Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Dziewczyna

gerardjedlicze - Nie 09 Lip, 2006 10:13
Temat postu: Dziewczyna
Mam taki problem. Mam koleżankę z innej miejscowości a ona ma chłopaka. Ona mnie nie chce bo woli jego. Chcę żeby była moją dziewczyną. Co mam robi. helx pizzz!!
Nikita - Nie 09 Lip, 2006 11:24
Temat postu:
Nie mozesz nic zrobic. Nie zmusisz jej aby zostala twoja dziewczyna, kiedy ona ma juz chlopaka..
Ego_centryczna - Nie 09 Lip, 2006 13:45
Temat postu:
Dokładnie. Jeśli ona ma chłopaka i jest jej z nim dobrze, to zrozumiałe, że woli jego niż Ciebie, Gerardjedlicze.
Radzę Ci znaleźć sobie inny obiekt do "zdobycia", najlepiej wolny.
Edit:
Aha, i jeśli ona jest z innej miejscowości, to sytuacja jest jeszcze mniej ciekawa. Problem byłby nawet wtedy, gdyby ona nie miała chłopaka.
Blanka - Nie 09 Lip, 2006 14:27
Temat postu:
A ile masz lat?

NIe musisz odpowiadać, domyślam się...

Jak mówiły moje poprzedniczki, skoro ona woli jego, nie możesz nic zrobić. I nie radze bawic sie w odbijanie, bo po pierwsze byłbys ogromnym świnią, a po drugie mógłby Ci sie popsuć z nią kontakt.

Jak już to działaj sprytnie... zaprzyjaźnij sie z nią, i gdy pokłóci się z chłopakiem, pocieszaj ją... Ale to tlyko w szczególnych okolicznościach...
opętana - Nie 09 Lip, 2006 15:02
Temat postu: Re: Dziewczyna
gerardjedlicze napisał/a:
Ona mnie nie chce bo woli jego.

sam sobie odpowiedziałeś...
omg
gerardjedlicze - Pon 10 Lip, 2006 11:41
Temat postu:
Sytuacja zmieniła sięod wczoraj. Poznałem chłopaka tej dziewczyny. Fajny gośc ale nie o tym. Razem poszliśmy do mojej miejscowości. (ok 2km) Oni poszli do jej kuzynki. Pózniej sie okazalo ze mieszkam na tej samej ulicy co ona. zaposlili mnie do siebie. od razu wpadlismy sobie w oko, w kazdym razie tak mi sie wydaje. ona nie ma chlopaka. teraz mam nowe pytanie; co mam zrobic zeby ze mna chodzila? sam na razie nie wiem ale codziennie staram sie z nia spacerowac itp. ostatnio jak ja odprowadzalem ją do domu to mnie pocalowala w policzek. Co mam robic??
Słupek - Pon 10 Lip, 2006 11:57
Temat postu:
Poznałem chłopaka tej dziewczyny.

Cytat:
ona nie ma chlopaka.

Ale ossohozi? Shocked

Wróć jak nie będziesz popełniał takich błędów rzeczowych.
Ego_centryczna - Pon 10 Lip, 2006 13:10
Temat postu:
A mnie się zdaje, że rozumiem przekaz, chociaż błędów nie można odmówić ;p
od razu wpadlismy sobie w oko, w kazdym razie tak mi sie wydaje. ona nie ma chlopaka.

To chyba jest o owej kuzynce. Więc znalazłeś sobie nowy "obiekt" i tamtej dałeś spokój. Dobrze.
codziennie staram sie z nia spacerowac itp.

I rób tak dalej. Ale nic na siłę, bo to głupie.
Słupek - Pon 10 Lip, 2006 14:08
Temat postu:
Ego_centryczna napisał/a:
A mnie się zdaje, że rozumiem przekaz, chociaż błędów nie można odmówić ;p

A, może i tak Smile Widać, niezbyt wybredny ten chłopak, że tak przeskakuje, co 2 dni z 1 obiektu westchnień na drugi Smile
gerardjedlicze - Pon 10 Lip, 2006 15:12
Temat postu:
Nie moja wina ze robie bledy, staralem sie pisac szybko. I one maja podobny charakter tylko po prostu bardziej spodobala mi sie ta kuzynka Very Happy
Ego_centryczna - Pon 10 Lip, 2006 15:34
Temat postu:
A kiedy spotkasz dziewczynę, która spodoba Ci się jeszcze bardziej i również będzie miała podobny charakter, to co zrobisz?
Ach, ta dzisiejsza młodzież.. Neutral
opętana - Pon 10 Lip, 2006 18:21
Temat postu:
to złamie pierwszej serce, takie skakanie z kwiatka na kwiatek...
Ego_centryczna - Pon 10 Lip, 2006 19:16
Temat postu:
Opętana, ja to wiem, Ty to wiesz, wszyscy to wiedzą.. mi chodziło o to, żeby sam zainteresowany to powiedział. Jednak ten - milczy.
Gdulcia - Pon 10 Lip, 2006 20:36
Temat postu:
Milczenie jest złotem Wink

Ehh... Ja tam nie mam nic przeciwko skakaniu z kwiatka na kwiatek. Tylko, żeby na chwasta nie skoczył przypadkiem Razz
Nikita - Pon 10 Lip, 2006 20:49
Temat postu:
Twój post mnie rozbroił =='' Do czego to właściwie miało być? Weź się lepiej zastanów co piszesz..
Gdulcia - Pon 10 Lip, 2006 20:55
Temat postu:
Nie wiem co to miało być Razz Do Ego i Opętanej chyba Razz Tak w ogóle przerzucam się na spam Cool DO podupada i chcę miec w tym jakiś udział Laughing
Nikita - Pon 10 Lip, 2006 20:59
Temat postu:
To wynocha i to już. Nie chcemy tu takich jak ty, Gdulcio. Czym prędzej się usuniesz- tym lepiej
Słupek - Pon 10 Lip, 2006 22:31
Temat postu:
Nikita napisał/a:
To wynocha i to już. Nie chcemy tu takich jak ty, Gdulcio. Czym prędzej się usuniesz- tym lepiej

Jakby wszyscy statsiarze sobie poszli to byś chyba tylko sama tu została Smile Mamy wakacje i można trochę pofolgować sobie, oczywiście w pewnych granicach Smile
fabian - Nie 10 Cze, 2007 15:29
Temat postu:
na twoim miejscu dal bym sobie spokoj nie zmusisz jej żeby zostala twoją dziewczyną

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group