno bo niechciało mi się lampki włączyć światła a tu "uwaga wykryto wirusa (spadłem z krzesła kurcze myślałem ze zemdleje )
Potem usunołem go i zmnienilem na Noda
ewamarchewa - Wto 01 Maj, 2007 22:36
Temat postu:
Mam Nortona, ale już licencja mi się kończy... Muszę nad czymś pomyśleć...
Monik - Wto 01 Maj, 2007 22:40
Temat postu:
Mam avast i raczej dobrze chodzi, dawno nie miałam żadnego groźnego wirusa na komputerze, chociaż ostatnio jak informatyk u nas sprawdzał to prawie pobiliśmy rekord w wirusach ;P
Laki - Wto 01 Maj, 2007 23:48
Temat postu:
Ja mam Nod'a 32 chyba dobrze działa ;p
mała 13 - Sro 02 Maj, 2007 09:56
Temat postu:
ja tez mam avasta ale rzadko zdarza sie ten wrzeszczący komunikat. jest fajny. jak mi sie licencja konczy to znow sciagam avasta.mam go juz 2 lata. wczesniej kombinowalam z Pandą ale ona spowalnia komputer.
ewamarchewa - Sro 02 Maj, 2007 14:33
Temat postu:
Panda jest okropna. Mieliśmy na szkolnych komputerach w podstawówce. U nas były 2 lub 3 osoby na jeden komputer, więc wolałam pozwolić posiedzieć koleżankom.
Ikej - Sro 02 Maj, 2007 16:11
Temat postu:
mała 13 napisał/a:
ja tez mam avasta ale zadko zdarza sie ten wrzeszczący komunikat. jest fajny. jak mi sie licencja konczy to znow sciagam avasta.mam go juz 2lata. wczesniej kombinowalam z Pandą ale ona spowalnia komputer.

Z Pandą Masz racje mi neta zablokował i w ogóle a Avasta nie lubie

[ Dodano: Sro 02 Maj, 2007 15:11 ]
ewamarchewa napisał/a:
Panda jest okropna. Mieliśmy na szkolnych komputerach w podstawówce. U nas były 2 lub 3 osoby na jeden komputer, więc wolałam pozwolić posiedzieć koleżankom.

Bardzo bardzo spowalnia kompa.

[ Dodano: Sro 02 Maj, 2007 15:12 ]
Laki napisał/a:
Ja mam Nod'a 32 chyba dobrze działa ;p

ja też jest super
Marcia10 - Sro 02 Maj, 2007 20:22
Temat postu:
Kaspersky Interet Secuity
magnum44 - Czw 15 Lis, 2007 18:08
Temat postu:
A ja mam linuxa, a na linxa nie ma w ogóle wirusów xD
Ale antywirusa mam avasta! linux edition xD
Camilla - Czw 15 Lis, 2007 19:04
Temat postu:
Ja mam Antywirusowego AVAST ANTIVIRUS:)
Anonymous - Nie 18 Lis, 2007 11:25
Temat postu:
Na MKS Vir czasem skanuję.
A używam Nortona.
cropper - Pon 19 Lis, 2007 18:16
Temat postu:
Wstyd...używam...Avasta...
smoczek250 - Pon 19 Lis, 2007 19:16
Temat postu:
Avast. Ale kiedyś to jak usłyszałem ten dzwiek jak słuchałem głosno z muzy to spadłem z krzesła i o mało regał sie na mnie nie zawalił bo w trakcie spadania złapałem za niego . A on sie tak chwiał a ja sie odwróciłem i głowe chroniłem. Naszczęście nie spadł. Teraz to wyciszyłem głos w Avast - potrzebowałem plugina.
sledzislaw - Pon 24 Mar, 2008 22:57
Temat postu:
Norton - gowno, za bardzo obciaza kompa
Avast - gowno, nie chwyta wszystkich wirusow

Osobiscie polecam karsperskiego, ma najwieksza skutecznosc
Tore - Sro 09 Lip, 2008 22:21
Temat postu:
AVG rządzi Very Happy
Kacpi909 - Czw 05 Lut, 2009 09:44
Temat postu:
Ja mam kasperskiego i jestem z niego bardzo zadowolony Razz

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group